Новий бізнес-центр у Саржиному Яру

Статус: Offline
Реєстрація: 17.10.2009
Повідом.: 27221
Міськарада Харкова замовляє проєкт будівництва нового БЦ на територія Саржиного Яру (!) за бюджетні (!!) кошти.

Історія настільки їбана, що просто шок.
2 серпня міськрада оголосила тендер (7,5 мільйонів, до речі) на створення проєктної документації для будівництва нового "багатофункціонального центру по просп. Науки". На 80% він буде складатися з офісних приміщень. В'їбати будівлю хочуть просто на території Саржиного Яру, відкусивши 10% території.

Вартість об'єкта - 180 мільйонів гривень.
Фінансування - з держбюджету, за рахунок коштів із фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

По-перше, який офісний центр за бюджетні кошти? В 100 метрах стоїть напівпустий Diamond City.
По-друге, який БЦ на території Саржиного Яру, альо? Та ГАК воскресне, відірве вам голови й насре всередину.
По-третє, які 180 мільйонів на БЦ під час війни? Києве, агов! Ми говоримо про місто, де знищили цілий район. Про місто, яке найбільше постраждало серед обласних центрів. Ви там їбанулися? В якому всесвіті будівництво офісного центру - це "ліквідація наслідків збройної агресії"?

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Переглянути вкладення 13449940
 
Если там, где на карте крест, то они там что ебнулись?:нах:
 
Правильно архитектор парковой зоны протестует, я посмотрел по ссылке.
Нехер им сейчас строить под шумок новое и сомнительное для громады в парковой зоне...Восстановите сначала, что есть.И людям в первую очередь, а не паркинг и места для хранения граблей зеленбуда...
А что говорит седой граф?
 
Я уже не говорю о недострое на Клочковской - угол с Космической.
 
На Благовещенской Терех тоже что-то офисное всунул.
И непонятно, за какие заслуги Онуфрий получил историческое здание на Бурсацком спуске.
Пока война закончится, многое тут будет роздано.
 
Планировалось вот такое первоначально. Небось уже кто-то получил за проект деньги - в первый раз. Но аппетиты растут.

Переглянути вкладення 13449951

При цьому, від першого заступника директора департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради Олексія Богача ХАЦ отримав підтвердження щодо планів будівництва у Саржиному яру. За його словами, новий об'єкт має розміститися на площі більше ніж 3000-4000 квадратних метрів, він дійсно буде мати перехід до метро, ескізи будівлі належать "Авантажу". Візуалізацію зі скляним фасадом Богач назвав застарілою. Хто стане розробником проєкту, наразі невідомо, оскільки потрібно дочекатися проведення аукціону з відповідного тендеру.


"До війни ми планували зробити там три- чи чотириповерховий паркінг, з'єднаний з метрополітеном. Плануємо його трошки переробити, зробити його місцем, яке включало би в себе безпековий простір — будівля буде з'єднана з метрополітеном і сама по собі буде подвійного призначення. І було б гарно, якщо б ми змогли розміщати там медичні, загальноосвітні можливості. Коли війна закінчиться, будівля може використовуватися як цивільна [споруда], паркінг чи будь-що", — пояснив Богач.


Олексій Богач зазначив: при будівництві офісного центру жодну бігову або велодоріжку не порушать.
Щодо коштів на будівництво, то їх дійсно надасть держава, однак, ймовірно, це буде значно більше, аніж наразі зазначено.
"Я вважаю, що ця будівля коштуватиме не менше, ніж 600 мільйонів гривень. Фінансуватиме Державне агентство з відновлення, держава, тобто замовник самого будівництва. Міських грошей там не буде зовсім", — розповів Богач.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
"І було б гарно, якщо б ми змогли розміщати там медичні, загальноосвітні можливості. Коли війна закінчиться, будівля може використовуватися як цивільна [споруда], паркінг чи будь-що", — пояснив Богач.

Они даже не знают, зачем он нужен. Гепа младенец по сравнению с Терехом.
 
При этом люди, не дождавшиеся окон после разрушения и вставившие за свой счет, право на компенсацию теряют.
И вообще смешные суммы на восстановление утраченного.
 
"І було б гарно, якщо б ми змогли розміщати там медичні, загальноосвітні можливості. Коли війна закінчиться, будівля може використовуватися як цивільна [споруда], паркінг чи будь-що", — пояснив Богач.

Они даже не знают, зачем он нужен. Гепа младенец по сравнению с Терехом.
Мені здається, що вони як раз-то знають. Хтось під час війни та за бюджетні кошти хоче собі сколотити споруду майже у парку. Дуже прозоро, дкже нахабно. дуже гарно, дуже солодко. А там.. там вже буде не важливо..Але у когось буде будівля майже у лісі і при цьому у цетрі міста. Дуже зручно.. "для каворкінгу, пресконференцій тощо" обожнюю...Обреготатися... ДО речі..учора був на проспекті героїв Харкова, там перед поворотом на Кінний ринок по всьому проспекту спилені дерева..А навіщо і чому?
А ще за ДК Металіст сквер якось облагородили, так, гаразд...Але обнесли парканом , закрили, пускали я не знаю, за гроші чи як.. Якийсь новий модний парк. Гаразд..але..Але чому турникети на вході і все зачинино? Це що у нас тепер приватна власність? І тільки тиждень тому зняли турникети , але відкриті тільки дві калитки і усе в парканах...Що коїться взагалі?
 
Останнє редагування:
Я видела Тереха с охраной, который от Стрелки внимательно смотрел в сторону Конторской. Тоже неплохой райончик.
 
На Благовещенской Терех тоже что-то офисное всунул.
И непонятно, за какие заслуги Онуфрий получил историческое здание на Бурсацком спуске.
Пока война закончится, многое тут будет роздано.
когда получил, сейчас во время войны?
 
это "бельмо" действительно стоит уже много лет
Для бизнес-центра в самый раз. Таким и задумывался лет 100 назад.
Кстати, на месте взорванного элеватора быстрыми темпами возводится непонятно что.
Для жилого дома не очень приятное место рядом с ЖД. А по расположению вкусное.
Если смотреть от трамвая, то слева остаются развалины. Тоже непонятное соседство.
Уже много этажей выстроено.
 
когда получил, сейчас во время войны?
Этого я не знаю. Но начали валить здание в конце июля, что совпадает с моими наблюдениями.
Когда прилетело на Рымарскую, дом был цел.
Антикоррупционный центр знает, видел документы.
 
..Але у когось буде будівля майже у лісі і при цьому у цетрі міста. Дуже зручно.. "для каворкінгу, пресконференцій тощо" обожнюю...Обреготатися...
млять, полагаю многим из той 3,14добартии следует в дальнейшем участовать в он лайн конференциях из "оффисов" с решетками на окнах...
 
Тут вопрос принципа.
Лучше сейчас во время разгара войны - недопланировать фантазиями о будущем (которого может не наступить по понятным причинам), то есть не тратить на это бабло (из любых источников), а лучше все потратить для обороны и ЗСУ, ну и на восстановление того , что уже было и действительно жизненеобходимо громаде... Но это ж как же- этой всей тыловой шушере и ее обслуге, которая прикрылась бронью в трудах городского хозяйства- и вкусно (по привычному баблу) и заняться нечем?Нет - будет обосновано красивыми словами о светлом будущем и необходимом настоящем....
 
Назад
Зверху Знизу