27.08.14 вторжение войск РФ

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

ДУБАЙ, 8 января. (Reuters). В среду иранское государственное телевидение заявило, что по меньшей мере 80 «американских террористов» были убиты в результате нападений с применением 15 ракет Тегеран, выпущенных по американским целям в Ираке, добавив, что ни одна из ракет не была перехвачена.

Государственное телевидение со ссылкой на высокопоставленный источник Революционной гвардии также сообщило, что у Ирана есть еще 100 целей в регионе, если Вашингтон примет какие-либо ответные меры. Он также сказал, что американские вертолеты и военная техника были «серьезно повреждены».

Иран нанес ракетные удары по военным силам США в Ираке рано утром в среду в ответ на удар дрона США по иранскому командиру, убийство которого вызвало опасения относительно более широкой войны на Ближнем Востоке. (Репортаж Паризы Хафези; Лиза Баррингтон; редактирование Эдмунда Блэра)

:нудно:
 
В Ірані два повштовхі зареєстровано, їм братюні таки ЯО продали?
 
Землетрясения магнитудой 4,9 и 4,5 произошли возле АЭС «Бушер» в Иране
В Иране подземные толчки магнитудой 4,9 и 4,5 были зафиксированы вблизи атомной электростанции «Бушер». Об этом сообщается на сайте Геологической службы США.

Землетрясение произошло в 02:20 и 03:19 (05:20 и 06:19 мск). По данным геослужбы, в первом случае эпицентр находился в 10 км от города Боразжан на юге Ирана, во втором — на расстоянии 17 км.

Бушерская атомная электростанция находится в 48 км от зафиксированных подземных толчков. Информации о разрушениях или пострадавших не поступало.

Агентство IRNA сообщает, что с восьми вечера по местному времени произошло семь землетрясений, пять из которых оказались незначительными.

Ранее точки магнитудой 5,1 неподалеку от иранской атомной электростанции «Бушер» были зафиксированы в конце декабря.

Подробнее на РБК:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Катастрофа літака МАУ в Тегерані: на борту перебували 15 українців, 73 канадця, 71 іранець та 21 громадянин інших держав

На борту літака МАУ, що зазнав катастрофи в Ірані, перебували 15 громадян України, повідомляє Цензор.НЕТ.

"08.01.2020 близько 4:45 (за Києвом) під час вильоту з аеропорту ім. Імама Хомейні в м. Тегеран пасажирський літак Boeing 737 рег. UR-PSR (експлуатант авіакомпанія МАУ, рейс PS752), за маршрутом Тегеран-Київ, зник з радарів і не виходив на зв'язок", – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, на борту перебувало близько 180 осіб:

• громадяни України – 2

• громадяни Ірану – 71

• громадяни Канади – 73

• громадяни Німеччини – 4

• громадяни Великої Британії – 3

• громадяни Швеції – 8

• громадяни Афганістану – 6

Також близько 13 членів екіпажу – громадяни України.
 
НАТО виводить частину свого контингенту з Іраку на тлі напруженості в регіоні після вбивства США іранського генерала Касема Сулеймані в Багдаді.
Як заявив представник НАТО, Північноатлантичний альянс вживе"всі необхідні заходи обережності для захисту" свого персоналу, повідомляє DW.
НАТО вже призупинив тренувальну активність в рамках своєї місії в Іраку — небойові, навчальні та консультативні програми з підготовки сил безпеки республіки.
 
Туреччина пообіцяла Україні підняти перед президентом РФ питання деокупації Криму під час сьогоднішнього візиту Владіміра Путіна до країни.
 
Украинская разведка штаба операции объединенных сил установила, что в канун Рождества на оккупированных территориях Донбасса боевик расстрелял своих сослуживцев.
“Во временно оккупированном населенном пункте Куликово (Донецкая обл.) произошел инцидент в одном из батальонов 9 отдельного мотострелкового полка. В частности стало известно о том, что один из боевиков подразделения нес дежурство на одной из передовых позиций в окопе, находясь в состоянии сильного наркотического и алкогольного угара, расстрелял боевиков со своей роты, находившихся рядом с ним”, — говорится в сообщении.
Также в штабе отметили, что есть вероятность, что российские СМИ умолчат об этом инциденте или обвинят в убийстве боевиков украинских военнослужащих.
 
В Омске в новогодний набор детям положили конфеты с изображением президента. В состав начинки входит водка, перец чили и имбирь. Фотографию конфет опубликовали в местном паблике.
Пользоватей сети это рассмешило, но некоторых и возмутило.
Так, под фото люди написали: “Со вкусом налогов?”, “Это на губернаторской елке дали?”, “У нас вообще с коньяком были”.
На сайте производителя “сладости” указано, что в состав входит темный шоколад, водка, масло, перец чили, имбирь и ароматизатор.
 
В Москве на Красную площадь к Новому году привезли сугроб снега, который сразу оградили забором. В сети сразу же высмеяли эту ситуацию, передает FaceNews.ua.
«Нового года без снега не бываИт решили в Москве и привезли на Красную площадь сугроб, а чтоб никто не уволок, огородили заборчиком», — подписали под постом на странице «Главный Либерал» в Twitter.
 
Посольство Украины в Иране изменило заявление о причинах авиакатастрофы в Тегеране
Посольство Украины в Иране убрало из заявления о причинах авиакатастрофы в Тегеране слова о возможной аварии двигателя.
Об этом сообщает Цензор.НЕТ.

Кроме того, исчезли слова о том, что версия теракта исключается.

"Информация о причинах авиакатастрофы выясняется комиссией. Любые заявления о причинах аварии до решения комиссии не носят официального характера", - говорится в измененном сообщении.
===========
Анкара поднимет вопрос деоккупации Крыма и освобождения украинских граждан во время сегодняшнего визита Путина в Турцию, - Пристайко
Турецкая сторона поставит вопрос о деоккупации Крыма во время разговора с президентом РФ Владимиром Путиным.
Об этом в Twitter написал министр иностранных дел Украины Вадим Пристайко после телефонного разговора с министром иностранных дел Турции Мевлутом Чавушоглу, передает Цензор.НЕТ.

"Мой (турецкий. - Ред.) коллега также отметил, что Турция поднимет вопрос деоккупации Крыма и освобождения украинских граждан, которые незаконно удерживаются в России и на оккупированных территориях во время сегодняшнего визита Путина", - написал Пристайко.



Отмечается, что сегодня президенты Турции Реджеп Тайип Эрдоган и России Владимир Путин примут участие в церемонии ввода в эксплуатацию газопровода "Турецкий поток" в обход Украины по дну Черного моря.
============
Ну что ж, посмотрим, не подвёл ли Пристайка его турецкий коллега .
 
В Москве на Красную площадь к Новому году привезли сугроб снега, который сразу оградили забором. В сети сразу же высмеяли эту ситуацию, передает FaceNews.ua.
«Нового года без снега не бываИт решили в Москве и привезли на Красную площадь сугроб, а чтоб никто не уволок, огородили заборчиком», — подписали под постом на странице «Главный Либерал» в Twitter.

может этот сугроб из нюхательного порошка?
 
dfdee3cb7d6d824be8.jpg

Igor Petruk
6 января в 13:26
Перестаньте називати суто ділову приватну поїздку Зеленского до Оману відпочинком.

Слідкуйте за руками… За ногами теж стежте, бо можна впасти…

Коротка і схематична версія…

1.Зеленський відвідує Буковель, де зустрічається з Коломойским, якому закритий в'їзд до багатьох країн через міжнародні розслідування офшорних гешефтів з коштами ПриватБанку.

2. На Близькому Сході починається шухєр через тьорки США з Іраном…

2. У цей час Зе загадково зникає з Карпат і матеріалізується в офшорному Омані, нібито на відпочинку. Президент країни, інкогніто валить на відпочинок у регіон, де все йде до війни.

3. Оман – офшорна зона, яка потрапила під санкції ЕС через відмову ділитися інформацією про власників офшорних фірм, які здебільшого реєструються іноземцями у вільній торговій зоні (FZ) за 10 тис єврів, бо у випадку реєстрації звичайної «офшорки» потрібно платити 12% доходу, або з кожної суми, що перераховуэться на рахунок фірми, а також отримати ліцензію на її діяльність. До FZ таких вимог немає. Номінально Оман підписав угоду, про боротьбу з «відмиванням конштів» тому FATF не звертав особливої уваги на цю офшорноу юрисдикцію. Але, схоже, незабаром все може змінитисяся…

4. У США та інших країнах активи Коломойского під арештом. Будь-який рух коштів з інших офшорних юрисдикцій під контролем FATF. Зе має політичний імунітет, як президент України…

5. Після обнародування інформації про відпочинок Зе в Омані неймовірно активізувалися представники його команди, та підключили до інформаційної операції прикриття знаних у світі українських досвідчених дипломатів, які й доклали рук до так званих неофіційних зустрічей Зе з представниками влади Оману, де, нагадую, монархія абсолютна… Для звичайного прикриття відпочинку інкогніто, такі активні заходи не потрібні…

6. Напередодні зустрічей Зе з міністром Оману, де, нагадаю, все вирішує монарх, цей міністр виступив з заявою про підтримку Ірану у конфлікті з США…

Висновок.

Ключове слово у цій усій історії – офшор… Головна ціль поїздки Зе в Оман - не відпочинок, а владнання питань з офшорною «заначкою» Коломойского і самого Зе в Омані. Політичний імунітет Зе – великий плюс для кур’єра, завдання якого, схоже, вивезти кеш з горячої точки, оскільки безготівкові транзакції можуть потрапити у поле зору FATF та інших уповноважених органів…Або ж повернути в Україну під виглядом оманських інвестицій, що вже звучало з офіційного рупору ОП.

Деталізувати цю схему для розумних людей не бачу потреби.

Спостерігаємо далі… Наслідки цієї місії Зе чекаємо найближчим часом…

Іллюстрацію, для наочності своєї версії, позичив у Дмитро "Калинчук" Вовнянко.
P.S. Добрі люди підказали, що ілюстрація авторства Шаленої Бджілки. https://www.facebook.com/…/a.105071464235…/162014365207510/…
P.P.S. Оскільки у коментарі почали активно лізти боти, що вже опосердковано підтверджує потрапляння у ціль, поперджаю, що банитиму всі сторінки з ознаками ботів без зайвих розмов... Бажаючих доказово і аргументовано заперечити мою версію, прошу робити це на своїх сторінках, а посилання на свої версії оприлюднювати у коментарях під моєю...
 
Щось по суті можешь!?
Та я ж по суті і в широкому викладі! Ось, наприклад нижче твоє:
Просто блять називай любу букву, це пиздець!!!!
Шо ти своєю фразою ляпнув?
Ти ж стверджуєшь, що ти офіцер! Але ж у офіцерів така нісенітниця на думку навіть не може прийти. В чому суть твоєї "глибокої" думки?
Я більше тебе не чіпатиму - обіцяю. Це було просто намагання привести тебе до тями. Але... то марна справа.
 
3d196061a7bbb0def4960a77a65dad44-full.jpg
[/URL]
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
[/IMG]
 
Морская охрана спустила на воду девять кораблей и семь катеров, отремонтированных на предприятиях Измаила, Одессы, Николаева и Мариуполя. Об этом рассказали в Госпогранслужбе.
 
5 питань, на які має відповісти слідча комісія щодо авіакатастрофи у Тегерані

Висновки щодо причин авіакатастрофи можуть робити тільки експерти, а ми можемо ставити питання і розмірковувати.
Отже, питання:

1. Щойно на брифінгу прем'єр-міністр відмовився коментувати заяву Посольства України в Ірані про те, що літак зазнав несправності двигуна, і аварія не була викликана "тероризмом". Тим часом цю заяву цитували всі світові інформагентства.

Питання – українське посольство просто некомпетентне аж до такої межі чи посольству хтось дав вказівку так коментувати?

2. Хто загинув на борту? Посади і рід занять цих людей може дати нові версії. 63 громадянина Канади – це ж не туристи, скоріше за все. В Ірані, скажімо, дислокувалась до сьогодні Канадська Операція IMPACT, яка почалася, коли Збройні сили Канади підтримали Глобальну коаліцію для остаточного розгрому Даешу в Іраку та Сирії. Також в Ірані дислокується місія НАТО.

82 загиблих громадяни Ірану – хто вони? Чи не було серед них осіб, причетних до ядерних розробок чи, скажімо, осіб, причетних до організації 13 способів помсти американцям, про які вже заговорили в Ірані.

3. Хто ті двоє, які чомусь не полетіли, хоч і придбали квитки?

4. Чому наш прем'єр-міністр говорить, що сьогодні вночі ще не було підстав забороняти польоти українській цивільній авіації і що події надто стрімко розвивались. Весь світ ще 5 днів тому знав про загибель іранського генерала і весь світ тільки й говорить про небезпеку третьої світової та конфлікт США з Іраном.

Питання – нашій владі дійсно 5 днів замало для тримання ситуації під контролем та прийняття миттєвих рішень по факту ракетних ударів і їх просто немає на місцях, всі на новорічному відпочинку. Чи все ж таки розуміли небезпеку, але 4 рейси МАУ на тиждень до Тегерана – який не який, а прибуток?

5. Наш літак МАУ приземлився в Тегерані сьогодні вночі о 1.05? а вирушив у зворотньому напрямі о 5:15. Протягом цього часу скасував свою посадку в Тегерані лише рейсовий літак Іранських авіаліній з Лондона. Збіг це чи ні – треба також розібратись слідчій комісії.

Анна МАЛЯР
 


================
п.с. почему не украинские ютубники?
 
ютуб говорит, что зеленский съебнул в москву с пляжа!!!!!
 
Назад
Зверху Знизу