Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

Єс. Я пару мєсяцов назад експєремєнтірував. Два пузиря уклали втрьох без закусі. Хорошо так пилось з швепсом. Льогонько. Врємєні правда було мало до комендантської години. Потому вклали за півгодини. Всьравно не вспів додому до півночі. Крався до хати чигірямі. Ножкі йшли, але виговорить шось було складно.
Так шо - закусювать треба.
Мы на работе, в своё время, джин не разбавляли. Он можевельником пахнет? Или то другое что было...
 
Но-но!В студенческие годы ХАТТ,я имел честь месяц работать в Глобовке Краснокут район на винзаводе.Сидр и жужку делали из натурал продукта -яблуе,Сейчас дешёвые вина скорее всего все порошковые
?? Вроде бы из натуралпродукта нельзя сделать говно...
 
Абаждіть... шо з його подпалюють а шо какавними зернами закусюють?
Та одін хрєн. Самбуку підпалюють і закусюють зернами. Абсен бадяжать з водою. Та вопше гємор. Тре дирява ложка, туда кладуть цукор. Потом на цукор ллють жижу. Да ну нахрєн. Я достав з морозілкі і по 30 грам в рюмочку.
 
Та одін хрєн. Самбуку підпалюють і закусюють зернами. Абсен бадяжать з водою. Та вопше гємор. Тре дирява ложка, туда кладуть цукор. Потом на цукор ллють жижу.
С бренди-колой такой мороки у меня нет, конечно...
 
Назад
Зверху Знизу