- 🟢 06:06 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
- #1
Тот самый барашек - кацапский ресторанчик
Сьогодні захотілось шашлику, як то кажуть "до нестями". Ну а оскільки я час від часу намагаюсь замовляти звичні страви в нових для мене місцях, на цей раз я зробив замовлення в Тот самый Барашек Харьков.
Чому саме там?
Ну, по-перше, їх реклама пів року постійно теліпалась в моїй стрічці в ФБ. А по-друге, у них на сайті було зазначено, що я отримаю свій шашлик не пізніше ніж за годину, а я був ДУЖЕ голодний!
Перші ілюзії були розвіяні через 2 хвилини після замовлення. Мила дівчина повідомила, що час його виконання не 1 (одна) година, як написано на сайті, а 2 (дві) години: "Через велику кількість замовлень".
Ну ок.
Мені якраз потрібно було дописати нову статтю про РРО (чекайте на днях, тепер все залежить від мого літредактора) тож я вирішив, що най буде. Як то кажуть з ким не буває.
Коли через 2 години і 20 хвилин я знову їм зателефонував і поцікавився, я чи буду я сьогодні все ж таки жерти, милий дівочий голос повідомив, що час виконання замовлення ДВІ З ПОЛОВИНОЮ години.
Ви відчуваєте яка відносність часу!
Була одна година, яка перетворилась спочатку у дві, а потім, так непомітненько, у дві з половиною...
Час в Тот самый Барашек Харьков плине прямо як в горах Сванетії. Години, дні, місяці зливаються в єдиний потік який несе тебе через вічність.
На жаль я був не готовий зіткнутися з теорією відносності саме тоді коли хотів їсти. То ж це мене дещо засмутило.
Нарешті, майже через 3 години, а точніше через 2 години та 45 хвилин (замовлення було зроблене о 18:34 та отримано о 21:18) я отримав свій шашлик, а також хачапурі та люля (були ще хінкалі, але то було не для мене, а для дружини тож я їх не куштував).
Хачапурі при цьому був холодний "як серце колишньої", а решта їжі трохи теплою. Настільки трохи, що поки я поклав її на тарілку та доніс з кухні до спальні (так, частіше за все я їм в спальні, одночасно працюючи за компом), вона по температурним показникам зрівнялась з хачапурі.
Тепер щодо смакових характеристик.
Шашлик виявився сухим, а його смак... - це був лише смак приправ, а ніяк не м'яса. Замовивши дві порції (по 240 гр) я навіть першу не зміг доїсти.
То ж це стало моїм другим розчаруванням за цей вечір. Адже я хотів смачнючого шашлику зі свинячого ошийку (як і написано на сайті), а ніяк не з дупи гончої свині, що голодувала перед забігом.
Люля-кебаб виявився непоганим, як то кажуть, на тверду четвірку. Аналогічно непоганим (теж на 4ку) був і хачапурі, який я правда попередньо реанімував в духовці.
Однак, найбільше розчарування мене чекало коли, намагаюсь прожувати шалик, я вивчав сайт на якому зробив це замовлення.
Так в політиці конфіденційності там написано (як ви самі бачите на скріні), що всі ваші данні, що ви залишили на сайті (коли робили замовлення), належать підприємцю Сухареву з міста Кірова - Російська Федерація
І ось тут мене чуть не знудило.
Бо якщо виходити з цієї політики конфіденційності, можна припуститись, що....? Отож.
Висновків чи рекомендацій не буде.
Зробіть їх самі. Чи дійсно варто робити замовлення (передаючи свої особисті дані) у Сухарева Дмитра Сергійовича з міста Кірова (РФ), щоб через 3 години отримати сухий та майже холодний шашлик.
ЗІ. Піду наварю вареників, та дістану пиво з холодильника. Отжеж....
Сьогодні захотілось шашлику, як то кажуть "до нестями". Ну а оскільки я час від часу намагаюсь замовляти звичні страви в нових для мене місцях, на цей раз я зробив замовлення в Тот самый Барашек Харьков.
Чому саме там?
Ну, по-перше, їх реклама пів року постійно теліпалась в моїй стрічці в ФБ. А по-друге, у них на сайті було зазначено, що я отримаю свій шашлик не пізніше ніж за годину, а я був ДУЖЕ голодний!
Перші ілюзії були розвіяні через 2 хвилини після замовлення. Мила дівчина повідомила, що час його виконання не 1 (одна) година, як написано на сайті, а 2 (дві) години: "Через велику кількість замовлень".
Ну ок.
Мені якраз потрібно було дописати нову статтю про РРО (чекайте на днях, тепер все залежить від мого літредактора) тож я вирішив, що най буде. Як то кажуть з ким не буває.
Коли через 2 години і 20 хвилин я знову їм зателефонував і поцікавився, я чи буду я сьогодні все ж таки жерти, милий дівочий голос повідомив, що час виконання замовлення ДВІ З ПОЛОВИНОЮ години.
Ви відчуваєте яка відносність часу!
Була одна година, яка перетворилась спочатку у дві, а потім, так непомітненько, у дві з половиною...
Час в Тот самый Барашек Харьков плине прямо як в горах Сванетії. Години, дні, місяці зливаються в єдиний потік який несе тебе через вічність.
На жаль я був не готовий зіткнутися з теорією відносності саме тоді коли хотів їсти. То ж це мене дещо засмутило.
Нарешті, майже через 3 години, а точніше через 2 години та 45 хвилин (замовлення було зроблене о 18:34 та отримано о 21:18) я отримав свій шашлик, а також хачапурі та люля (були ще хінкалі, але то було не для мене, а для дружини тож я їх не куштував).
Хачапурі при цьому був холодний "як серце колишньої", а решта їжі трохи теплою. Настільки трохи, що поки я поклав її на тарілку та доніс з кухні до спальні (так, частіше за все я їм в спальні, одночасно працюючи за компом), вона по температурним показникам зрівнялась з хачапурі.
Тепер щодо смакових характеристик.
Шашлик виявився сухим, а його смак... - це був лише смак приправ, а ніяк не м'яса. Замовивши дві порції (по 240 гр) я навіть першу не зміг доїсти.
То ж це стало моїм другим розчаруванням за цей вечір. Адже я хотів смачнючого шашлику зі свинячого ошийку (як і написано на сайті), а ніяк не з дупи гончої свині, що голодувала перед забігом.
Люля-кебаб виявився непоганим, як то кажуть, на тверду четвірку. Аналогічно непоганим (теж на 4ку) був і хачапурі, який я правда попередньо реанімував в духовці.
Однак, найбільше розчарування мене чекало коли, намагаюсь прожувати шалик, я вивчав сайт на якому зробив це замовлення.
Так в політиці конфіденційності там написано (як ви самі бачите на скріні), що всі ваші данні, що ви залишили на сайті (коли робили замовлення), належать підприємцю Сухареву з міста Кірова - Російська Федерація
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
І ось тут мене чуть не знудило.
Бо якщо виходити з цієї політики конфіденційності, можна припуститись, що....? Отож.
Висновків чи рекомендацій не буде.
Зробіть їх самі. Чи дійсно варто робити замовлення (передаючи свої особисті дані) у Сухарева Дмитра Сергійовича з міста Кірова (РФ), щоб через 3 години отримати сухий та майже холодний шашлик.
ЗІ. Піду наварю вареників, та дістану пиво з холодильника. Отжеж....