• Лови промокод з яким знижка 50 грн - promo50grn

До свиданья, кораблики

vopros сказав(ла):
А я согласен с Joi! Почему суверенные страны должны подчиняться воле какой-то Америки, а точнее одного Буша???
Клон Joi !!!!!
 
Слава Богу, в клонах не нуждаюсь! Противно отвечать Вам на вопросы об оплате за написанное, потому что вопрос противный! Я выражаю своё мнение относительно ситуации в стране! А Вам, похоже, возразить нечего! Хочу напомнить хорошую пословицу: "На ворі шапка горить".
 
Marla, выплюньте сейчас же эту гадость. :-)
 
Joi сказав(ла):
Слава Богу, в клонах не нуждаюсь! Противно отвечать Вам на вопросы об оплате за написанное, потому что вопрос противный! Я выражаю своё мнение относительно ситуации в стране! А Вам, похоже, возразить нечего! Хочу напомнить хорошую пословицу: "На ворі шапка горить".
Хороший ответ!
Однако я Вам не поверила!

Вы не указалиместо жительства и не заполнили анкету!
Вы не изучили это
19 червня 2003 року, під час прем‘єрства Віктора Януковича і президентства Леоніда Кучми Верховна Рада України ухвалила Закон Про основи національної безпеки України. Цей Закон сьогодні є чинним і визначальним для внутрішньої і зовнішньої політики держави.

У статті 8 цього Закону чорним по білому написано: «Основними напрямами державної політики з питань національної безпеки України є: забезпечення повноправної участі України в загальноєвропейській та регіональних системах колективної безпеки, набуття членства у Європейському Союзі та Організації Північноатлантичного договору».


За цей Закон проголосувала конституційна більшість народних депутатів України – аж 319. Тому Україні, щоб приєднатися до НАТО, вже й не потрібний референдум. Скажімо, більшість країн-засновниць НАТО (Франція, Бельгія, Італія, Нідерланди, Данія, Ісландія, Норвегія, Португалія, США) вступали до НАТО на підставі простого підпису президента чи прем‘єр-міністра і ратифікації парламентом відповідної угоди. При вступі не вимагалося жодних спеціальних законів та щодо НАТО, подібних до того, який уже діє в України.

На словах і керівник Партії регіонів Віктор Янукович, і лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук не підтримують вступ України до НАТО. Янукович говорить, що вступати в НАТО треба тільки після затвердження відповідного рішення на референдумі. Партія Медведчука навіть почала збирати підписи для такого референдуму – в момент, коли антинатовські стереотипи ще не розвіялися.

Однак, класики вчать оцінювати людей не за словом, а за ділом. Набуття членства в Організації Північноатлантичного договору підтримало рекордне число представників Партії регіонів – 41 із 46 народних депутатів (тобто майже 90%) (Див.: Посилання видалено.

Аналогічну підтримку вступу України до НАТО (за 90%) продемонструвала й СДПУ(о) - 34 з 37 депутатів від СДПУ(о) виявилися «за». Що особливо дивно на тлі їхніх сьогоднішніх протестів проти НАТО, які по-суті означають протест проти самих себе. Серед тих, хто підтримує вступ до НАТО, виявився актив «регіонів» - А. Клюєв, В. Рибак, В. Хара, І. Шкіря, В. Хомутиннік та ін. З боку СДПУ(о) вступ України до НАТО підтримали Григорій Суркіс, Леонід Кравчук, Тамара Прошкуратова, Ігор Шурма і т. д. – тобто теж фактично весь актив СДПУ(о).

Натомість, тодішня так звана «проамериканська» опозиція виявилася на диво антинатівською. Наприклад, з фракції БЮТ за закон проголосували всього лише 2 депутати з 18. «Нє вінаватая Я…» - могло б стати доречним гаслом для Януковича на цю виборчу кампанію. Прихильники лідера Партії регіонів могли б сказати, що Віктор Федорович просто не роз‘яснив своїй «проффесорській» фракції, що Організація Північноатлантичного договору – це і є той самий страшний НАТО, яким з дитинства лякали всіх нас, а мешканців Донбасу, схоже, найбільше.

Все було б добре, якби не прикрі рецидиви. «Регіони» разом із соціал-демократами об‘єднаними майже в повному складі підтримали введення українських військ до Іраку. А ще 21 листопада 2002 року Верховна Рада прийняла Постанову «Про Рекомендації парламентських слухань про взаємовідносини та співробітництво України з НАТО». Тут уже абревіатура НАТО не ховається за підступною розшифровкою – Організація Північноатлантичного договору. У цій Постанові Верховна Рада підтримала «курс України на євроатлантичну інтеграцію, кінцевою метою якого є набуття повноправного членства в НАТО».

Прихильникам Януковича варто вчитатися в текст Постанови: «Євроатлантична інтеграція України є суттєвим фактором зміцнення її національної безпеки, покликаним сприяти розвитку демократичних інститутів, громадянського суспільства, захисту прав і свобод людини, і, таким чином, відповідає життєво важливим інтересам Українського народу. Геостратегічне і геополітичне становище України як складника єдиного європейського простору визначає її місце в європейських справах, зумовлює вагому роль Української держави у створенні нової архітектури загальноконтинентальної безпеки, серцевиною якої покликана стати Організація Північноатлантичного договору. Євроатлантична інтеграція України має на меті гарантувати її незалежність, територіальну цілісність, суспільний прогрес, запобігати виникненню нових загроз стабільності і безпеці на європейському континенті».

І цього разу регіони цинічно зрадили своїм дитячими фобіям з «агресивним блоком НАТО». За «набуття повноправного членства в НАТО» знову проголосувала більшість фракції регіоналів, і знову весь її актив – Клюєв, Богатирьова, Рибак, Ландик, Шкіря, і всі-всі. Така ж ситуація в СДПУ(о), де за «повноправне членство в НАТО» проголосували 90% відсотків фракції, включно з Нестором Шуфричем.

Слід наголосити, що самі по собі ці голосування, і особливо Закон про основи національної безпеки, створює в Україні необхідну правову базу для вступу до НАТО. Саме цей Закон є основоположним для визначення напрямків політики України у галузі безпеки.

Основи зовнішньої політики від 1993 року були прийняті постановою, що за статусом нижче Закону. Однак, і в Основах зовнішньої політики відзначається, що Україна має сприяти «розбудові дієвої системи міжнародної регіональної безпеки та ефективному вирішенню проблем, пов'язаних з підтриманням військово-політичної стабільності на Європейському континенті та розвитком конструктивного і плідного міждержавного співробітництва в економічній, науково-технічній, культурній та гуманітарній галузях. Україна нарощуватиме рівень своєї участі в Раді Північноатлантичного співробітництва та Північноатлантичній асамблеї. Україна сприятиме розвиткові тенденцій поступового трансформування цих інститутів в елементи нової системи загальноєвропейської безпеки. Перспективною метою української зовнішньої політики є членство України в Європейських Співтовариствах, а також інших західноєвропейських або загальноєвропейських структурах. Україна виступає за створення всеохоплюючих міжнародних систем універсальної та загальноєвропейської безпеки і вважає участь у них базовим компонентом своєї національної безпеки».

В Основах зовнішньої політики також сказано, що «пріоритетного значення набуває проблема створення загальноєвропейської структури безпеки на базі існуючих міжнародних інститутів, таких, як НБСЄ, РПАС, НАТО, ЗЄС. Безпосереднє та повне членство України в такій структурі створюватиме необхідні зовнішні гарантії її національної безпеки. З огляду на кардинальні зміни, які відбулися після розпаду СРСР, і які визначили сучасне геополітичне становище України, проголошений нею свого часу намір стати в майбутньому нейтральною та позаблоковою державою має бути адаптований до нових умов і не може вважатися перешкодою її повномасштабної участі у загальноєвропейській структурі безпеки».

Водночас, референдум про вступ до НАТО теоретично може бути, і не один. Однак, і до, і після, і в процесі цих референдумів закон діє і буде діяти, вимагаючи цілеспрямованої роботи державних органів на вступ України до НАТО. Прийняти інший Закон у цій сфері Верховна Рада, вочевидь, не спроможеться – ні цим складом, ні наступним.

Звичайно, усе це відбулося через кон‘юнктурні мотиви Януковича і Медведчука, які намагалися будь-що догодити попередньому режиму в його «прогинах» то на Захід, то на Схід. Кучма хотів «третій термін», і задля того, щоб догодити йому, Медведчук і Янукович –кожен у своїх інтересах, готові були приєднатися хоч до Ліги Арабських Держав. Іноді історія крутить діями людей, «як циган сонцем», часто проти їхньої волі. Важливий результат – кон‘юнктурність Віктора Медведчука і Віктора Януковича зіграла з ними злий жарт, однак допомогла зробити хорошу справу для безпеки українського народу – радикально наблизити Україну до НАТО.
#588 на форуме исразу нырнули сюда спропагандой!!!!
 
Nirvana сказав(ла):
А это агитация к употреблению спиртного, что приведет к алкоголизму, а не реальным знаниям, кто есть на самом деле наш северный сосед!"
Знания получают в соответствующих заведениях, и из книг, чтение которых Вы рекомендовали ограничить :-) Я понимаю, что "сердце красавиц склонно к измене", но в данном случае налицо шаткость позиции :-)
А по поводу спиртного - где Вы видели, чтобы я призывал покупать бутылку именно со спиртным? :-)
 
Абсолютно согласен, что вступление в НАТО и ЕС есть стратегическая цель Украины, но не на данном этапе, не в наше время! Лет через 50, возможно. Тогда, даст Бог, это приведёт к позитивным последствиям, а сейчас-НЕТ. Для укрепления страны надо реализовывать свои интересы, а не давать плацдарм США для атаки (любого вида-не обязательно военной) РФ. Мы стучимся- не пускают, не доросли ещё.
А при вступлении в ЕС каждый гражданин теряет свой реальный доход за счёт того, что мы бедны и нас "кормить" надо!

P.S. Анкета-время, а время-деньги! Мне 19 лет, а не от 28 до 38
 
maxkit сказав(ла):
А по поводу спиртного - где Вы видели, чтобы я призывал покупать бутылку именно со спиртным? :-)


"С кем учитель физкультуры пил кефир в спортивном зале..." :-)
 
Останнє редагування:
Joi сказав(ла):
Абсолютно согласен, что вступление в НАТО и ЕС есть стратегическая цель Украины, но не на данном этапе, не в наше время! Лет через 50, возможно. Тогда, даст Бог, это приведёт к позитивным последствиям, а сейчас-НЕТ. Для укрепления страны надо реализовывать свои интересы, а не давать плацдарм США для атаки (любого вида-не обязательно военной) РФ. Мы стучимся- не пускают, не доросли ещё.
А при вступлении в ЕС каждый гражданин теряет свой реальный доход за счёт того, что мы бедны и нас "кормить" надо!

P.S. Анкета-время, а время-деньги! Мне 19 лет, а не от 28 до 38
Через 50 лет не будет НАТО!

Какая может быть атака страны, что атакует совместно с НАТО в военных операциях на суше с 2003 года и морских с 2006 года?!

По поводу ЕС, реального дохода полный бред! Он не выдерживает критики!

ЗЫ. Какие деньги для Вас время?
Вы так медленны, что Вы говорите о времени для заполнения профиля????
В таком случае, при Вашей медлительности, как вы можите обьективно судить о мировой политике???
Для ее понятия и изучения времени надо в сотни тысяч раз больше чем на анкету!!!!!
 
Arty сказав(ла):
оружие - это не гадость! особенно если пистолет всё-таки чистый %)
Чистый это тот, что не побывал в******* мужчины ( Фильм Доставка )?
По этому приласкайте его язычком и губками и вообразите себе.....
ЗЫ. А к чему приравнивать выстрел в таком случае?!
 
нирвана, никогда не делайте это с оружием!
считайте что минздрав вас предупредил!
 
Nirvana сказав(ла):

И что ночью тихо папа маме на ухо шептал…:-)

P.S.Ключевое слово "кефир".
P.S.S.Объяснять долго. Вы же книжек не читаете. Не парьтесь, выкиньте из головы.:)
 
И что ночью тихо папа маме на ухо шептал…
Вы подслушивали в детстве за родителями?
Наверное у Вас было детство в общаге?

ЗЫ,
P.S.Ключевое слово "кефир".
P.S.S.Объяснять долго. Вы же книжек не читаете. Не парьтесь, выкиньте из головы.
Меня поражают умники, думающие, что тысячи людей читающих пост должны угадывать их извращенные мысли!
 
А меня поражают матери никогда не слышавшие о “Вредных советах” Григория Остера. :-)
 
ivanov сказав(ла):
А меня поражают матери никогда не слышавшие о “Вредных советах” Григория Остера. :-)
а почему все должны годать на ключевых словах?
Или все подключены к Вашему мозгу?:-)
Я нет!
 
Nirvana сказав(ла):
Меня поражают умники, думающие, что тысячи людей читающих пост должны угадывать их извращенные мысли!
У меня такое впечатление, что Вы как будто не здесь росли :-) Когда Вам книжки цитируешь - Вы не понимаете, когда старые комедии - тоже, теперь уже школьные шутки - тот же результат :-) Как так выходит? :-) Ведь ощущение - как с иностранкой общаешься :-)
 
maxkit сказав(ла):
У меня такое впечатление, что Вы как будто не здесь росли :-) Когда Вам книжки цитируешь - Вы не понимаете, когда старые комедии - тоже, теперь уже школьные шутки - тот же результат :-) Как так выходит? :-) Ведь ощущение - как с иностранкой общаешься :-)
Конечно.:-)
Вы с пророссийского Харькова, а я с Запорожья, города козачей славы!:-)
 
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу