Йобана русня

🍁 А тим часом конгресвумен - республіканка українського походження Вікторія Спартц заявила, що не голосуватиме за допомогу Україні без заборонювальних
заходів щодо південного кордону США.

🤷‍♂️ Угу… Головна українка Америки, іммігрантка Вікторія Кульгейко з Носівки, Чернігівської області пообіцяла боротися проти надання допомоги рідній країні. Для неї важливіше питання кордону, хоча ці проблеми абсолютно не пов’язані між собою.

Дякуємо, дуже дякуємо, громадяночка Кульгейко. Благо, без вас серед республіканців знайдуться відповідальні конгресмени, які не пристануть на цей шантаж.

2DTBcs7W3dlAeEPumxs4ItqC6heX2sM2gN.jpg
 
Надо этой суке в Твиттер написать

 

В германську тюрму я б їх не саджав. Там краще чим у кацапстані на волі. Відрізав би обом яйця, що б не розмножувалися і депортував би до лаптєногих братушек. В Оркськ наприклад :D.
 
Угу… Головна українка Америки, іммігрантка Вікторія Кульгейко з Носівки, Чернігівської області пообіцяла боротися проти надання допомоги рідній країні. Для неї важливіше питання кордону, хоча ці проблеми абсолютно не пов’язані між собою.
"Та в Носівці самі жаби!" О. Вишня
 
Та хай скорее от всего себя отрубят, особенно от интернета от Илона Маска на передке! Кацапы грозились свой Чебурнет сделать, где он? Хуйло шо, не пацан? Настоящий пацан сказал - пацан сделал, а хуйло кочевряжится, не хочет отрубиться от мирового интернета в угоду кацапскому Чебурнету! Хуйло - неправильный пацан!
 
Назад
Зверху Знизу