Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Валентин Бушанський
10 ч ·

Я ЗВИНУВАЧУЮ ПРЕЗИДЕНТА ПЕТРА ПОРОШЕНКА

Я звинувачую Президента Петра Порошенка в тому, що повноваження Президента використані ним з метою узурпації влади в Україні.

Я звинувачую Президента Петра Порошенка:
1. у невиконанні вимог Майдану, зокрема в проведенні парламентських виборів за змішаною системою та з використанням закритих партійних списків, що зумовило збереження партійної олігархії, а отже - подальшу деградацію демократичних інститутів;

2. у цілеспрямованому перешкоджанні об’єктивному та неупередженому розслідуванню масових розстрілів на Майдані під час Революції Гідності. Судом винесені вироки тільки кільком працівникам спецпідрозділу «Беркут», однак ані організатори, ані замовники масових розстрілів не названі слідством. Той факт, що маючи необмежений державний ресурс, необхідний для розкриття цього злочину, слідчі органи України, котрі безпосередньо підпорядковані Президенту, так і не назвали організаторів і замовників цього злочину, свідчить про особисту незацікавленість Президента в об’єктивному та неупередженому розслідуванні, а отже є достатньою підставою підозрювати Президента Петра Порошенка В ПРИЧЕТНОСТІ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ЧИ ЗАМОВЛЕННЯ цього злочину;

3. у некомпетентному та зумисно злочинному втручанні в планування та здійснення воєнних операцій проти окупаційних військ РФ.
3.1. Наступ на Іловайськ був спланований за особистими вказівками Президента Петра Порошенка. Сам план операції та її здійснення мали наслідком непоправні втрати серед особового складу добровольчих батальйонів і ЗСУ. Те, що плани наступу на Іловайськ були заздалегідь відомі ворогу і те, що факт воєнної зради не був предметом розслідування контррозвідкою України є достатньою підставою підозрювати особисто Президента Петра Порошенка у ДЕРЖАВНІЙ ЗРАДІ УКРАЇНИ.
3.2. Оборона Донецького аеропорту здійснювалася за ініціативи бійців і офіцерів ЗСУ. За Мінськими домовленостями, Донецький аеропорт мав перебувати в зоні контролю окупаційних військ РФ. Керуючись політичними мотивами, командування ЗСУ, безперечно, за вказівкою Президента України, чи, принаймні, за його згодою, залишило оборонців Донецького аеропорту без належних резервів, що призвело до загибелі бійців ЗСУ та здачі ворогу Донецького аеропорту;

4. у підписанні Мінських домовленостей, котрі докорінно суперечать Конституції України, а отже являють собою ФАКТ ПОРУШЕННЯ КОНСТИТУЦІЇ Президентом України;

5. у цілеспрямованій бездіяльності державної влади в питанні деокупації Криму. Якщо питання окупації Росією ОРДЛО порушується МЗС та парламентом, то щодо окупації Криму панує зумисне мовчання. Ця ситуація цілком відповідає інтересам РФ, котра прагне зробити окупацію Криму питанням історії, використовуючи окупацію ОРДЛО як відволікаючий маневр. Отже, зумисне мовчання Президента України щодо статусу Криму є діяльністю, яка здійснюється в інтересах РФ, а тому є достатнім фактом для підозри Президента Петра Порошенка в ДЕРЖАВНІЙ ЗРАДІ;

6. у протиправному збагаченні на військових поставках і девальвації гривні; змові з олігархами, зокрема Ренатом Ахметовим, з метою створення монополій, котрі забезпечують збагачення особисто Петра Порошенка та його бізнес-партнерів; використанні природних монополій, у точу числі, сектору ЖКГ, з метою збагачення олігархічних груп, шляхом необґрунтованого підвищення тарифів;

7. у тиску на ЗМІ, впровадженні цензури та протиправному переслідуванні політичних опонентів.

Усі викладені вище факти являють собою достатні підстави для усунення Президента Петра Порошенка з посади за процедурою імпічменту.
 
Жить все равно будет сложно. Конкуренция будет нарастать, проблемы с гнилыми трубопроводами надо будет нам всем решать повышением тарифов и так далее и так далее..
Всё тлен? И всё напрасно? Станет снег от крови красным?

П.с. Шо там с мостом? Когда ожидать окончательной просадки?
 
Вот твоя основная озабоченность еще в 2012 году
Пиздец))) Зарываться в посты пятилетней давности абсолютно постороннего человека... Это ж как должно пригорать и что надо вместо мозга иметь?!
 
Валентин Бушанський
10 ч ·

Я ЗВИНУВАЧУЮ ПРЕЗИДЕНТА ПЕТРА ПОРОШЕНКА

......
Усі викладені вище факти являють собою достатні підстави для усунення Президента Петра Порошенка з посади за процедурою імпічменту.

Кто такой В.Бушанский? У него есть законное право выдвигать такие обвинения? Готов ли он рискнуть и доказать в суде в суде свои голословные обвинения?? И заплатить хотя бы судебные издержки, если не докажет?
 
Сборище клоунов собралось! Уже люди на пальцах пытаются объяснить , а воз и ныне там. Вы даже друг друга не слышите! Неудачники нашли друг друга , кто же еще выслушает такого же , как он сам!? Да вы жили и будете жить плохо при любом правительстве и при любом руководителе! Все вам не так , то конфеты с тортами жить мешают , то евреи не угодили , то жен чужих обсуждаете , то фейки обсасываете даже не шевельнув извилиной! Мне все равно , но может пора на себя со стороны посмотреть?

Честный кондитер
21 ч ·
Друзья, давайте не будем отрицать – именно при Порошенко размер дисплея смартов стал больше 5 дюймов!
 
Права у тебя есть, но они сами без твоего участия не реализуются.
Допустим право на хорошую работу у тебя есть, но никто тебе ее не принесет, если ты будешь только ждать. Надо несколько лет шлифовать свою востребованную !!!! профессию, затем активно себя рекламировать и т.д.

Да насрать на твое несогласие с законами природы!!!!:)
....таак,аркктурчика к стенке..за дебилизм и старческий маразм...шлифовать,говоришь?:D
 
Более 80 населенных пунктов на западе страны остались без света из-за непогоды, - ГосЧС
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Найсмішніше, що це приходять люди, які моляться на бариг, обговорюють фейкові перемоги, перемивають із ненавистю усіх у цій темі і не тільки, не чують нікого і навіть не бажають чути - і після вього цього ці клоуни із незрозумілим снобізмом приходять сюди принижувати дописувачів цієї теми, звинувачуючи у тому, на що хворіють самі. Абзац! Невже так важко подивитись на себе у дзеркало?
:клас:+100500
Тута два варианта або сказочные довб--бы(Москаль) або имеют преференции от текущей власти.
 
Перед ким ти звітуєш? Перед дуполизом, що лизав дупу Януку та цілував тому ручку? Гнобив нас під час революції на асфальті, цілуючи руку Кучмі? А пізніше у складі антимайдану разом із іншою тітушнею вбивав нас? А тепер таким же чином цілує дупу новому янику-2, аби не втратити свою "стабільність" шваба під плинтусом. Ненавидячи усіх, хто не боїться, як він. Хто може підняти свій голос і сказати правду.
Не вартий він наших звітів. Не треба перед ним виправдовуватись. Бо він ніхто і звати його ніяк. Ти ж не будеш виправдовуватися перед шавкою, що гавкає з-під паркану? Так і тут - облиш. Воно просто провокує на відвертість, аби ти відкрився. Щоби потім боляче вдарити по тобі у те саме відкрите місце.
"Знання про нас перетворюються на страшну зброю проти нас у руках наших друзів." Навіть не ворогів. Не пам'ятаю хто сказав, але ця істина справджується усі сорок років, що її пам'ятаю. Тому менше відвертостей навіть перед тими, хто тобі сьогодні здається приємним та милим. Правда, Торі? Спитай, вона у курсі.

+ И добавить нечего :клас:
 
в дальней перспективе и с тортиками придется разбираться - в результате каких процедур, сотня комсомольцев прикарманила в частную собственность, общее народное имущество УССР.
но это сложнее чем поймать хуйла в клетку, почти невероятно, и мы это понимаем.

Но дети комсомольцев этого не видят:):)
 
вы предлагаете как альтернативу невозможному социализму нынешнюю криминально-олигархическую Систему, нищету, коррупцию и бесправие.
мы с этим не согласны.

Потому что они с этой системой в доле..
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу