Ну це дуже категорично!!!
Лапки курячі, вутячі, гусячі відварені - це дуже корисна страва для дітей!
Там тільки м'які жили і суставні сумки. Дуже смачно і корисно для дитини в якості зміцнення суставів.
Я їх тріскав аж за вухами лящало.
Але процес приготування не швидкий (бабуся робила раз в тиждень, бо замахувалася над ними корячітися).
Лапи сирі вимочіти ніч в слабосоленій воді, потім помити зубною щіткою, потім обдати окропом, здерти верхній шар шкури з мозолями, вирвати кігті, а тоді тільки додавати в макаронний суп після закипання (як рибу в уху) і зразу виключати плиту.
Аналог-це свинячі вуха мареновані. Хто скаже що це гімно?