27.08.14 вторжение войск РФ

Волкер сравнил ситуацию на востоке Украины с аннексией Россией Крыма

Специальный представитель Государственного департамента США по делам Украины Курт Волкер сравнил ситуацию на востоке Украины с аннексированным Россией Крымом и назвал это «конфликтом между государством и государством».

«В случае с Украиной то, что мы видим – это не этнический конфликт, это не местный конфликт, это не гражданская война, это не конфликт между русскими и украинскими. Это конфликт между государством и государством. Это конфликт, в котором россия (страна-террорист) размещает свои силы на территории Украины. Ее обвинили в аннексии Крыма – незаконной аннексии, которую, по моему мнению, никто из государств не признает. И что-то подобное произошло в восточной Украине», – сказал Волкер на специальной сессии по Украине в рамках ежегодной конференции ОБСЕ 26 июня.

Представитель Госдепартамента США отметил, что для решения этой проблемы США предлагают вместе с Францией, Германией, Украиной и другими странами – развернуть миротворческие силы ООН, которые создадут безопасную ситуацию на Донбассе и обеспечат условия, при которых могут быть выполнены Минские соглашения.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Як жалко наших загиблих воїнів. Таке горе нам принесли " браття". Не пробачу раші ніколи.
 
Pauk, дуже дякую вам за новини.
 
Військовослужбовці 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ здійснили парашутні стрибки на воду. До стрибків залучався особовий склад десантно-штурмових підрозділів, інженерних, розвідувальних підрозділів, підрозділів зв’язку і забезпечення.

Разом з миколаївськими десантниками виконували програму парашутних стрибків офіцери Командування ДШВ на чолі з генерал-лейтенантом Михайлом Забродським, який сьогодні здійснив свій 168-й стрибок з парашутом.

Десантування в акваторії річки Південний Буг проводилося з вертольота Мі-8 з висоти 600 метрів під керівництвом фахівців частини, які мають відповідний досвід здійснення подібних парашутних стрибків.

Сьогодні здійснили стрибки до 150 десантників.

Парашутні стрибки на воду належать до групи ускладнених стрибків з парашутом, так як парашутист, окрім виконання правил стрибка з парашутом на суходіл, повинен заздалегідь підготуватися у повітрі до негайного звільнення від підвісної системи в момент приводнення. Це ускладнює стрибок з парашутом і зобов’язує десантників бути особливо уважними, зберігати спокій та витримку під час підготовки до приводнення, впевнено діяти у повітрі і не допускати паніки. При цьому військовослужбовець повинен вміти плавати, триматися на воді і пропливти певну відстань.

Під час тренувань десантники навчалися припасуванню підвісної системи парашута з урахуванням використання рятувального жилету, дій з вивільнення від підвісної системи парашута в повітрі, дій парашутиста після приводнення. Всі дії були відточені до автоматизму під час занять на парашутно-десантному комплексі.

Особовий склад підрозділів бригади, залучений до десантування на воду, повністю виконав навчальні завдання.

Проведення парашутних стрибків на воду особовим складом підрозділів десантно-штурмової бригади продовжується.

b0heaj.jpg


c0abfb.jpg


j2gbab.jpg


Не уверен, но за последние лет 15 такие прыжки точно не выполнялись, а может и больше.
 
Перемоги і поразки центральноєвропейських реформ: уроки для України

 
Миня аж трисет. Сука, вообще берега потерял.

 
Свято у них, футбол, а ми ховаємо наших хлопчіків. 20 років, це ж жуть. Горіти вам у пеклі, русофашисти.
 
Был бы интересен прогноз Портникова в среднесрочной перспективе ситуации в Европе и раше. Просматривал мнения Горбулина и еще кое-кого по этому поводу.
И моя паранойя полностью вырвалась из-под контроля. Думаю, что ситуация неизбежно повторит ситуацию середины прошлого века. Вплоть до того, что Германия, Италия и еще пара стран не таких ключевых снова станут "партнерами" с Россией. Ну а потом, возможно, врагами. В Германии какая-то херня творится, снова Lebensraum покоя не дает. Раша уже свою тягу к жизненному пространству обозначила практически и однозначно. И неоднократно. В 21-ом веке, бля! Меркель пока сдерживает немецкие настроения в этом направлении, но ей все труднее и труднее.
Короче, все повторится. ООн покажет окончательно свою несостоятельность и развалится. США, как всегда, возьмет на себя роль "голубяястреба мира". И то не факт. При Трампе-то. Роль Украины туманна.
Повторюсь, это всего лишь приступ паранойи, поэтому ссылок не дам. Их, где это явно сказано, нет. Просто мысли. Печальные.
Оставьте тапки при себе))
Просто жарко и тихо. Тихо в новостях имею в виду, вроде как ничего не происходит особого, вот и лезет такое в голову. Закончится чемпионат, опять начнётся обострение на границе с Ордой, и мысли такие пройдут. Всё вернётся на круги своя.
 
Лемберг
Ідеологічні опоненти так сказать (бггг) вчора скромно змовчали про закриття провадження НАБУ проти Гонтарєвої.
Минулого тижня так само скромно набрали води (чи може не води) в рота і нічого не сказали, що справа НАБУ проти НКРЕКП по формулі Роттердам+ фактично розвалилася, бо пан Ситник так і не може знайти експертів, які підписалися би на кримінал і фальсифікували би висновки, підтвердивши ту всю маячню, яку ми чули від некваліфікованих і корумпованих персон.
Не чуємо ми нічого й про долю рослідування, в рамках якого були вилучені документи на заводі "Ленінська кузня" (стара назва), що належить Кононенку і що робив броньовані машини, які великі фахівці з НАБУ сплутали з бойовим модулем, але голосно прокричали, що ціна в 3 рази завищена.
Не згадує ніхто й про справу правозахисниці Ноздровської. А шкода, бо дехто, хто писав слізні пости (особливо твіти англійською мовою) могли би перевести кілька сотень рублів зі своїх гонорарів на рахунок її доньки-сироти.
І чомусь про відпочинок Порошенка на Мальдівах забули. Мабуть тому, що самі поїхали гріти свої зубожілі попи на морях, так що не можна знайти нормального туру закордон і немає квитків в касах в керунку південних областей.

Залишається лише одне питання:
А на чому ж побудована ваша ідеологічна концепція, панове опоненти?
 
Фото для приманивания Балика в тему) Та самая гостиница на которую он из тёткиного окна смотрел)

d2hhhh.jpg
bcacg1.gif
 

Вкладення

  • d2hhhh.jpg
    d2hhhh.jpg
    64.6 КБ · Перегляди: 15
це не з того відео з парасюком
Так там вроде не было тендітних новых полицейских, там все были ничего себе так из спецов. Не знаю что там произошло, но Парасюк censored при любых раскладах.
 
где пояснение? какому ветерану, когда, где он стал ногой?

Заебали дебилы, которые ветеранов всех подряд идеализируют и канонизируют. "Ветеран" тебя пытается отпиздить, потому, что ему что то не понравилось в твоих словах, но ты ему руки скрутить не можешь - дебилы начнут постить "новость" - ветерану выкручивают руки !
 
Фото для приманивания Балика в тему) Та самая гостиница на которую он из тёткиного окна смотрел)

d2hhhh.jpg
bcacg1.gif
Сработало..

Нет, это же вид с торца дома. Окна и балконы выходили прямо на Днепр, а не на "Славутич".
 

Вкладення

  • d2hhhh.jpg
    d2hhhh.jpg
    64.6 КБ · Перегляди: 16
Назад
Зверху Знизу