Голосуем за ВО Свобода?

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Цитата: Сообщение от Флеймхарт
Термін "народ" існує тільки у варварів. В цивілізованих країнах єдиним терміном є нація.

Народ
Цитата: Народ (грецькою — ἔθνος (етнос)) — поняття багатопланове. Частіше за все в цей термін вкладається таке значення: етнос — це історична спільність людей, яка склалася на певній території та володіє стабільними особливостями мови, культури і психічного складу, а також усвідомленням своєї єдності і відмінності від інших.

Народ
Цитата: Под народом понимают, в частности, этнос, то есть определённую группу людей, отличающуюся общностью ряда признаков — языка, культуры, территории, религии, исторического прошлого и т. д. Хотя одним из важнейших признаков этноса является общий язык,
Слово «народ» также используется в значении нация.
Понятие «народ» также употребляется для обозначения всего населения какой-либо страны, вне зависимости от его этнической принадлежности.
Народ
Если пытаетесь кого то учить, то учите до конца....:
На́ція (лат. natio — плем'я, народ) — полісемантичне (багатозначне) поняття, що застосовується для характеристики великих соціокультурних спільнот індустріальної епохи. Існують два основні значення терміну[1]:
Політична спільнота громадян певної держави — політична нація. Часто вживається як синонім терміну держава, коли мається на увазі її населення, наприклад для посилання на «національні» університети, банки та інші установи.
Етнічна спільнота (етнос) з єдиною мовою і самосвідомістю (як особистим відчуттям «національної ідентичності» так і колективним усвідомленням своєї єдності і відмінності від інших). У цьому значенні фактично є синонімом терміну народ[1].
Там же:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Так мы и так на исторической родине. Так что спокойно:)
Если вы в округе видели берёзы, то это ничего не значит...



Да вот только мало вас. Потому что "страшно далеки вы от народа" (с). Да вы и сами это понимаете. А пересмотреть свои взгляды - зась. Иначе - для чего жил, для чего столько сил потратил? Для чего я на этой земле? И понимаешь, что остается одно - идти той же дорогой. Миссия. Вот только миссия эта - от Дьявола, ибо служите вы меньшинству против большинства. А чего хочет большинство - того хочет Б-г. Но это - в отношении людей. А как же в отношеиии самого себя? Я не призываю вас поменять свои убеждения, раз вы их имеете - это тоже от Б-га, и судить вас может только Б-г. И судить он будет не потом, не судом Б-жим после завершения пути земного, а судит он уже сейчас. То, как вы живете, радуетесь ли жизни, получается ли у вас то, что планируете, какая обстановка вокруг и как вы реагируете на нее - это есть отношение Б-га к делам вашим.
Пошел, пошел...душок из мавзолея, что у кремля...тот, которого до сих пор не может Земля принять, тоже внушал, что их "большенство"....
 
Останнє редагування:
Їх проблеми в тому що вони знахабніла діаспора.
себя ты к какой диаспоре относишь, сообщество угнетаемых угро-финами или австро-венграми? У вас уже прошел семинар на тему: "Как умело спиздеть про великую нацию и державнисть, не имея таковой с 13 века"

ты ж говорил русских нет, они украли даже имя у великих педагогов из Киева.
 
Нова коалиція?

tPUbgpCp5PE.jpg
 
да мне насрать на фамилию его деда.А вот что ты скажеш на счет фамилии его БАБУШКИ, Мадам Фротман!. У евреев национальность определяют по национальности ЖЕНЩИНЫ;)

А его кумир ШИКЕЛЬГРУБЕР-Гитлер с такой же бабушкой также всем пел песни что он ИСТИННЫЙ АРИЕЦ:D.
Вам ЗУшным дыбилам-фашистам лишь бы выбрать себе полужида с людоедской философией и смело в бой за НАЦИОНАЛЬНЫЕ интересы(пардон соседскую корову).Пока до Нюрнбергского процесса не допрыгаетесь...ну и до Сибири конечно
НЕ маю такої звички лазити по чужих генеалогічних деревах, вишукуючи там іншу расу…
Мене це ніколи не цікавило, не можу і не буду коментувати бабцю чиюсь.
Одне я знаю точно - це класичний нацизм/расизм.
Перманентний бан тобі як не допоможе, то не зашкодить!
І нюрнберг буде тобі обов'язково, не переживай!

Ну а те, що ти є ХАМЛО і БРЕХЛО, промита/зазомбована шістка - це вже давно зрозуміло.
Не треба про це нагадувати постійно!



p.s. Це фото УНІАН, де Симоненко подав руку Олегу, проходячи повз нього і вітаючи з Міжнародним днем трудящих, - зроблено біля будівлі Верховної Ради 1 травня 2003.

p.p.s.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Останнє редагування:
НЕ маю такої звички лазити по чужих генеалогічних деревах, вишукуючи там іншу расу…
Мене це ніколи не цікавило, не можу і не буду коментувати бабцю чиюсь.
Одне я знаю точно - це класичний нацизм/расизм.
...[/URL][/B]

Да ты шо??? А как же высказывания вашего фюрера о чистоте украинской нации и необходимости гнать жидив и москалив?...Читай классику от своего фюрера-фротмана-тягнибока. А меня всегда интересовал вопрос почему он так ненавидит евреев если сам еврей? (я догадываюсь что возможно он начитался своего кумира Шикельгрубера-гитлера) а может ты знаешь больше?;)
А фото довольно показательное спасибо. И говорит о том что он рад строить национал-СОЦИАЛИЗМ ,ну совсем как его кумир.А почему всегда эту заразу финансирует международное еврейство. В частности у нас господин Коломойский? Кстати тот кого твой фюрер и гонит с украины. или вы нам кино показываете а сами бабки гребете с украины

Ага , "процветала" : крепостное право , царизм , война с красной армией , продразверстка , военный коммунизм , коллективизация , Голодомор , Вторая Мировая война , война с повстанцами УПА , депортация "неблагонадежных" украинцев в Сибирь , насильственная русификация . Одни "покращення" и "процветания" .

ты перечислил великие дела своих кумиров.Их людоедскую философию привезли на русь твои немецкие демократы а опломбированном вагоне немецкой диппочты.
 
Давай якусь нову чорнуху/страшилку придумай…
Яворинський нафталін, де говорилося про жидо-москальську мафію (олігархат), - уже давно не працює!
Довідка: За підсумком виступу Олега Тягнибока на горі Яворина 2004 року прокурор Івано-Франківської області виніс постанову про відкриття кримінальної справи проти Олега Тягнибока за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 161 КК України. Адвокати Олега Тягнибока подали скаргу до суду на постанову прокурора. Постанова Івано-Франківського міського суду від 14 лютого 2005 року засвідчила безпідставність звинувачень у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, у зв'язку з чим було вирішено закрити кримінальну справу проти Тягнибока Олега Ярославовича. Прокуратура подала апеляцію на рішення суду першої інстанції, але апеляційний суд залишив постанову Івано-Франківського міського суду в силі (
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
). У зв'язку з цим прокуратура Івано-Франківської області закрила кримінальну справу, порушену проти лідера ВО "Свобода", народного депутата України Олега Тягнибока через його виступ 17 липня 2004 року на горі Яворина, на підставі ст. 6 п. 2 КПК України ("за відсутністю в діянні складу злочину").

Також у липні-серпні 2004 року деякі ЗМІ і навіть органи державної влади розповсюдили неправдиву інформацію щодо виступу Олега Тягнибока на горі Яворина. Зокрема, Державний комітет України у справах національностей і міграцій розповсюдив відкритий лист №1-4/404 від 4 серпня 2004 року до Олега Тягнибока, в якому було вказано про порушення ним присяги народного депутата України і де містилися безпідставні звинувачення щодо розпалювання міжетнічної та расової ворожнечі. Олег Тягнибок звернувся з позовом про захист честі, гідності та ділової репутації, а також відшкодування моральної шкоди. Шевченківським районним судом Києва було встановлено, що "у контексті всієї промови виступ Тягнибока О. Я., за яким Державним комітетом України у справах національностей та міграції було видано відритого листа, достовірність інформації з якого є предметом цього судового розгляду, не був спрямований на приниження позитивних якостей тієї чи іншої нації порівняно з іншою, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та порушення рівноправності громадян залежно від їх національної належності". 16 липня 2007 року суд ухвалив рішення визнати недостовірною та такою, що принижує честь, гідність та ділову репутацію Тягнибока О. Я. інформацію, поширену Державним комітетом України у справах національностей і міграції, та зобов'язав Державний комітет у справах національностей та міграції її спростувати (
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
).

2012 року рух "Чесно" вирішив, що кандидат у народні депутати Олег Тягнибок не відповідає критерію "Відсутність фактів порушень прав і свобод людини" у зв'язку з виступом на горі Яворина у липні 2004 року (
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
).
Повністю тут:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


p.s. Іншу зазомбовану ахінєю не коментую навіть, воно не варте того.
 
Останнє редагування:
Львов -чудесный город!Молодцы поляки и евреи,что создали такое архитектурное чудо.:D:пиво::клас:

а мне честно говоря не нравится, был там не единожды, архитектура конечно есть что посмотреть но не нравится, а из городов больше всего нравятся Харьков( ну люблю я свой город:yahoo:) Одесса-жемчужина у моря:yahoo:, Черкассы:yahoo:, Белгород:клас:.
 
Я не здивований вашим словам, ви судите по свобі. Шкода вас - не знаєте що таке гідність, не знаєте що таке честь. Співчуваю.

что такое честь, гордость и любовь к Родине поверьте мне я знаю лучше вас:пиво:
 
Ага , "процветала" : крепостное право , царизм , война с красной армией , продразверстка , военный коммунизм , коллективизация , Голодомор , Вторая Мировая война , война с повстанцами УПА , депортация "неблагонадежных" украинцев в Сибирь , насильственная русификация . Одни "покращення" и "процветания" .

ну еще ботинком по трибуне постучали, америкосов до всрачки напугали, кукурузу посадили, человека в космос отправили, построили большое кол-во жилья в котором и поныне живут.:yahoo:
 
16 липня 2007 року суд ухвалив рішення визнати недостовірною та такою, що принижує честь, гідність та ділову репутацію Тягнибока О. Я. інформацію, поширену Державним комітетом України у справах національностей і міграції, та зобов'язав Державний комітет у справах національностей та міграції її спростувати (
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
).

2012 року рух "Чесно" вирішив, що кандидат у народні депутати Олег Тягнибок не відповідає критерію "Відсутність фактів порушень прав і свобод людини" у зв'язку з виступом на горі Яворина у липні 2004 року (
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
).
З правової точки зору рух "Чесно" сам порушує права.
Судовим рішенням інформацію що слова Тягнибока розпалюють міжетнічну ворожнечу визнано недостовірною, та такою що принижують честь, гідність та ділову репутацію. Відповідно поширення такої інформації іншими особами також є діями, що порушують права людини на честь, гідність та ділову репутацію.
Тобто це є порушенням фундаментальних конституційних прав людини:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

что такое честь, гордость и любовь к Родине поверьте мне я знаю лучше вас:пиво:
Чому я повинен вам вірити? Ви хам, брехун і агресор тому право на мою довіру не заслужили.
 
Останнє редагування:
Конференція Олега Тягнибока в аґенції "Status Quo" (Харків, 18.02.09)

Надзвичайно цікава конференція, рекомендую перечитати всім!
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


psihopat: Говорят, Вы наполовину еврей. Это правда?
Олег Тягнибок: Неправда. Я українець на всі 100%.


Нині вбив 30 хв. свого часу, аби знайти документальне підтвердження цієї нацистської фротман-істерії… НУЛЬ!
Давайте несіть ЗАЛІЗОБЕТОННІ докази! Бо наразі це все виглядає як інформаційна качка/чорнуха кремлівських політтехнологів (фабрикація в найкращих НКВД-традиціях), яку примітивні совкові шістки рознесли по інтернету…
 
Надзвичайно цікава конференція, рекомендую перечитати всім!
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


psihopat: Говорят, Вы наполовину еврей. Это правда?
Олег Тягнибок: Неправда. Я українець на всі 100%.


Нині вбив 30 хв. свого часу, аби знайти документальне підтвердження цієї нацистської фротман-істерії… НУЛЬ!
Давайте несіть ЗАЛІЗОБЕТОННІ докази! Бо наразі це все виглядає як інформаційна качка/чорнуха кремлівських політтехнологів (фабрикація в найкращих НКВД-традиціях), яку примітивні совкові шістки рознесли по інтернету…
Мене більше дивує їх "логіка". Ніби українство хоч-колись переймалося "чистотою крові". Чистий український дух - ось що головне.
 
Яка в українофобів може бути «логіка», тільки українофобство. А присіпатись українофоби можуть хоч до стовпа, якщо він український. Тому не «дивуйся» «логіці» українофобів.
Дійсно так. Все на чому тримається їх "світ" побудовано на неправді. Саме тому вони так бояться свободи слова та совісті, В вільних умовах їх ідеологія нежиттєздатна.
 
З правової точки зору рух "Чесно" сам порушує права.
Судовим рішенням інформацію що слова Тягнибока розпалюють міжетнічну ворожнечу визнано недостовірною, та такою що принижують честь, гідність та ділову репутацію. Відповідно поширення такої інформації іншими особами також є діями, що порушують права людини на честь, гідність та ділову репутацію.
Тобто це є порушенням фундаментальних конституційних прав людини:



Чому я повинен вам вірити? Ви хам, брехун і агресор тому право на мою довіру не заслужили.

мне ваше доверие некоем образом, а вот за свои слова
хам, брехун і агресор
, вы как я понимаю не в ответе, так как не можете привести не одной моей цытаты. поэтому за эти голословные обвинения я жду от вас извинений.

Это вообще неслыханый подвиг : коммунисты построили жилье !
Во всем мире наверное люди на улицах живут .

Подлодкой "Курск" ? - Так её торпедировали , после чего "она утонула" (С)

а сами то небойсь и живете в таком жилье.
а при чем здесь подлодка "Курск":confused: я вообщето другое время имел ввиду.
 
Учора один унікум залив у тему чергову чорнуху від 18 жовтня…
Ось відповідь Франківського осередку в той самий день:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Останнє редагування:
вы как я понимаю не в ответе так как не можете привести не одной моей цытаты. поэтому за эти голословные обвинения я жду от вас извинений
Намагатися переконати вас що ви хам, брехун і агресор не повинен і маю жодного бажання. Сам факт того що ви просите мене такою дурною і марною справою зайнятися доводить що я правий.
 
Назад
Зверху Знизу