27.08.14 вторжение войск РФ

Вот я не понимаю, в чём проблема?

Нужно всего-то сначала посмотреть в глаза Путину, а потом перестать стрелять... или наоборот.. Надо уточнить конкретную последовательность действий.

Скажем так, это не совсем глаза, а насчет последовательности действий, так я всегда курсантам говорю, что сперва стреляйте, а потом уже разбирайтесь...или по крайней мере закопайте.
 
Скажем так, это не совсем глаза, а насчет последовательности действий, так я всегда курсантам говорю, что сперва стреляйте, а потом уже разбирайтесь...или по крайней мере закопайте.
Ты главное им говори, чтобы они не вздумали смотреть в глаза Путину, а то потом мало ли... Видишь, что с главнокомандующим случилось.. :незнаю:
 
На днях видел где-то инфографику, что это было самое короткоживущее правительство. Делаем ставки - что дальше?
Дальше они вздохнут с облегчением: "фух, пронесло, ипись оно конём, пусть кому оно надо туда влезть теперь сам отвечает за то что мы наделали."
 
Просто фото документа:

4e8f516f5ed70f1da6f6bd70.jpg
 
14 березня ветерани закликають людей приєднатися до маршу і показати владі, що капітуляція не пройде

14 березня відзначається День українського добровольця. У Києві в цей день пройде марш ветеранів російсько-української війни. Ветерани запрошують небайдужих українців приєднатися.

Про це йдеться в анонсі події на сторінці у Facebook.

У повідомленні наголошується, що добровольці пішли на фронт з власної волі, щоб дати спротив Росії, яка розв’язала війну. І тепер, коли влада намагається домовлятися з ворогом та агресором, вони наголошують на неприпустимості таких дій і обіцяють не допустити капітуляції.

«Ми не вагаючись стали на захист України, коли ворог прийшов на нашу землю. Ми звільняли окуповані українські міста та втрачали на фронті наших побратимів. І ми не допустимо, щоб тепер влада домовлялась з ворогом за нашими спинами, ведучи Україну до капітуляції», – йдеться в повідомленні.

Ветерани російсько-української війни закликають приєднатися до акції всіх небайдужих українців, щоб дати зрозуміти владі, що капітуляція не пройде.

Марш розпочнеться о 18:00 від стадіону ЦСКА.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Путін готується до нової агресії щодо України

Президент Росії Путін вніс до Державної Думи проєкт змін до конституції. І хоча ці путінські поправки до конституції Російської Федерації ще офіційно не опубліковані, але в російську пресу вже просочується їхній приблизний зміст. В ній законодавчо планується закріпити роль Бога та визнати Росію правонаступницею СРСР.

Таким чином путінський режим готує ґрунт для "законного" зміцнення примата РПЦ, її приватного тлумачення волі Божої і юридично захищених гонінь за інакомислення. І хоча Путін й з кесаревим не справляється, але при цьому робить замах на “Богове”. По суті, це є заявка на "приватизацію" Бога російською владою, від імені якого вона планує примусити російський народ мовчати, щоб з ним не робили.

Та й як могло бути інакше. Релігійне мракобісся і інтереси правлячих сімей, тобто кегебістської мафії, – є основами цього духовноскрепного режиму. Таким чином, цілком можна говорити про те, що мафіозний режим, який захопив владу в Кремлі, фактично скасовує світський характер російської держави і закріплює в конституції всевладдя панівного кримінального клану.

Нинішні спроби Путіна внести обманним шляхом поправки до конституції Російської Федерації – це умисне великомасштабне нахабне шахрайство з метою узаконити свою довічну незмінюваність, як володаря російської держави, і ухилитися від кримінальної відповідальності за все те, що він накоїв за всі роки свого владарювання над Росією.

Які б ініціативи не виносив на "народне обговорення" одержимий владою Путін, якими б словами, фразами і юридичними "фіговими листочками" не прикривався, основна мета у нього лише одна: залишитися ще на 12 років недоторканим безроздільним володарем Росії і її величезних природних багатств.

Відтак, можна сказати, що найбільш заразним, небезпечним і найбільш згубним для Російської Федерації та світу є "путіновірус". Бо "путіновірус" – це захворювання колективне, а не окремих людей.

До того ж, воно передається не повітряно-крапельним шляхом, а шляхом руйнівного впливу на мозок населення Росії брехливих ЗМІ, зомбуючого впливу телебачення, продажних журналістів, політологів, підгодованих владою чиновників та іншої підлої лицемірної нечисті, збочений світогляд яких формувався з малих років, завдяки згубному шовіністичному ураженню, в дитячих садках, школах та інших виховних освітніх установах кремлівського крою.

І справа в тому, що думки росіян щодо таких змін, ніхто й не збирається враховувати. Хоча, звісно, буде проведена театральна вистава під кодовою назвою "всенародне голосування щодо поправок".

Навіть створять "атмосферу свята" і зроблять оплачуваний вихідний день. А потім урочисто оголосять про те, як одностайно росіяни підтримали всю цю маячню старіючого Путіна. Але бажаного результату все одно буде досягнуто, в результаті Путін закріпить за собою статус довічного диктатора вже юридично.

Виглядає на те, що російський лідер вирішив побудувати “тисячолітню імперію” і назавжди залишити свою владну структуру. Видно німецький досвід його нічого не навчив, тому, що там подібний проєкт закінчився дещо поспішно, через 12 років.

Насторожує, що росіянам запропоновано проголосувати за "конституційні зміни" саме 22 квітня. В день народження найбільшого терориста минулого століття – Володимира Леніна, не похована мумія якого з 1924 року лежить в побудованому для нього комуністами мавзолеї на Красній площі.

Скоріше за все, це не випадковий збіг, а саме таким чином Путін хоче зафіксувати свою правонаступність з самим “великим” Леніним. Хоча, звичайно, путінська імперсько-шовіністична Росія є дійсно правонаступницею сталінсько-гулагівського СРСР і чекістського свавілля.

Варто звернути увагу на те, що в проєкті поправок до конституції зокрема говориться, що "Російська Федерація, об’єднана тисячолітньою історією, зберігаючи пам’ять предків, які передали нам ідеали і віру в Бога, а також наступність у розвитку російської держави, визнає державну єдність, що історично склалося…"

Встановлюючи, за допомогою державного апарата “історичну правду”, путінська злочинна камарилья готується в “пам’ять предків” відновлювати державну єдність. Приписуючи собі тисячолітню історію і спадщину Русі. Хоча Русь і Московія – це абсолютно різні держави. Відповідно й історія в України-Руси та нащадків Золотої Орди різна. Русь дійсно тисячолітня, а ось Московія, яка потім стала Росією, є вдвічі молодшою.

В проєкті також записано, що “Росія – правонаступниця Радянського Союзу”. Тобто, вже не РСФСР, а саме СРСР. З чого, за "логікою" Путіна випливає, – не може бути ніяких незалежних держав на території колишнього Радянського Союзу, все буде Росія.

Можна зробити висновок: Росія готується до нової агресії проти України. Саме для цього Путіну потрібні зміни до конституції, щоб потім пояснювати міжнародній спільноті "легітимність" своїх протиправних дій.

І датою цього відліку агресії цілком може стати час після 9 травня. Після бучного святкування в Москві, Путін цілком може кинути свої війська на Україну, стверджуючи, що цим він тільки відновлює "історичну справедливість".

Віктор КАСПРУК
 
Телеканали "УНІАН ТБ" та "1+1 International" почали мовити на відкритому супутнику

bed54fb8bc804ed5f7f9c79bd07003af.jpg


Канали розпочали тестове мовлення у незакодованому вигляді із супутника SES Astra 4А.

Учора, 1 березня 2020 року, телеканал групи 1+1 media, 1+1 international, розпочав тестове мовлення у незакодованому вигляді із супутника SES Astra 4А. Його запуск відбувся у рамках виконання домовленостей між медіагрупами та Президентом України, досягнутих під час зустрічі, яка відбулась 28 лютого 2020 року та була присвячена обговоренню можливості трансляції незакодованих супутникових версій головних українських телеканалів для населення регіону вздовж контактної лінії та тимчасово окупованих територій, повідомляє прес-служба.

Так, телеканал 1+1 international вже доступний для вільного перегляду супутниковими абонентами у форматі MPEG-2/DVB-S. Ці параметри підтримуються усіма тюнерами FTA-прийому, а тому усі супутникові абоненти вже відучора мають змогу вільно приймати сигнал каналу по всій території покриття супутнику, зокрема й у Криму та у Донецькій і Луганській областях.

Водночас на цьому ж супутнику, SES Astra 4А, група запустила тестову відкриту версію інформаційно-аналітичного телеканалу «УНІАН ТБ», який до 1 березня мовив у більш прогресивному форматі DVB-S2/MPEG-4. Обидва телеканали зайняли місця на транспондері 12 130 МГц, з яких раніше здійснювали мовлення телеканали «Україна» та «НЛО ТБ».

Звертаємо увагу, що канал «УНІАН ТБ» наразі змінює програмну концепцію та виключає із наповнення розважальні телевізійні продукти, зосереджуючись виключно на інформаційно-аналітичному мовленні, що дозволяє каналу мовити на відкритому супутнику та інформувати глядачів щодо актуальних новин. Це буде показано у ліцензії каналу найближчим часом.

«Канал мовить у тестовому режимі, але його вже можуть переглядати абоненти супутнику. Наразі група готує документи для внесення змін у ліцензію каналу, після отримання яких канал зможе мовити у звичайному режимі та з оновленим програмним наповненням», − коментує Ярослав Пахольчук, генеральний директор групи 1+1 media.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі



:іржач: да-да,открыли то,что после28 января и не закрывалось. Просто Г+Г интерн. использовали ,типа кодировку Бисс,которую открывали даже коты и собаки в подворотнях,Униан и не закрывался-кому он нах нужен:рл:...Лапша от зелёных поцев вешается тоннами и дальше.:ганьба:
 
«Кожен з них здійснив особистий подвиг, віддав найцінніше — своє життя заради нової України»!

Сьогодні, 5 березня, в Міністерстві оборони України відбувся щоденний ранковий церемоніал вшанування захисників України, які загинули цього дня у різні роки внаслідок російської збройної агресії на Сході України.

У заході взяли участь представники керівництва Міністерства оборони України, офіцери та працівники структурних підрозділів оборонного відомства, Генерального штабу ЗС України, курсанти військових вишів столиці та військовослужбовці Київського гарнізону.

Дзвін Пам’яті пролунав два рази...

У 2016 році внаслідок російської збройної агресії на сході нашої держави загинули:

Старший солдат МАЛЬЦЕВ Юрій Петрович.

Старший лейтенант ЯРЕШКО Андрій Григорович.

Присутні вшанували пам’ять захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели Пам’яті.

Вічна пам’ять Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!


Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Zoya Kazanzhy

Все, що відбувається зараз в українському політикумі свідчить про одне: президент України шкідливий для країни взагалі і для державності зокрема.

Дуже сподіваюсь, що після його каденції буде порушена кримінальна справа. Наприклад, на предмет державної зради.

Бо наводнення державних структур кадрами з однозначно кримінальним бекграундом або з сумнівним анамнезом бізнес-зв‘язків свідчить про одне: спецоперація Кремля по знищенню країни поки що вдається.

Проросійська риторика превалює. Країну свідомо занурюють у керований хаос. Проукраїнськість висміюють і нівелюють - разом з мовою, здобутками, цінностями. Олігархат отримав квоти на продовження дерибану ресурсів, які виснажують Україну. Старі кадри зі старими і збереженими корупційними зв‘язками повертають собі статус-кво і нарощують вплив. Фінансова турбулентність почалась і немає чіткої уяви, що буде відбуватися далі. Особливо на фоні останніх подій у світі і неминучої економічної кризи.

Населення не отримує не те, що зрозумілих, а хоч якихось притомних повідомлень з приводу діяльності вищих органів влади. Натомість влаштовується злив із сумнівних і через сумнівні джерела інформації, яка має на меті ще більшу плутанину в головах громадян.

Експертиза, в тому числі і міжнародна, ігнорується. Все - на коліні і нашвидкоруч. Виходячи із своїх кволих «знань».

Ми стаємо країною непрогнозованою і незрозумілою. В першу чергу для нас самих.

На цьому фоні продовжуються бойові дії на сході. Гине значно більше воїнів, аніж минулого року. Російське озброєння спокійно доставляється на окуповані території. І міністром оборони нам підсовують людину з дуже однозначною репутацією!

Скажіть, що все це - не план на знищення державності? Ви вірите у випадковості? Вірите у те, що Кремль, втручаючись у справи і вибори багатьох країн світу, не мав і не має впливу на вибори і на порядок денний в Україні? Вірите, що все це - просто дивний збіг обставин і «пацани» просто вчаться?

Ні, вони не аматори, які честолюбиво прагнуть якісних змін і, роблячи помилки, вперто рухаються вперед.

Вони вороги. Які зупиняться лише на руїнах країни. Або яких зупинемо. Щоб одного разу не бути похованими під руїнами.
3be414da28c85cef7c12f8.png
 
:клас:
Рукописи не горят(с)
Люди родившиеся и проводившие детсво с украинской культурой на сегодня 99% умерло там окоцапленое население не питайте илюзий при развале совка не взяли Кубань теперь момент упущен нет носителей есть только территория на которой когда-то кто-то что-то мб. слышал что казаки были из Украины но это не точно. Максимум кацапов тролить. Все равно что апачестан или каманчиорду создать ну нет их там:( Да и каким хером? Кацапоязычным каналом дом?От сивохи?
 
Вот интересно, они сами читают, что они пишут?

Раскрыты подробности убийства Гиви украинскими спецслужбами
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

"...... Как рассказал украинский агент, после убийства командира Арсения Павлова, также известного как Моторола, Толстых боялся выходить из дома. «Но он любил женщин и ему их привозили», — рассказал он. Таким путем в окружение Гиви проникла девушка-агент, некая известная блондинка.
По словам Сурегея, который осуществлял прикрытие, девушке удалось заложить взрывчатку, которая сработала, когда Гиви пришел утром на работу. Операция по ликвидации донецкого командира планировалась СБУ два года......
"

То есть...
Этот герой не выходил из дома.. и женщин ему привозили.. Куда? Получается, что домой.
Одна из этих женщин была агентом.. Ну ладно.. допустим.
Её привозили к нему домой..

Но взрывчатку она заложила ему в кабинет, куда её не привозили..

И Гиви подорвался на взрывчатке, когда пришел на работу, хотя он не выходил из дома, куда ему привозили блядей..

Ну ладно... опустим любую логику этого повествования..

Скажите мне одну вещь.. Почему агентша не заложила взрывчатку трусливому Гиви прямо дома, куда её привозили? Зачем она заложила её в кабинете, куда её как раз не привозили?

Ну блин... ну вот как?! Каким нужно быть идиотом, чтобы это написать.. и каким нужно быть идиотом, чтобы в это хоть на секунду поверить? :рл:
Подробности они раскрыли... недоумки. Очередного мальчика распяли на трусиках и эпилептичный автобус наблюдал за этим, давясь монтажной пеной.
 
Колишній секретар Ради національної безпеки України Олександр Турчинов в інтерв’ю Крим.Реалії заявив, що готовий захищати Україну «в будь-якому сегменті», але від нової влади пропозицій не надходило.
«Я в питаннях безпеки вважаю себе непоганим спеціалістом. Я так розумію, що новій владі мої знання не потрібні. Я готовий служити на фронті в будь-якому випадку, але пропозицій не надходило. За віком через військкомат це вже не проходить. Проте я знаю, що як тільки буде складно, як тільки знову буде гаряче, знову мені доведеться використовувати свої знання, свої можливості, захищаючи країну. Я готовий її захищати на будь-якій посаді в будь-якому форматі. І на фронті, і в будь-якому сегменті безпеки нашої країни», – сказав Турчинов.
 
новая говорщая голова заявила, что в Мрык Украина просто обязана поставлять воду,ибо там украинцы. Только украинцам,а не оккупантам из рф.:рл:
взято с Обозревателя.
 
УП

Шмыгаль: Не предприятиям, а украинцам в Крыму должны дать воду, хоть бутылями

Пятница, 6 марта 2020, 10:36

Новоизбранный премьер-министр Денис Шмыгаль утверждает, что о возобновлении промышленной подачи воды в оккупированный Крым речь не идет, но государство должно помочь своим гражданам.

Источник: Шмыгаль на заседании Верховной Рады во время часа вопросов к правительству

Прямая речь: "Мы не будем поставлять воду для промышленных и военных объектов. Восклицательный знак и на этом мы ставим точку. Мы будем поставлять украинцам воду для хозяйственных нужд, для питья: хоть цистернами, хоть канистрами, хоть бутылями мы должны это обеспечить. Это наш долг перед нашими украинцами. Мы не говорим о возобновлении промышленной подачи воды, мы говорим о нашем долге перед украинцами и в Крыму.Поэтому просьба не политизировать те вещи, не поднимать и не манипулировать".

Что предшествовало: Новоназначенный премьер-министр Денис Шмыгаль в телевизионном эфире программы "Право на власть" 5 марта заявил, что воду в оккупированный Крым надо подавать, потому что там живут украинцы, а Крым - это Украина

Позже, очевидно учитывая резонанс своего заявления, премьер написал пост в соцсети, уточняя, что вопрос подачи воды в Крым невозможно решить до деоккупации полуострова.

Представитель власти оккупантов Владимир Бобков "приветствовал изменение тональности" украинской власти, но отметил, что не советует крымчанам в расчете экономических и стратегических перспектив полуострова полагаться на поставку воды из Украины.
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

13:49 30.01.2019
Вилкул рассказал, что сделает в первые 100 дней на посту президента

За месяц дам и воду, и восстановлю экономические отношения с Крымом. И украинцы получат поддержку в украинском Крыму
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

13:49 30.01.2019
Вилкул рассказал, что сделает в первые 100 дней на посту президента

За месяц дам и воду, и восстановлю экономические отношения с Крымом. И украинцы получат поддержку в украинском Крыму

Кастинг на роль голобородько-2 стартовал.
 
Назад
Зверху Знизу