Новая вводная. Залужный.

nc_ohc=8lfgdQfOYpMAb5V_-ua&_nc_ht=scontent.fdnk3-2.jpg
Плагіатив за сивочолим. Але недаремно кажуть: "Біда навчить".
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Ляшенко Олексій
3 мин. ·
Патриотизм на табло. У двох фракцій "патриотизм" це прикриття для продажі України Путіну.
Голосування за закон про мобілізацію.
Проти і утрималися агенти Росії в Україні і повноцінні вороги українського народу.
Це Європейська Солідарність в повному складі - вороги √1
Це Батьківщина за включенням 2 депутатів - вороги √2
Рекомендую українцям більше ніколи не сприймати ствердження депутатів цих фракцій, що вони українці і що вони хочуть добра українцям і Україні.
Вони хочуть залишити наші ЗСУ без воїнів, без резерву, без поповнення, а це пряма допомога Росії для того, щоб вона окупувала всю Україну. Живіть з цим українці.
Виходить ОПЗЖ було не все таке продажнє. А головний там у них Порошенко

_nc_ohc=tx69vXNBwfcAb7k-i4i&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
 
_nc_ohc=ds2dKAz6CfwAb4FVhjU&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg



В очах порохошльопів видніється страх, який вони навіяли самі собі точно так само, як путіністи залякали самі себе українцями.
Ті і ті бояться лиш одну людину - Володимира Зеленського.
Ті і ті в розпачі - не знають що робити. Що не зроблять - це грає лиш проти них. Вони дуже бояться втратити владу, втратити будь-який вплив, бо на обох чекає розплата за брехню і злі вчинки.
Путіністи пішли війною, вважаючи, що ми слабкі. Порохоботи, якби захопили владу - це привело б до диктатури, бо так просто вони ніколи б не віддали владу, судячи по геть не демократичній поведінці і не визнання правильного вибору стомленим нафталіновими політиками народом, якому набридла брехня, маніпуляції, корупція, клептократія, вбивства активістів, вбивства в котлах добровольців, посадки бійців, які діяли по умовах військового стану при його незаконному необʼявленні.
Особливо порохоботи хейтять Єрмака, не показуючи ні одного компрометуючого документа. Вони думають, що без нього наш президент буде слабким для їхніх атак. Але Зеленський вже має досвід, щоб приймати правильні рішення. Та й тепер все залежить не від одного Єрмака, чи Зеленського, а від всієї команди разом.
Якщо людина, рух, партія не веде свою діяльність для єдності країни на ділі, а не на словах - та сила має бути назавжди викинута з політики. Адже опозиція до влади, яка веде до Перемоги, до НАТО, до ЄС - це явно не патріотизм - це робота на третю силу з-за поребрика.
Заклик до єднання заради перемоги над ворогом проголошував президент Зеленський на початку війни. Українцям немає що ділити один з одним, тому що у нас одна на всіх одна країна. А що ділять порохоботи? До якого обʼєднання вони закликають, коли самі цього не роблять? До обʼєднання з колишніми регіоналами, до тих, хто ніколи не називав себе націоналістом? з обʼєднання з Путіним?
Порохопутіністи геть не розуміють, що таке є демократія. Їм наплювати на народний вибір. Вони хочуть вічного правління свого царя-хетьмана - точно так само хочуть путіністи.
Ці антидемократи хочуть і навіть роблять, щоб голоси виборців підтасовували (сітки, скандали на виборчих дільницях). У них стара звичка діяти, як діяли регіонали і вони вважають, що це типу нормально.
Ця зараза, вірус на тілі суспільства, навіть не усвідомлює, що своїми діями повністю гальмують вступ країни в ЄС і НАТО. Вони за своєї каденції розвивали корупцію, створювали корупційні органи, які геть не боролися з корупцією. Тобто робили все навпаки і це все для свого наживанні і своєї безпеки від судового переслідування.
Досить подивитися в реєстр суддів, їхнє попереднє проживання і час призначення. І що не посада - призначенець Януковича, або призначенець Пороха.
І проблема ще в тому, що суддю без юридичного смороду так просто з посади не викинеш, бо ці покидьки створили незалежну від усіх судову мафію. Тобто в ручному режимі уряд Зеленського не може звільнити жодного судді. Це щастя, що мабуть таки запрацювали новостворені при Зеленському антикорупційні органи. Тому зʼявилось ще більше політичної тріскотні від попередників: звинувачення в диктатурі, політичному переслідування, фейкові вкиди на людей Зеленського.
Таки досвід Манафорта, отримані політичними бандитами, дуже негативно впливає на політичне життя країни. Такі політичні сили повинні бути дискваліфіковані у випадках, коли вони розколюють суспільство і ведуть політичну агітацію в міжвиборчий період. Єдина агітація - це робота і ще раз робота і, яка сама покаже, на що ти здатен.
Згадайте коаліцію при Ющенкові і нагородження піра))уїв і Парламент при Зеленському - це два різні світи! Хоча, на жаль і попало чимало не тих депутатів, але рух вперед йде.
І важлива деталь: антикорупційні органи хватають і Слуг і Порохів без розбору. Порушив Закон - на вихід! Це ознака оздоровлення, як не крути.
З 2014 року появився клуб недоторканих Порошенка. Порошенко дуже схожий на путіна - він береже всіх своїх. Він їх пригріває, дає посади, щоб ті були йому зобовʼязані до кінця життя.
 
Назад
Зверху Знизу