Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 34

Цікаво що кожний рускоязичний,перше питання задає,"кто ты".
Це переляк, чи погроза,мовчи,ато забудеш як звешся,чисто руський менталітет.
Я проста людина,а на рахунок,де я,як я скажу одне,з 83р я ходив в моря,заявки подавав всюди,перша прийшла з Литсср,і я поїхав,громадянство Українське.
На рахунок жінок,кого я образив.
Я тебе писала, что в Литве на русском говорят, ты не ответил:( Или опровергай, или к нам по поводу языка не приставай.
 
Хуёвый Харьков ‏@xyevii_kharkov 36 сек.37 секунд назад

Это не утечка газа!!! Взрыв прогремел возле стойки бара. Там оставили пакет. 2 тяжело раненых, 50/50 что выживут. Ещё 6 в больнице.

Подождать немного надо. Очень уж противоречиво всё.
 
Ну, фиг его знает, если газ, то меняется окрас ситуации, но как-то быстро причина нашлась, да и утечка газа не устраняет возможность диверсии:(
 
Информация по потерям в Иловайском котле.
B2BlZvxIQAI6ctE.jpg
 
StudMedia Kharkov ‏@StudMedia 4 мин.4 минуты назад
Милиция говорит о взрыве газа. Бармен "Стены" сообщает что был оставлен пакет. Погибших нет.
#взрыввхарькове
#харков
 
Юрій Бірюков в студії Громадського розповів про свій бойовий досвід в донецькому аеропорті, наскільки забезпечені військові, чому нам не потрібен військовий стан, для чого нам було потрібне перемир’я та чому в найближчий час, на його думку, не буде вторгнення з боку Росії.
Моя особиста думка – якщо ми зможемо обміняти аеропорт на якісь території , то якщо це якісь неживі донецькі степи – міняти не треба, а якщо на територію з населеними пунктами, то так буде краще.
Насправді, військові АТО і зараз повністю вдягнені в теплу форму. Абсолютно всім видали теплі речі.
Речовий атестат одного солдата строкової служби – 14 тисяч гривень з копійками. Контрактника на перший рік – 15 з чимось. Офіцера-контрактника – 18 тисяч. Левову частку суми складають бронежилет та каска – близько 8 тисяч гривень. Ще спальний мішок та розвантажувальний жилет, що, на мою думку, йде по завищеній ціні. Це все виходить близько 10 тисяч. Ці чотири позиції боєць повинен отримати, а потім здати під розпис. Це те, що ні в якому випадку не повинно йому залишитися. У нас із цим велика біда. У нас бієць вважає, що якщо йому видали бронежилет, то він вже його особистий. На сьогоднішній день в армію поставлено 43 тисяч бронежилетів. Станом на 1 листопада 5 200 з них рахуються загубленими. Щоб їх відновити потрібно 28 мільйонів гривень.
Я ніколи не розумів в чому сенс введення військового стану.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Serglvivua ретвитнул(а) это
artem ‏@290381qwer 6 мин.6 минут назад
двоих тяжелых забрала скорая #взрыввхарькове
 
ЭТО ТЕРАКТ


Набрали чела, хозяина стены, пока говорит не может. Похрду вата замутила, сегодня нашу игру смотрели, азов был.
 
Вот таки разнервничаюсь вконец, заведу десяток аккаунтов (или как они там называются))) в ФБ, пару недель буду постить всякую хуйню с каждого, а потом вываливать здесь. Хер с ней, с работой и личным временем.
А потом, недели через три, скажу правду здесь же, что это все моё и моя же хрень написанная. Не хотелось бы, конечно, по роже выгрести, но дело того стоит.
И всем станет стыдно, что прут сюда всякую хрень. (а вдруг?)
Задолбался уже спрашивать - кто все эти люди???

Не надо, здесь и так ыкспертов, широко известных в кругу своей мамы, которые куйню постят, хватает:D
 
а я давно говорил, что всех неблагонадежных надо переписать в специальный реестр и с кацапией визы ввести (не факт что наши)
 
ЭТО ТЕРАКТ


Набрали чела, хозяина стены, пока говорит не может. Похрду вата замутила, сегодня нашу игру смотрели, азов был.

а менты хотят замять походу :confused: на газ легче спихнуть, тогда тока хозяину паба придется нервы мотать, а если теракт то им придется чухаться и до Киева дойдет , Аваков возьмет под свой контроль, короче гемор им и не тока будет:rolleyes:
 
Назад
Зверху Знизу