27.08.14 вторжение войск РФ

Тут такую фотку выложили. Кто разбирается в маркировках?

e1ccge.jpg
 
Не только матерый, а еще и садюга изощренный. Так Володеньку заманить, что тот теперь до вторника изведется, аки пацан прыщавый, какому девку налитую на фотке в журнале показали)))
По-моему, нам такие в компании нужны ;)
:цехф::пиво:

Да! Изведусь! Садисты! Фошизды! Хутчисты!:D:D:D:пиво::цехф:
 
Странички истории


Александр ПасховерСтежити
7 год ·
8 апреля 1951 года в Западной Украине, Молдове и Прибалтике бойцы НКВД развернули акцию под кодовым названием Операция Север. Она была направлена против группы верующих, исповедующих учение христианских Свидетелей Иеговы. Из Западной Украины в одну ночь были вывезены тысячи семей свидетелей Иеговы. 2 часа на сборы, в скотский вагон и в Сибирь на вечное поселение.

Имущество изымалось в пользу государства. А точнее в пользу партийного руководства и верхушки НКВД.

Только что напоролся на книгу Свідки Єгови - сибірський маршрут, автор Олег Голько. Жутко читать. Вот один эпизод:

"Йшов буремний 1991 рік. Полковник НКВС у відставці Юхим Хмаровський ще жив. І хоча він дожив до дня проголошення незалежності України, радості не мав, бо не за таку державу він поклав гори трупів у повоєнні роки. Перед його ліжком, з якого він вже майже не вставав, на спинці крісла висів полковничий військовий кітель, з пришпиленими орденами і ме¬далями, як він називав „іконостас".... „Кожен орден чи медаль, — згадував полковник, — давала нам наша рідна радянська влада тільки за трупи бандерівців, куркулів, Свідків Єгови. Найбільш вагомим, є ось цей „орден Леніна", тоді я керував операцією в Яворівському районі ..."

Останню свою „бойову" нагороду полковник НКВС одержав у 1951 році, коли, перебуваючи на службі у Львові, здійснив операцію з арешту і вивезення до Сибіру віруючих християн — Свідків Єгови.

У Західній Україні тільки-но були створені колгоспи, тому ось конфісковані будівлі, коні, корови, кури, подушки, все награбоване у Свідків Єгови було забране радянською владою для їх зміцнення, а частина майна була роздана сільським пролетарям, як винагорода за те, що таємно стежили за Свідками Єгови і доносили на них каральним органам. У містах усі квартири арешто¬ваних Свідків Єгови діставались офіцерам-чекістам.

В одній з таких конфіскованих у Свідків Єгови квартир на вулиці Енгельса 4 у Львові і поселився зі сім'єю полковник НКВС Юхим Хмаровський.

У березні 1951 року полковник пообіцяв своїм рідним, що скоро у них буде гарна квартира — готувалась чергова акція по відлову рабів на будови комунізму. 8 квітня 1951 року під вечір сім'я полковника вселилася в одну з таких конфіскованих у Свідків Єгови квартир. Жінка полковника була приємно здивована, бо під час їхнього в'їзду до цієї квартири вони знайшли на кухні у закутаному рушником горщику теплу гречану кашу. Кашу, вже колишні господарі, мабуть, готували до сніданку, але „снідати" їм вже довелось у вагоні-„скотовозі" під гавкіт чекістських псів. Залишились у квартирі і всі меблі, посуд, навіть срібні ложки, які не встигли вкрасти солдати НКВС, бо офіцер знав, для кого ця квартира призначалась і пильнував, щоб комсомольці-чекісти нічого не винесли.
Минуло кілька десятків років, ні один лист не прийшов на
ЦЮ адресу. Не повернувся ніхто в цю квартиру і після реабілітації жертв комунізму, справжні господарі квартири, мабуть, повмирали в Сибіру. .....

______
А потом уже в 1965 году советская власть издала вот такой Указ, с "замечательным" вторым пунктом.

Самое отвратительное, что ровно в эти дни, потомки тех НКВД-ешников снова живодерствуют. Минюст РФ требует запретить деятельность СИ в России, а имущество (места встреч, офисные помещения и пр) конфисковать.

В XX веке только Гитлер и Сталин додумались запретить деятельность христианских свидетелей Иеговы за их активную миссионерскую деятельность, нулевое участие в политических междоусобицах, в вооруженных и каких-либо иных конфликтах, придерживаясь учений Библии как своего авторитета. Их было только двое - Гитлер и Сталин.

Владимир Владимирович, третьим будете?

P.S. "Если мир вас ненавидит, - сказал Иисус своим ученикам, - знайте, что Меня прежде вас возненавидел". (Евангелие от Иоанна 15 глава 18 стих).

5gebgg.jpg
 
Тарас Чорновіл
2 год ·
Зараз проходить потужна й добре зорганізована акція проти Уряду й Президента стосовно умов отримання кредиту МВФ. Там прозвучало дуже багато брехні. Починаючи з заяв, що останній транш відклали через недостатню боротьбу з корупцією, через проблеми в НАЗК, а якесь особливо обдароване навіть заявило, що через висунення Нейджела Брауна в аудитори НАБУ. Узагалі то я раніше думав, що у нас тільки політики трохи "з привітом", а люди мудрі, тому був шокований тим, як кожна щонайтупіша вигадка розноситься між людей. Насправді, все дуже просто. У ході підготовки попереднього меморандуму вдалося вийти на певний рівень збалансованості бюджету. І раптом блокада від осіб, які, можливо, несвідомо працювали на Москву, та захоплення наших підприємств тими, які цілком свідомо служать Кремлю. Удар по фінансовій системі відчутний. МВФ захотів побачити скореговані макропоказники. Побачив, погодився.
Ще одна брехня чи безграмотність, якою нас лякали минулого тижня - це те, що новий меморандум вимагали якраз під цей минулий транш. Ні, звичайно. Старий транш - старий меморандум. Після того, як його затвердили, ніхто переглядати не буде. Це ж не передвиборна програма Батьківщини чи Партії регіонів. Зараз іде напрацювання умов для отримання наступного траншу.
Я пишу статтю стосовно співпраці з МВФ та позицію Уряду й Президента з цього приводу. Тому, можливо, щось тут часом буду вставляти.
А найперше - кілька слів про саму співпрацю. Що таке МВФ? Це швидка фінансово-методична допомога. Сам МВФ ні до кого не напрошується, його ще дуже-дуже попросити треба. Кредити в МВФ найдешевші, тому дійсно можуть бути порятунком для фінансової системи, яка вже має проблеми (в тому числі й через дорогі попередні кредити). Наші популістські політики досі демонструють, що живуть за нормами політекономіки марксизму-ленінізму. Вони так і не засвоїли, що гроші - це такий самий товар, як і будь-який інший, навіть кращий, бо з вищою ліквідністю. Навіть коли вам не треба перекридитовуватися, щоб перекрити попередні невигідні борги, дешеві гроші дуже вигідні. Якщо доходи від швидко реалізованого проекту перевищують виплати за процентами, то це вже однозначний виграш. Проценти від МВФ настільки низькі, що фактор вигоди практично тотальний. Тому не треба нас лякати розповідям, про "дітей, яким доведеться повертати наші борги". Нашим дітям і внукам ще доведеться дуже багато повертати, але зовсім інші борги: дорогі кредити Януковича чи газові борги Тимошенко.
Наступне: МВФ нічого ні від кого не вимагає. Він надає гроші з двома умовами. Одна - держава має показати, що матиме змогу кредит повернути й не завдяки якимсь жорстким заходам та бідуванню населення, а шляхом природного заробітку. Друге - МВФ не традиційна кредитна установа (у них відсотки в багато разів вищі). Це міжнародна установа, яка має виконати певну місію: врятувати в критичній фінансовій ситуації чи допомогти розвинутися й модернізуватися. Досвід у менеджерів МВФ такий, що обманути їх навряд чи можливо. Й поради вони дають перевірені міжнародним досвідом.
Нічого злого вони нам не запропонують. Перше й головне - це попрощатися зі совком. Бо СРСР розпався, й кожна країна, яка зберігає його рудименти - приречена. Стара пенсійна система вже вмирає (про це напишу окремо), відсутність ринку землі - відсутність розвитку економіки та консервування кріпацтва. З цим багажем країна не лише не розвиватиметься, але й рано чи пізно має зникнути з карти світу. Ми критично близькі до державної катастрофи (одних лише 140 мільярдів на дотацію пенсійного фонду досить, щоб під час наступної глобальної фінансової кризи наша держава була повністю зруйнована без будь-якої московської агресії). Тому прислухатися таки треба. Більшість рекомендацій МВФ, насправді, не є болісними й соціально невдячними, бо фонду часто доводилося працювати з країнами "всеперемагаючого популізму", тому умисно вибирали найм'якші варіанти.
Ну що населення втрачає від введення ринку землі? Що втратять великі латифундисти, агрохолдинги та політики, які їх обслуговують - добре відомо. А селяни отримають швидке зростання вартості своєї землі, дешеві іпотечні кредити на відміну від непідйомних під заставу майбутнього урожаю. Ми всі отримаємо помітне економічне зростання, додаткові кошти в бюджеті й руйнування кількох мега-корупційних схем.
Та сама історія з великою приватизацією. Бачили, як проти неї боролися ті нардепи й дехто з екс-губернаторів, що отримують мільйонні хабарі? Але навіть при найдешевшому (але чесному) продажу якраз ми добряче заробимо, бо замість доплачувати з бюджету (з наших кишень) за умисно доведені до збитковості підприємства, отримаємо надходження від податків.
Класичний приклад позитивної реформ за рецептами МВФ - виведення на прибутковість Нафтогазу України. Просто оцініть цю цифру - понад 110 мільярдів гривень ми більше не платимо на утримування корупціонерів, які жирували на Нафтогазі (усіляких там Бакаїв, Бойків, Лазаренків, Тимошенків та Онищенків). А тепер накладіть її на нинішній дефіцит пенсійного фонду - 140 мільярдів... Просто, якби ми не виконали пропозицій МВФ у тарифній сфері, то вже сьогодні в країні більше б не виплачувалися пенсії. Взагалі. Усі! Це вже той випадок, коли за реформу треба платити всім, але альтернативи просто не існує.
І останнє - трошки про меморандуми з МВФ. Властиво, це не угода з фондом, це наше повідомлення, що ми можемо взяти на себе з загальної пропозиції МВФ. Меморандум - це повідомлення - мемо, СМС, якщо хочете. Вони нам надали список пропозицій, а ми ставимо галочки напроти певних пунктів, ніхто нас ні в чому не обмежує, можемо вибирати за уподобаннями, змінювати, переписувати. Але доки вони не побачать ефективну збалансовану модель і не скажуть "так", це СМСки без відповіді. Саме тому ні Гройсман, ні Данилюк, ні сам Порошенко не мали ще тиждень тому, що оприлюднювати, як цього вимагали відомі провокатори Тимошенко й Ляшко. Нема угоди з МВФ, нема що показувати, доки з того боку не прозвучить підтвердження. Як тільки та сторона погодилася на певний компромісний варіант, Мінфін негайно опублікував увесь текст на своєму сайті. Це така простенька інформація, щоб не слухати патологічних брехунів.
А тепер ще про один нюанс - чому нам уже на старті ставлять дещо завищені вимоги й поводяться відразу з недовірою. Та тому, що був колись перший меморандум 2008-09 років від прем'єра Тимошенко. Вона тоді погодилася на весь список. Саме так - на весь: із ринком землі, зростанням пенсійного віку, скороченням задіяних у державному секторі та зниження рівня пільг і соцстандартів. Первісний документ, на який уряд раніше погодився, вважається таким, що вже існує за замовчуванням, тому при обговоренні умов нового траншу, чиновники МВФ вважають, що це вже нами схвалено, а відмова мусить бути чимось серйозним аргументована. Пояснення, що в нас є головна популістка - саме та, що колись такий меморандум підписала, яка на цьому заробляє собі політичні бали й розбурхує суспільство, там мало кого цікавить. Ваші популісти й провокатори - ви самі з ними й розбирайтеся.
 
Ух ты!Как их отличать от поздних вариантов?

Легко. Вот обратная сторона ордена "пятка" Видно характерный выступ вокруг штифта, он и называется "пятка" Плюс номерной диапазон определенный.
hhch8c.jpg

Вот орден позднего вручения, начала 1945 года. Пятки нет, номер побольше.
3fbbgd.jpg

А когда мне давали, то номер уже бормашиной гравировался. Все упрощается.:D
 
Это совершенно другая цивилизационная тональность. Эти две сущности
В кровавом болоте московского рабства, а не в строгом славе норманнской эпохи стоит колыбель Московии.Карл Маркс.
Пройдитесь по ссылке не пожалеете.:)
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
АХАХА :D:D:D:D

https://twitter.com/twitter/status/....[/QUOTE]Здесь намного смешнее : [URL]https://www.youtube.com/watch?v=lnl69BguR38

Тут такую фотку выложили. Кто разбирается в маркировках?

...[/QUOTE]Вовик - на большой фотке,которая тут в теме с самого утра гуляла,химические боеприпасы лежали в левом уголке этой кучи.С белыми надписями и треугольником.
А этих несколько бочек показал пропагандо-журнашлюшка,чтобы не увидели химических.
Если б ты ВНИМАТЕЛЬНО читал тему.а не обсуждал преимущества самогона - ты бы сам все увидел.:D

Даздраперма днем в теме хорошо все выложил и разжевал.:yahoo:
 
Пойду, выпью самодельного томатного сока из холодильничка, посыпав его йодированной солькой, и пойду спать, чтобы, как в детстве, вторник раньше начался!:D:D:D
Если в 2 часа ночи приду на форум, не удивляйтесь, со мной это бывает последнее время. :(
 
Легко. Вот обратная сторона ордена "пятка" Видно характерный выступ вокруг штифта, он и называется "пятка" Плюс номерной диапазон определенный.
hhch8c.jpg

Вот орден позднего вручения, начала 1945 года. Пятки нет, номер побольше.
3fbbgd.jpg
Бардзо дзенькую пана.
А когда мне давали, то номер уже бормашиной гравировался. Все упрощается.:D
Однако. Снимаю шляпу.
 
“Никогда не разговаривайте с незнакомцами ИЛИ ВЕСЕННЕЕ ОБОСТРЕНИЕ

Не то чтобы вот совсем никогда-никогда и ни с кем… На улице еще можно. В самом худшем случае это будет просто обыкновенный маньяк. А вот в Фейсбуке собеседников надо отфильтровывать беспощадно.

Поэтому я обычно сначала захожу к потенциальному собеседнику на страницу, а потом уже вступаю в диалог. Или не вступаю, в зависимости от увиденного.
Сограждан фильтровать намного проще – зрадофилы всех пород и мастей стройными шагами идут лесом, а я награждаю себя очередной «рошенкой» за сэкономленное время и сбереженные нервы.
С иностранцами всё намного сложнее. И не только с «соседями», но и с теми, кто теперь живет в разных странах по всему миру.
Зайдешь к такому на страницу – вроде всё нормально: Путин, если не хуйло, то диктатор и агрессор, Крым – это Украина и прочие нормальные вещи. Единственное, что слегка напрягает – советы, зачастую невыполнимые. А еще видно, что человек в своих заграницах не обладает всем объемом информации о наших реалиях. И это нормально – у него своя жизнь, не будет же он постоянно мониторить все наши подробности. И вот тут чуйка не всегда срабатывает, и почему-то хочется взять на себя тяжкое бремя просветителя.
Зачем? Фиг его знает. Может, чтобы расширить круг единомышленников.
И тут начинается очень интересное кино, даже где-то сериал…
В прологе собеседник сообщает, что всячески поддерживал Майдан (как вариант: «В то самое время я как раз был в Киеве…»).
Потом с его стороны следует осторожная подводка к общему разочарованию украинцев (он в курсе, потому что у него друзья в Украине) и вообще мы не тех выбрали, и не так строим светлое будущее.
В надежде на померещившуюся адекватность оппонента еще по инерции пытаешься ему объяснить, что мы тут сами разберемся, и выбирали граждане Украины, потому что демократия, и ему, как живущему ныне в демократической стране, надо это понимать. Но оппонент не лыком шит, поэтому тут же рассказывает, что они-то в европах, между прочим, от санкций страдают, а мы только бродим по миру с протянутой рукой, – реформ нет, коррупция цветет, ничегонименяеца… Доколе вообще?..
И тут оказывается, что собеседник в курсе абсолютно всего – и про Илловайск, и про Дебальцево, и «а Крым вы вообще отдали, не сопротивляясь…», и «выбрали однотурового барыгу» и «не за то стоял Майдан».
И пока ты шаришь на полу в поисках отвалившейся челюсти, он торопливо шпарит по методичке, буквально от первого до последнего слова. Здесь есть всё: и почему АТО, а не война; и почему Ахметов не сидит; и «торговля на крови»; и «Порошенко война выгодна» и даже – «а при чем тут Путин?».
И – уже не вишенка, а чудо-ягода арбуз на торте – «Вы должны (!) смести эту власть!» (Вариант-лайт: «Порошенко должен подать в отставку»).

…В общем, «демократов» из европ надо посылать в рифму еще после первого совета. Советы – безотказный фильтр. Начавший с советов, обязательно закончит если не «липецкой фабрикой», то «злочинной владой». Как только новоиспеченный европеец начинает рассказывать, что должны делать украинцы, нужно сразу отвечать на всех языках: «Good Bye, Auf Wiedersehen, Аu revoir, Аddio, זייַ געזונט, Zbogom, Чава-какава, ехай нахуй!».
Особенно всё это обострилось перед голосованием по безвизу. А уж после…
Тут уже европейцы-неофиты перестали стесняться – некоторые открыто стали писать, что не хотят, чтобы «хохлы наводнили Европу». Которую они сами, кстати сказать, «наводнили» в своё время. А уж советы пошли просто сплошным косяком. В стиле: «Ты как зайдешь в барский дом, перво-наперво поклонились всем да поблагодари за милость. Без разрешения не садись, скатертью не утирайся да глаза долу опусти»… Уехавшие еще из совка, они так и не вытравили из себя «страну советов».
Вот честное слово, если, как в известном анекдоте, заняться сексом прямо на площади, то советами замучают гораздо меньше.


Не нашла автора(((
Как хорошо, что у меня не так. И Калина, и Балик, и мои ФБшные знакомцы - все другого плана люди.
 
Четкий CNN‏ @ChetkiyCNN 2 мин.2 минуты назад
Еще
- Жизнь нужно прожить так, чтобы тебя отфотошопили и откарикатурили все мировые СМИ.

bcbbj3.jpg
 
LCHA Волноваха ‏ @lcha75 19 мин.19 минут назад
Еще
В ответ @666_mancer
Только что узнал:Грузовые по линии Волноваха-Мариуполь не ходят вообще.Пассажир-е везут тепловозы(эл.провода порваны)-один путь заблокирован
 
Radio Lemberg‏ @RadioLemberg 4 мин.4 минуты назад
Еще
Radio Lemberg Ретвитнул(а) AEJ خليل ้้้้้็็็็ Ⓜ
Російські терористи 8 квітня нанесли авіаудари по дитячому садку в селі ат-Таеба в провінції Дараа, Сирія


 
Alexander‏ @avaza1972 18 мин.18 минут назад
Еще
В Тбилиси 9 апреля. 09.04.1989г. войска СССР с помощью сапёрных лопаток разогнали митинг. Больше 20 погибших.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі



Alexander‏ @avaza1972 11 мин.11 минут назад
Еще
В ответ @avaza1972
Распад страны, армия которой собственных граждан вела как военнопленных, был неминуем. Тбилиси. Апрель 1989.
hddg7a.jpg

gec0fb.jpg

dj8ehj.jpg
 
Диалог.UA‏ @Dialog_UA 17 мин.17 минут назад
Еще
Хорошо в России жить: любитель "Новороссии", кремлевский пропагандист Рулев, арестован на 15 суток за съемку на кам
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назад
Зверху Знизу