Новая вводная. Залужный.

Согласна. Мы разве знаем точно, кроме того, что Залужный не уволен, и приказа на увольнение нет. Есть только громкая турбулентность в обществе, которая кем-то срежиссировання и возникла она не в конце января. Безусловно, это на руку Раше. Вне всякого сомнения.
Мы ничего не знаем, но всё понимаем
:D:пиво:
 
З'явилась вона коли вбили помічника головкома,а Мар'яна почала наїзди на Залужного.Вже тоді було зрозуміло,що хтось хоче аби в Україні почався хаос.
Як бачу я, журналюги( яким звісно платять за те, щоб вони були перші з інфою), почали писати про можливі розбіжності між головкомами після виступу Залужного за кордоном (чи стаття за кордоном вийшла), де йшлося про тупік, в який зайшли військові дії. В той же час Зеленський, виступаючи згодом в Україні, казав теж, та не зовсім. У нього звертання було до внутрішньої аудиторії, тому він сказав вдячні слова та похвали тим, хто провів блискучі військові операції і те, що має надію на подальші звільнення українських населенних пунктів. Десь приблизно так. Головкоми просто виступали для різних аудиторій.
Ось відколи пішли плітки про розбіжності, а далі і про можливу відставку - як ком згори. Секта першою підхопила, Бутусов, який спеціалізується на хайпах, і у якого нема і слідів совісті, почав про це хто зна коли і по сьогодні. Потім якось Залужний виступив і сказав, що проблем нема і ніхто нікого не звільняє. Пройшов місяць - знову "здравія бажаєм". Була ще Безугла, яка не могла чогось домогтися від військового керівництва, якихось звітів, і це затримувало формування бюджетів...я не вдавалася. Військові на неї плювали.
Вона нервово реагувала... а хайп роздувався далі. Що було у Зеленського з Залужним - не знав ніхто, і в той же час знали всі)
Тоді МО виступило з заявою, що Залужного ніхто не звільняв і наказу нема. Але вже пізно. Обговорюють можливу відставку у всіх ТГ, ютубах тощо, ще і прибрехівають деталі. І навіть у Вашингтон пості читаємо....

Зеленський мовчить. Йому ця відставка і цей сморід нах був потрібен.
Та уявляю, як його це задовбало при всьому тому складному становищі, що є на початку року...
 
Це факт. Шо тут не так ?
Все логічно - Зеленський підставив Україну. Залужний (разом з кращими людьми з народу, а не з "зелених" підарів) врятував.
Це ж очевидно і народу, і союзникам.
Як же українці люблять собі ідолів ліпить. Залужний такий же підарас як і більшість у верхівці.
Чим Залужний врятував? М'ясними штурмами?
Винуваті у тому що Україна в великій сраці і Зеленський, і Залужний і Порошенко і інші потвори. Кожний по своєму.
І депутати яких ми понавибирали також винуваті. І ті конвульсії, які зараз розривають нашу державу це страшні наслідки їх недбалих рішень.
 
От тут поддерживаю. Порошенко *******, но в сравнении с нелохом он реально взирець и я реально горд что за него голосовал а после выборов и тем более ковида который зепедрила освоил на ура начал готовить план на сьеб. С одной стороны обидно имущества которое осталось и зависло с другой стороны надо же как то учить 73 видсотка пидарасов проголосовавших за зепидора а не нормального уже к тому моменту прокачавшего скил президента. Кушайте не обляпайтесь - а я шестого в Хьюстон а 23го на Тенерифе на яхтинг - каждому свое
Пане Олексію,що ж ви так про тата?Ви ж в армії тільки присягу зачитали для фото.
 
законопроєкт, який включає в себе 61 млрд доларів для України, поки заблокований у Конгресі США.

Чо, допизделись. Увольняйте Залужного. План военных действий вам напишет Ермак, продюсер и адвокат. Или Умеров, работал в телекоммуникационном и инвестиционном бизнесе. На крайняк, орденоносец Кошевой. Хороший же парень, смишной такой. Самое оно.
 
Останнє редагування:
М'ясними штурмами?
А коли Залужний це проводив???
Кушайте не обляпайтесь - а я шестого в Хьюстон а 23го на Тенерифе на яхтинг
На хуяхтинг!:нах: В ЗСУ тебя надо, жирного по бабкам кабана! Вместо Хьюстона купишь себе танк, пару БТР для охранников и попиздуешь на передок мочить кацапов!
 


Почему порохоботы не на фронте? Они учатся не брать повестки у своего гетьмана.
Поехали еб твою мать!!!!
Поехали!!!!
:зуби:
 
Це факт. Шо тут не так ?
Все логічно - Зеленський підставив Україну. Залужний (разом з кращими людьми з народу, а не з "зелених" підарів) врятував.
Це ж очевидно і народу, і союзникам.
А можно вас попросить объяснить, как Зеленский подставил Украину? Я такие утверждения только из россии и слышал.
 
Как вы смешно палитесь :іржач:
так так. "хоть поржом. сделаєм їх вмєстє"... як ви кумедно займаєтеся "разоблаченіямі"... :D ми же чули це на стадіоні: один хриплий кандідат звинуватив іншого у тому, що він і є винуватець війни, бо вона йому вигідна...
 
Останнє редагування:
А можно вас попросить объяснить, как Зеленский подставил Украину? Я такие утверждения только из россии и слышал.
Відвідай Бучу, ідіот. Або херсонські підвали.
З Зеленським все зрозуміло. Його час вийшов. Остання крапля - розганяти хвилю на Залужного. Нахуй. Взяв за руки свою Безмозглу і інших і під шконку.
 
Назад
Зверху Знизу