Статус:
Online
Реєстрація: 25.03.2024
Повідом.: 959
Реєстрація: 25.03.2024
Повідом.: 959
Це оті з завітушкамі?Сушідські вкуснющі... пошти як у бабусі були...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Це оті з завітушкамі?Сушідські вкуснющі... пошти як у бабусі були...
Мы на работе, в своё время, джин не разбавляли. Он можевельником пахнет? Или то другое что было...Єс. Я пару мєсяцов назад експєремєнтірував. Два пузиря уклали втрьох без закусі. Хорошо так пилось з швепсом. Льогонько. Врємєні правда було мало до комендантської години. Потому вклали за півгодини. Всьравно не вспів додому до півночі. Крався до хати чигірямі. Ножкі йшли, але виговорить шось було складно.
Так шо - закусювать треба.
?? Вроде бы из натуралпродукта нельзя сделать говно...Но-но!В студенческие годы ХАТТ,я имел честь месяц работать в Глобовке Краснокут район на винзаводе.Сидр и жужку делали из натурал продукта -яблуе,Сейчас дешёвые вина скорее всего все порошковые
Та одін хрєн. Самбуку підпалюють і закусюють зернами. Абсен бадяжать з водою. Та вопше гємор. Тре дирява ложка, туда кладуть цукор. Потом на цукор ллють жижу. Да ну нахрєн. Я достав з морозілкі і по 30 грам в рюмочку.Абаждіть... шо з його подпалюють а шо какавними зернами закусюють?
Ага. Каравайчики без помадки.Це оті з завітушкамі?
Да. То джин. З тоніком хорошо йде. А ром з колой. Коньяк з колой - хофно.Мы на работе, в своё время, джин не разбавляли. Он можевельником пахнет? Или то другое что было...
С бренди-колой такой мороки у меня нет, конечно...Та одін хрєн. Самбуку підпалюють і закусюють зернами. Абсен бадяжать з водою. Та вопше гємор. Тре дирява ложка, туда кладуть цукор. Потом на цукор ллють жижу.
Зараз ценнік на цю жижу недемократічний.И я не художник, так что можно рискнуть , конечно...
А як же вас в молодості спаювали до потєрі сопротівлєнія?Самбука дрянь редкая. Не выношу запах и вкус аниса.
Прочитала я про эту полынную настойку. Галюциногенная. Чего только люди не придумывают и пьют...Зараз ценнік на цю жижу недемократічний.
...якщо жінка хоче,оте усе спіртне просто декорації, вона і так дастьА як же вас в молодості спаювали до потєрі сопротівлєнія?
Та наговарюють злиї язикі. Нормальний алкоголь. Луччє спірта. Тока дорогой, зараза.Прочитала я про эту полынную настойку. Галюциногенная.
...полині ж недешевіТа наговарюють злиї язикі. Нормальний алкоголь. Луччє спірта. Тока дорогой, зараза.
Я пробовать не рискну. И дорого и ...дорого.Та наговарюють злиї язикі. Нормальний алкоголь. Луччє спірта. Тока дорогой, зараза.
Не до риголетто жеА як же вас в молодості спаювали до потєрі сопротівлєнія?
та да....полині ж недешеві
Не до риголетто же
ясно. і справді....якщо жінка хоче,оте усе спіртне просто декорації, вона і так дасть
А в мене вженема. Єсть тока самбукі пузирь і джина. А, ще полторачка вініща. Завєлась в тумбочкє якось.Я пробовать не рискну. И дорого и ...дорого.
Потеплеет, многие перейдут на пиво.А в мене вженема. Єсть тока самбукі пузирь і джина. А, ще полторачка вініща. Завєлась в тумбочкє якось.