Йобана русня

Re: Шо там у кацапов?

Русские спортсмены плакали, но продолжали колоться и жрать допинг...
 
Re: Шо там у кацапов?

Аркадий Бабченко
6 год ·
Сегодня в Гомеле силовики задержали Бабченко, за то, что он критиковал действия режима в своих соцсетях, пишет «Вясна». Сорокасемилетний предприниматель Павел Бабченко — владелец сети парфюмерных магазинов «Красотка».
«Не удивлюсь, если выйду отсюда и мне прострелят голову». Екатеринбуржец дал показания против банды убийц. «Крышевал» бандитов замначальника УБОП Андрей Бабченко
За одиннадцать дней умерли пятеро россиян, работавших на стройке АЭС в Бангладеш. Первым 28 января умер 48-летний Алексей Бабченко.
Новости сегодня особенно хороши. Вот так прочитаешь спросонья, и поседеешь немножко. Особенно от первой. Я аж оглянулся по сторонам. Вроде, не, не камера. Не Гомель.
А потом такой - да я ж оттуда уже пять лет как свалил. Через неделю как раз ровно пять и будет. Я не русский. Господи, какой восторг. И сажают за посты, умирают в больнице от лучевой болезни и стреляют в голову там теперь каким-то другим Бабченкам.
Два башмака, а какие разные судьбы (с).
Доброе утро.
Ерунда какая-то
 
Re: Шо там у кацапов?

"Має 48 годин на відповідь": Україна вимагає від РФ роз’яснень щодо активності на кордоні

У своєму запиті до Росії Україна хоче отримати роз'яснення щодо військової діяльності неподалік нашого кордону та в Криму.

Україна звернулася до Російської Федерації з запитом надати детальні роз’яснення щодо військової діяльності у районах, прилеглих до території нашої країни та в тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Twitter.

"Ми офіційно застосували механізм зменшення небезпеки, згідно з розділом ІІІ Віденського документа, та звернулися до Російської Федерації з запитом надати детальні роз’яснення щодо військової діяльності у районах, прилеглих до території України та в тимчасово окупованому Криму. Згідно з положеннями Віденського документа, РФ має надати точні райони проведення військової діяльності, повідомити дати її завершення, а також найменування, підпорядкованість, кількість військових формувань; також типи озброєнь та військової техніки, які беруть у ній участь. Росія має 48 годин на відповідь", - наголосив міністр.

Кулеба пояснив, що у разі відсутності або надання недостатньої чи неналежної інформації, Україна звернеться до РФ та решти держав-учасниць Віденського документа щодо скликання надзвичайної зустрічі, на якій РФ повинна буде надати роз’яснення.

"Ми продовжимо і надалі використовувати всі дипломатичні можливості для гарантування безпеки України", - додав очільник МЗС.
 
Re: Шо там у кацапов?

2291cf0683ad7e4f.jpg
 
Re: Шо там у кацапов?

"Наркотики это русская классика"

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Re: Шо там у кацапов?

"НАШ" пошабашив?!
 
Re: Шо там у кацапов?

Как кацапы пытаются в свой суверенный ютубчик с тик-точиком
 
Re: Шо там у кацапов?

Усьо, три калеки в поддержку фрика Мудаєва уже расходятся.:)
 
Re: Шо там у кацапов?

Усьо, три калеки в поддержку фрика Мудаєва уже расходятся.:)

А шо там за збіговисько було? Кацапєздол хотів відосік з численною підтримкою харків"н отримати?
 
Назад
Зверху Знизу