Новая вводная. Залужный.

Нынешний демарш с публичным объявлением кандидатуры посла выглядит даже не как убеждение, а как попытка давить на МИД Великобритании. Явно не самая лучшая идея.
поясніть будь ласка вашу думку, яким чином "давить на МИД ВБ"?
і до чого тут переконання?
 
коли з"являться фахівці, а виборці будуть робити свою справу хоча б трішечкі мізками, а не симпатіями та імпульсами взагалі невідомих ділянок їх организмів, у вас таких питань не виникатиме.
А коли вони у нас з'являться?Чи у нас є інститут президенства,де можна вивчитись на президента?
Відповідно до закону України «Про вибори Президента України», Президентом України може бути обраний громадянин України, який на день виборів: досяг тридцяти п'яти років має право голосу володіє державною мовою
Чи не так?
 
А что не так ? Со своими обязанностями он справлялся.
он справлялся с видимостью министра загрничных дел. И это не его вина как такового. Это сам концепт прогнил давно. Санкции были на отъебись и дырявые, как решето. Оружия в Украину послали пару джавелинов с миллионом условий. Украину не то, что с членством в нато прокатили, а с ничего не обязывающим пдч. И т.д.
 
а також психотерапевтів та сексологів. тепер от і бойовий генерал додасться (при всій повазі до останнього)
усунення Залужного зрозуміле, можу припустити, що він легко очолів би військову хунту якщо що...а тепер - ні, міжнародне обліччя..:кава:
 
Чи у нас є інститут президенства,де можна вивчитись на президента?
доки ви будете блазнювати, ми так і будемо керуватися аби ким: акторами, блогерами та фотографами. фахівець "керівник державних справ", міністр, спікер, голова комітету, тощо, у минулому...
 
Останнє редагування:
здрава думка...ви вважаєте, що це призначення -скоріше за все усунення..
тому крім того, що Країна не зацікавлена в використанні ефективного ресурсу - не можу зробити іншого висновку.
Тут немає просто інших варіантів.
 
Останнє редагування:
доки ви будете блазнювати, ми так і будемо керуватися аби ким: акторами, блогерами та фотографами. фахівець "керівник державних справ", міністр, спікер, голова комітету, то що, у минулому...
Ну,як для актора без політичного минулого,у Зелі ще й непогано виходить.Так на його президенство випали ковід і війна.Аби не це,то п'ять років його президенства нічим не відрізнялись би від президенства попередників.Плюс мінус.Йому просто не пощастило.Буває
 
І які у нас фахівці тягнуть на місце президента?Просто стара гвардія комуняки перевзуті типу Кравчука,Кучми,Ющенка,Овоча і Порошенка за 30 років так нічого і не показала.Як і молода,в обличчі Зеленського.Але ж п'ять попередніх президентів то ж "фахівці",а Зеля так,дилетант.Але пиздЯт і пИздят однаково.Так в чому тоді сенс "фахівців"?
Дуже, дуже глибокий аналіз. Заснований, вибачаюсь, на чому? Президент окрема гілка влади, з цього почнемо. Тому фахівців він повинен обирати сам, наприклад міністра оборони чи главкома, чи, наприклад, СБУ. Також зовнішньополітичний вектор за ним. Для іншого існує кабмін та верховна рада. Що робить зе - всюди лізе сам, хоч не має клепки ні до чого, окрім хриплим дискантом анєкдоти травити. Тому й виходить пиздець всюди, практично.

обещания.jpg
 
Ну,як для актора без політичного минулого,у Зелі ще й непогано виходить
можливо. я обіцяв його не критикувати. але його т.з. "команда" творить дичину. особливо т.з. партія імені серіала
 
Дудже, дуже глибокий аналіз. Заснований, вибачаюсь, на чому? Президент окрема гілка влади, з цього почнемо. Тому фахівців він повинен обирати сам, наприклад міністра оборони чи главкома, чи, наприклад, СБУ. Також зовнішньополітичний вектор за ним. Для іншого існує кабмін та верховна рада. Що робить зе - всюди лізе сам, хоч не має клепки ні до чого, окрім хриплим дискантом анєкдоти травити. Тому й виходить пиздець всюди, практично.
Ну так він сам і обрав.Правильно чи ні,покаже час.Звісно ж треба було порадитися з спеціалістами з ХФ,але він вирішив інакше:ги:
 
Еще раз.
Такие вещи специально держатся в секрете, чтобы принимающая сторона могла отказать, не взирая на личности. Соображения могут быть самые разные. Более того, Венская конвенция позволяет даже не объяснять причины отказа. Поэтому все и проходит непублично, чтобы не вызвать дополнительные трения между государствами. Согласно учебнику по диппротоколу, который в ОП никто никогда не читал, публичное объявление в СМИ делается даже не после получения официального согласия (агремана), а после указа о назначении.
А тут кандидатуру только согласовали и сразу объявили на уровне МЗС. Причем кандидатуру, имя которой не сходит со страниц западных СМИ.
+ в Википедіі в списку послів ВБ він вже є..:кава:

знов висновок, невже ми хочемо зіпсувати стосунки з ВБ ?
****
тоді я не розумію, чому ви проти Порошенка..:D (пробачте)
 
можливо. я обіцяв його не критикувати. але його т.з. "команда" творить дичину. особливо т.з. партія імені серіала
Критиковать нужно,но обоснованно.Ведь мы ничего не знаем,что у них там за обстановка наверху.Мы знаем лишь то,что нам считают нужным сказать .И все
 
Простому народу ніхто нічого не доповідає.
бо простий нарід вибирає собі то гетьмана то царька, замість керівника-найманця з якого можна спитати. але ніхто невинний. просто в нас система законів так створена.
 
оце і проблема що ми шукаємо якихось непідготовленних людей у якостях "дипломатів", "президентів", "миністрів" замість призначення фахівців.
подготовленные люди навредили больше Украине, их для того и готовили.
 
Назад
Зверху Знизу