Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
e6jbjc.jpg

Метро пл.Конституции.
 
Настоящее Время
17 июля 2017 г.
Видео без комментариев: король и королева Нидерландов открывают парк памяти жертв малайзийского "Боинга".

 
Anděl;63866973 сказав(ла):
Так же читал, что и в нынешнее время большинство жителей Форарльберга не против присоединится к Швейцарии.
Нагуя? они шо голодают?
 
Нагуя? они шо голодают?

На территории региона распространён особый диалект немецкого языка, относящийся к группе алеманнских.

11 мая 1919 года почти 81 %[4] проголосовавших на региональном плебисците высказался за выход из состава Германской Австрии и начало ведения переговоров со Швейцарией о присоединении к ней, что было связано с преобладанием в Форарльберге лиц алеманнского происхождения, в то время как в основной части Австрии проживают австро-баварцы. Однако итало- и франкоязычные швейцарцы, германоязычные кальвинисты и австрийское правительство были против такого изменения границ и союзники на Сен-Жерменской мирной конференции проигнорировали волеизъявление жителей Форарльберга. Даже в XXI веке около 52 % населения федеральной земли хотели бы войти в состав Швейцарии.[5]
https://ru.wikipedia.org/wiki/Форарльберг
 
Настоящее Время
17 июля 2017 г.
Видео без комментариев: король и королева Нидерландов открывают парк памяти жертв малайзийского "Боинга".


я искренне соболезную этим людям, но и благодарен одновременно, их гибель остановила массированное росийское военное вторжение- по сути готовилось более масштабное росийскрое вторжение в Украину с БУКами авиацией и прочим подобным. этот инцидент остановил РФ.
 
король и королева Нидерландов открывают парк памяти жертв малайзийского "Боинга"
похуй на этих дятлов ,они только и могут озабоченность выражать . бьют слабых. нужно создавать ЯО, и возвращать смертную казнь .
 
Арешти і наслідки - рік 2014

Ледь не кожного дня доблесні правоохоронці урочисто звітуються про "рішучу боротьбу зі злочинністю і корупцією", когось арештовують, а декого навіть катають на гелікоптерах.

Мені стало цікаво, що ж там з результатами тих арештів насправді, адже гучно піариться тільки сам факт арешту, рішення ж судів зазвичай в новини не потрапляє. Поїхали...

Марков
Одіозний проросійський виродок, який прославився побиттям ногами протестуючих проти пам'ятника Єкатєріне ІІ в 2007 році, дострибався до арешту ще при ригах. Тоді суд залишив його під арештом, оскільки прокуратура заявила обгрунтовану підозру, що він може втекти за кордон. З-під арешту його звільнили вже при новій владі рішучих реформаторів 25 лютого 2014 року. Після виходу з СІЗО і вітання своїх шанувальників Марков тут же залишив Україну. В 2015 за тією ж таки справою його заарештувала італійська прокуратура, яка рік чекала від українських колег нормального подання на екстрадицію. В лютому 2016 не дочекавшись аргументів суд міста Генуя звільнив його з-під домашнього арешту, після чого Марков надовго заліг в Росії, звідки продовжує "інформаційний похід" проти України.

Добкін
Затриманий 10 березня 2014 року. Через тиждень отримав "домашній арешт", через місяць - "особисте зобов'язання", в лютому було скасовано заборону на виїзд і минулого місяця цього року Добкін вже гуляв в Німеччині із забороненою в Україні георгіївською стрічкою на лацкані.

Кернес
Затриманий 13 березня 2014 року. Наступного дня - "домашній арешт", згодом - "особисте зобов'язання", пізніше замах і дозвіл на виїзд на лікування за кордон.
Фінал краще процитувати словами інтерв'ю правої руки Порошенка триденної давнини: "Грановский: Если бы Генеральный прокурор Юрий Луценко мог предъявить подозрения действующему мэру Харькова Геннадию Кернесу, то он бы это сделал. Но есть обстоятельства, которые этого не позволяют". В результаті був переобраний і нині керує Харковом.

Глава "Нафтогазу" при Януковичі нардеп ПР Бакулін
Заарештований 21 березня 2014 року. Через місяць - випущений під підписку про невиїзд. Через п'ять місяців ГПУ закрила проти нього справу. Через місяць через гучний скандал справу було відкрито заново і покладено в стіл на чотири роки. Три місяці тому, в березні 2018 року було внесено подання на арешт, за три дні до того прес-секретар генпрокурора повідомила про такі плани в ЗМІ. Того ж дня Бакулін вилетів до Москви і більше не повертався. На сьогодні оголошений в розшук.

Помічник "Юри Єнакієвського", розкрадач грошей банку "Родовід" нардеп ПР Шепелєв.
Був заарештований в Угорщині, виданий Україні в березні 2014. Через чотири місяці "втік" з СІЗО. Через рік затриманий в Росії, в 2016 відпущений з російського СІЗО. Був заарештований у себе вдома під Києвом в лютому 2018, на сьогодні знаходиться в СІЗО.

Лідери тітушок, які захопили харківську ОДА Спартак Головачьов та Сергій Юдаєв.
Заарештовані в квітні 2014 року. Просиділи більше двох років в СІЗО, зрештою суд їх відпустив в жовтні 2016 року.

Ректор податкового університету, нардеп ПР Мельник
Заарештований першого квітня 2014 року, в 2015 році виправданий судом. ГПУ відкрила нову справу, яка повільно тягнеться до сьогодні.

Керівник одеської міліції Фучеджи, який покривав тітушок, що розстрілювали одеських майданівців
7 травня 2014 року Пашинський сказав, що Фучеджи заарештований і співробітничає зі слідством. Насправді, як невдовзі з'ясувалося, йому не висували обвинувачень, тому днем раніше він спокійно залишив територію України. Відтоді в бігах.

Заммера Дніпра Володимир Лисий
В червні 2014 заарештований за "розкрадання держмайна в особливо великих розмірах". Згодом відпущений, в березні 2015 року виправданий судом. Рішення, схоже, далося недешево, бо йому довелося продати свою "лисієнду" - пафосний маєток в пшонківському стилі, куди свого часу навідувався дніпровський Майдан. Відтоді про нього нічого не чутно.

Ключовий регіональний "гаманець", російсько-український олігарх Новінський
Влітку 2014 ГПУ урочисто повідомила про арешт якихось там несусвітніх мільярдів Новінського. В 2015 він повернувся в Україну, одночасно з сайту президента АП прибрала петицію на 20 тисяч голосів за позбавлення його громадянства. Після скандалу Порошенко відправив до міграційної служби запит і отримав цілком очікувану "відповідь", що "процедурних порушень не було", отже "підстав для позбавлення громадянства нема". До 2017 йшла клоунада зі спробами позбавити його недоторканності, над якою він відверто сміявся. В 2017 недоторканість була знята. Остання новина "11.07.17 Слідство стосовно Новінського просувається ефективно - Луценко". Відтоді - тиша.

Заступник янучарського міністра внутрішніх справ Захарченка Сергій Лєкарь.
5 березня 2014 року відправлений у відставку, того ж дня Аваков виписав йому пенсію у 85% від окладу. В липні 2014 заарештований в справі Майдану, як відповідальний за застосування спецзасобів. Відправлений під домашній арешт, одночасно суд підтвердив правомірність наказу Авакова і постановив продовжувати йому виплачувати гроші. Станом на сьогодні справа досі "розглядається по суті".

Янучарський міністр енергетики Ставицький
Він не потрапляв під арешт, оскільки виїхав з країни одночасно з Януковичем. Як згодом з'ясувалось, за гроші в РАГС йому підробили документи його родички, що дозволило йому емігрувати в Ізраїль, де він і знаходиться відтоді під ім'ям Натана Розенберга. В квітні 2014 його компанії в Україні було анульовано ліцензії, а на кошти накладено арешт, вдома було проведено обшук, під час якого знайшли весь скромний перелік українського чиновника - золото, доларова готівка, коштовні годинники та іншого збіжжя потроху. В 2016 після двох років судів його компанія повернула як гроші, так і ліцензії. Нещодавно його ім'я знову сплило зі скандалом - журналісти оприлюднили телефонні переговори Ставицього з представниками прокуратури.

Мер Слов'янська Неля Штепа
Затримана влітку 2014 за цілою низкою звинувачень проти безпеки країни. Провела три роки в СІЗО, випущена судом під домашній арешт, справа досі розглядається в суді.

Янучарський міністр екології Злочевський
Найбільш одіозний за наслідками член цієї добірки. В серпні 2014 року прокуратурою було відкрито справу проти колишнього міністра, в жовтні 2014 року правоохоронці Британії заарештували його фінанси. В грудні 2014 ГПУ відповіла Британії, що у неї нема підстав для винесення Злочевському підозр, через що кошти були розблоковані. В 2015 "Злося" спокійно відкриває в Києві однойменний бутік елітного взуття, яке виробляє на власній фабриці в Італії. Знову проблеми у любителя червоних піджаків виникли в 2016 році, коли суд наклав арешт на свердловини його компанії "Бурізма", яка спокійно постачала паливо весь цей час, в тому числі на підприємства компаній президента. Проте вже за три місяці роботу компанії було розблоковано, а розшук екс-міністра припинено. В 2017 році віце-прем'єр-міністр Кістінон та керівник податкового комітету ВР нардеп від БПП Южаніна відмітились на організованому "Бурізмою" семінарі в Монако. Останнє, що я про нього чув - вчора по радіо рекламувався якийсь дитячий музичний фестиваль, який організовує "Бурізма" в партнерстві з благодійним фондом нашого міністра культури та місцевою ОДА.

Керівник департаменту контррозвідки СБУ генерал Володимир Бік.
В лютому 2014 звільнений Турчиновим, відразу виїхав до Росії. В жовтні 2014 року відкрито справу за проведення підривної діяльності проти країни. В листопаді 2014 заарештований, в жовтні 2017 випущений судом під домашній арешт. Справа так і досі тягнеться в судах.

Генерал Назаров
Був обвинувачений прокуратурою в службовому недбальстві, яке призвело до загибелі десантників на збитому росіянами військовому літаку. Суд визнав його винним, проте по службовій лінії його не покарали, а навіть підвищили. Нині триває апеляційний процес, в соцмережах тим часом боти посилено його відмазують.

Директор "Укрінтеренерго" Володимир Зіневич
Був заарештований 5 грудня 2014 року за підозрою в розтраті державних грошей в особливо великому розмірі - 846 мільйонів гривень, при купівлі вугілля в ПАР. Суд призначив йому рекордну на той момент заставу в 365 мільйонів гривень, але він успішно її оскаржив, отримав домашній арешт і згодом був госпіталізований з-під нього через "проблеми з серцем". Відтоді жодних заяв по його справі не було. Натомість кілька тижнів тому була новина, що підконтрольна Зіневичу офшорка придбала кілька вугільних шахт в Ростовській області Росії - що й не дивно з огляду на обставини, викладені в попередньому дописі про паливний ринок України.

Директор "Укргазвидобування" Сергій Костюк та його заступник Вадим Шленчак
Були заарештовані за звинуваченням в розкраданні коштів в грудні 2014 року. Після року в СІЗО, як висловився суд, прокуратура так і не змогла надати переконливі докази провини і обидва стали "чесними людьми" в жовтні 2017 року після остаточного підтвердження цього рішення у Вищому суді.

Міністр фінансів при Януковичі з 2012 по 2014 рік Юрій Колобов
Він не був заарештований в Україні, але його справа настільки показова, що я вирішив її долучити до списку. Проти Колобова було відкрито в 2014 році кримінальну справу щодо розтрати 220 мільйонів гривень на будівництві системи спецзв'язку та незаконній приватизації Укртелекому. На початку 2015 року Колобова заарештувала іспанська прокуратура у власному маєтку у Валенсії. В 2016 році генпрокурор Луценко тішив всіх пабєдніков великими перспективами екстрадиції Колобова до України для суду. В лютому 2018 року за клопотанням прокуратури суд закрив справи Колобова через закінчення термінів давності. В Україні інтереси Колобова захищав Ігор Фомін - він був адвокатом Луценка в 2012 році.

Цю причину найближчими роками ми будемо чути ще не раз.
Далі буде...

P.S. Якщо забув кого із гучно заарештованих в цьому році - нагадуйте, додам.
 
Арешти і наслідки - рік 2014

Ледь не кожного дня доблесні правоохоронці урочисто звітуються про "рішучу боротьбу зі злочинністю і корупцією", когось арештовують, а декого навіть катають на гелікоптерах.

Мені стало цікаво, що ж там з результатами тих арештів насправді, адже гучно піариться тільки сам факт арешту, рішення ж судів зазвичай в новини не потрапляє. Поїхали...

Марков
Одіозний проросійський виродок, який прославився побиттям ногами протестуючих проти пам'ятника Єкатєріне ІІ в 2007 році, дострибався до арешту ще при ригах. Тоді суд залишив його під арештом, оскільки прокуратура заявила обгрунтовану підозру, що він може втекти за кордон. З-під арешту його звільнили вже при новій владі рішучих реформаторів 25 лютого 2014 року. Після виходу з СІЗО і вітання своїх шанувальників Марков тут же залишив Україну. В 2015 за тією ж таки справою його заарештувала італійська прокуратура, яка рік чекала від українських колег нормального подання на екстрадицію. В лютому 2016 не дочекавшись аргументів суд міста Генуя звільнив його з-під домашнього арешту, після чого Марков надовго заліг в Росії, звідки продовжує "інформаційний похід" проти України.

Добкін
Затриманий 10 березня 2014 року. Через тиждень отримав "домашній арешт", через місяць - "особисте зобов'язання", в лютому було скасовано заборону на виїзд і минулого місяця цього року Добкін вже гуляв в Німеччині із забороненою в Україні георгіївською стрічкою на лацкані.

Кернес
Затриманий 13 березня 2014 року. Наступного дня - "домашній арешт", згодом - "особисте зобов'язання", пізніше замах і дозвіл на виїзд на лікування за кордон.
Фінал краще процитувати словами інтерв'ю правої руки Порошенка триденної давнини: "Грановский: Если бы Генеральный прокурор Юрий Луценко мог предъявить подозрения действующему мэру Харькова Геннадию Кернесу, то он бы это сделал. Но есть обстоятельства, которые этого не позволяют". В результаті був переобраний і нині керує Харковом.

Глава "Нафтогазу" при Януковичі нардеп ПР Бакулін
Заарештований 21 березня 2014 року. Через місяць - випущений під підписку про невиїзд. Через п'ять місяців ГПУ закрила проти нього справу. Через місяць через гучний скандал справу було відкрито заново і покладено в стіл на чотири роки. Три місяці тому, в березні 2018 року було внесено подання на арешт, за три дні до того прес-секретар генпрокурора повідомила про такі плани в ЗМІ. Того ж дня Бакулін вилетів до Москви і більше не повертався. На сьогодні оголошений в розшук.

Помічник "Юри Єнакієвського", розкрадач грошей банку "Родовід" нардеп ПР Шепелєв.
Був заарештований в Угорщині, виданий Україні в березні 2014. Через чотири місяці "втік" з СІЗО. Через рік затриманий в Росії, в 2016 відпущений з російського СІЗО. Був заарештований у себе вдома під Києвом в лютому 2018, на сьогодні знаходиться в СІЗО.

Лідери тітушок, які захопили харківську ОДА Спартак Головачьов та Сергій Юдаєв.
Заарештовані в квітні 2014 року. Просиділи більше двох років в СІЗО, зрештою суд їх відпустив в жовтні 2016 року.

Ректор податкового університету, нардеп ПР Мельник
Заарештований першого квітня 2014 року, в 2015 році виправданий судом. ГПУ відкрила нову справу, яка повільно тягнеться до сьогодні.

Керівник одеської міліції Фучеджи, який покривав тітушок, що розстрілювали одеських майданівців
7 травня 2014 року Пашинський сказав, що Фучеджи заарештований і співробітничає зі слідством. Насправді, як невдовзі з'ясувалося, йому не висували обвинувачень, тому днем раніше він спокійно залишив територію України. Відтоді в бігах.

Заммера Дніпра Володимир Лисий
В червні 2014 заарештований за "розкрадання держмайна в особливо великих розмірах". Згодом відпущений, в березні 2015 року виправданий судом. Рішення, схоже, далося недешево, бо йому довелося продати свою "лисієнду" - пафосний маєток в пшонківському стилі, куди свого часу навідувався дніпровський Майдан. Відтоді про нього нічого не чутно.

Ключовий регіональний "гаманець", російсько-український олігарх Новінський
Влітку 2014 ГПУ урочисто повідомила про арешт якихось там несусвітніх мільярдів Новінського. В 2015 він повернувся в Україну, одночасно з сайту президента АП прибрала петицію на 20 тисяч голосів за позбавлення його громадянства. Після скандалу Порошенко відправив до міграційної служби запит і отримав цілком очікувану "відповідь", що "процедурних порушень не було", отже "підстав для позбавлення громадянства нема". До 2017 йшла клоунада зі спробами позбавити його недоторканності, над якою він відверто сміявся. В 2017 недоторканість була знята. Остання новина "11.07.17 Слідство стосовно Новінського просувається ефективно - Луценко". Відтоді - тиша.

Заступник янучарського міністра внутрішніх справ Захарченка Сергій Лєкарь.
5 березня 2014 року відправлений у відставку, того ж дня Аваков виписав йому пенсію у 85% від окладу. В липні 2014 заарештований в справі Майдану, як відповідальний за застосування спецзасобів. Відправлений під домашній арешт, одночасно суд підтвердив правомірність наказу Авакова і постановив продовжувати йому виплачувати гроші. Станом на сьогодні справа досі "розглядається по суті".

Янучарський міністр енергетики Ставицький
Він не потрапляв під арешт, оскільки виїхав з країни одночасно з Януковичем. Як згодом з'ясувалось, за гроші в РАГС йому підробили документи його родички, що дозволило йому емігрувати в Ізраїль, де він і знаходиться відтоді під ім'ям Натана Розенберга. В квітні 2014 його компанії в Україні було анульовано ліцензії, а на кошти накладено арешт, вдома було проведено обшук, під час якого знайшли весь скромний перелік українського чиновника - золото, доларова готівка, коштовні годинники та іншого збіжжя потроху. В 2016 після двох років судів його компанія повернула як гроші, так і ліцензії. Нещодавно його ім'я знову сплило зі скандалом - журналісти оприлюднили телефонні переговори Ставицього з представниками прокуратури.

Мер Слов'янська Неля Штепа
Затримана влітку 2014 за цілою низкою звинувачень проти безпеки країни. Провела три роки в СІЗО, випущена судом під домашній арешт, справа досі розглядається в суді.

Янучарський міністр екології Злочевський
Найбільш одіозний за наслідками член цієї добірки. В серпні 2014 року прокуратурою було відкрито справу проти колишнього міністра, в жовтні 2014 року правоохоронці Британії заарештували його фінанси. В грудні 2014 ГПУ відповіла Британії, що у неї нема підстав для винесення Злочевському підозр, через що кошти були розблоковані. В 2015 "Злося" спокійно відкриває в Києві однойменний бутік елітного взуття, яке виробляє на власній фабриці в Італії. Знову проблеми у любителя червоних піджаків виникли в 2016 році, коли суд наклав арешт на свердловини його компанії "Бурізма", яка спокійно постачала паливо весь цей час, в тому числі на підприємства компаній президента. Проте вже за три місяці роботу компанії було розблоковано, а розшук екс-міністра припинено. В 2017 році віце-прем'єр-міністр Кістінон та керівник податкового комітету ВР нардеп від БПП Южаніна відмітились на організованому "Бурізмою" семінарі в Монако. Останнє, що я про нього чув - вчора по радіо рекламувався якийсь дитячий музичний фестиваль, який організовує "Бурізма" в партнерстві з благодійним фондом нашого міністра культури та місцевою ОДА.

Керівник департаменту контррозвідки СБУ генерал Володимир Бік.
В лютому 2014 звільнений Турчиновим, відразу виїхав до Росії. В жовтні 2014 року відкрито справу за проведення підривної діяльності проти країни. В листопаді 2014 заарештований, в жовтні 2017 випущений судом під домашній арешт. Справа так і досі тягнеться в судах.

Генерал Назаров
Був обвинувачений прокуратурою в службовому недбальстві, яке призвело до загибелі десантників на збитому росіянами військовому літаку. Суд визнав його винним, проте по службовій лінії його не покарали, а навіть підвищили. Нині триває апеляційний процес, в соцмережах тим часом боти посилено його відмазують.

Директор "Укрінтеренерго" Володимир Зіневич
Був заарештований 5 грудня 2014 року за підозрою в розтраті державних грошей в особливо великому розмірі - 846 мільйонів гривень, при купівлі вугілля в ПАР. Суд призначив йому рекордну на той момент заставу в 365 мільйонів гривень, але він успішно її оскаржив, отримав домашній арешт і згодом був госпіталізований з-під нього через "проблеми з серцем". Відтоді жодних заяв по його справі не було. Натомість кілька тижнів тому була новина, що підконтрольна Зіневичу офшорка придбала кілька вугільних шахт в Ростовській області Росії - що й не дивно з огляду на обставини, викладені в попередньому дописі про паливний ринок України.

Директор "Укргазвидобування" Сергій Костюк та його заступник Вадим Шленчак
Були заарештовані за звинуваченням в розкраданні коштів в грудні 2014 року. Після року в СІЗО, як висловився суд, прокуратура так і не змогла надати переконливі докази провини і обидва стали "чесними людьми" в жовтні 2017 року після остаточного підтвердження цього рішення у Вищому суді.

Міністр фінансів при Януковичі з 2012 по 2014 рік Юрій Колобов
Він не був заарештований в Україні, але його справа настільки показова, що я вирішив її долучити до списку. Проти Колобова було відкрито в 2014 році кримінальну справу щодо розтрати 220 мільйонів гривень на будівництві системи спецзв'язку та незаконній приватизації Укртелекому. На початку 2015 року Колобова заарештувала іспанська прокуратура у власному маєтку у Валенсії. В 2016 році генпрокурор Луценко тішив всіх пабєдніков великими перспективами екстрадиції Колобова до України для суду. В лютому 2018 року за клопотанням прокуратури суд закрив справи Колобова через закінчення термінів давності. В Україні інтереси Колобова захищав Ігор Фомін - він був адвокатом Луценка в 2012 році.

Цю причину найближчими роками ми будемо чути ще не раз.
Далі буде...

P.S. Якщо забув кого із гучно заарештованих в цьому році - нагадуйте, додам.

А можно всем, щедро каждому ?
0cfjgc.jpg
 
ФСБ задержало следовавшее в Мариуполь голландское судно Zuidvliet, - журналист Клименко.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Я бы утопил корыто этих хуесосов. Чтобы по мундиалям кацапским не шароёбились.
 
ФСБ задержало следовавшее в Мариуполь голландское судно Zuidvliet, - журналист Клименко.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Я бы утопил корыто этих хуесосов. Чтобы по мундиалям кацапским не шароёбились.

так ихние компании строили преславутый мост
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу