27.08.14 вторжение войск РФ

Информирование)))
Пришлют, пойду, никогда не прятался
но:
1. почему не отвечаете на другие вопросы
2. странно что персонально меня уведомили
3.остальные нах не нужны? Обращение то персональное
 
Пришлют, пойду, никогда не прятался
но:
1. почему не отвечаете на другие вопросы
2. странно что персонально меня уведомили
3.остальные нах не нужны? Обращение то персональное
Там, где есть ты - больше никто не нужен! :)
 
И немноно таки новостей:
Роман Доник
1 ч ·
Бирюков написал об очередных испытаниях ПТРК и очередной передаче партии в армию.
Тут, кроме этого, есть еще хорошая новость, уже о подготовке ПТУРистов, требующая небольшого лирического отступления.
Сейчас, один из лучших результатов дает школа снайперов, которую при Микаце создал бывший командир роты снайперов 93 бригады Коля Кудря (Оптик). В принципе, после ухода Микаца в ОК, школу удалось отстоять от самодурства новоназначенного командования (пришлось даже вмешиваться в этот процесс НГШ) и даже выдавить оттуда привезенного в качестве руководителя школы экс начальника штаба танкового батальона Фартушного. Теперь школа снайперов гордость командира Десны. Ирония. Да.
Там очень много заморочек по отбору и обучению. И сертификат получает чуть ли не каждый десятый приехавший. Остальных отправляют обратно. Есть, к сожалению, еще у нас, у отдельных командиров фишка - отправить абы кого на обучение, а потом плакаться, что у меня нет снайперов или пулеметчиков. А их не будет. Но я сейчас не об этом. Раньше, с подачи Муженко, после окончания курсов, снайперу выдавалась винтовка с которой он ехал в часть. Потом эту систему немного оптимизировали и появилась новая фишка. Одна из многих фишек школы - человек в процессе обучения получает винтовку, работает с ней и с ней же уезжает в часть. Проверенный инструмент. Его родной.
Сейчас принято решение на использование первой подобной схемы для обучения ПТУРистов. ПТУРисты будут обучаться и те кто пройдет обучение, после окончания, будет получать свои орудия восстановления справедливости на Донбассе. И не только.
C Roman Donik
 
“Поки що не томос”. Представники Константинополя привезли Порошенку послання.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

========================

Карнавал мракобісся пройшов вулицями столиці.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Звізши стадо кріпаків до Києва, гусня хотіла показати, що володіє ситуацією, що феесбеславіє продовжує бути панівною релігією в Україні і #онініпозволятніпрастят Натомість все, що вони показали, називається одним простим словом – “огида”. Огида, бо в 21 столітті, в центр європейської держави, феодали завезли кріпаків-мракобісів з 17-го століття. Огида, бо все це не має жодного стосунку до релігії та віри – це парад марнославства, на якому дуже добре видно контраст між пихою та багатством “служителів бога Володі Путіна” і кріпаками в дешевих смердючих обносках. Огида, бо дешеві гівномети, які звуть себе “журналістами”, подають цей смішний цирк як значущу подію, називають кріпаків “вірянами”, називають оптову доставку кріпаків словом “з’їхалися”, називають московську секту українською церквою і т.д. Тому я все ж радий, що цей карнавал мракобісся та марнославства пройшов вулицями столиці. Щоб кожен з нас ще раз міг переконатися в тому, що феесбеславіє – це не релігія, це сектанство для кріпаків, щоб кожен ще раз міг побачити, як виглядає той шлях назад, шлях в нікуди, шлях до поневолення. Щоб кожен з нас, роблячи цивілізаційний вибір в 2019 році, потім не казав “а я не знав, а я думав”.


agee6c.jpg
 
Это , бля, как орден!!!! не , круче, как письмо на Родину!!!!
та не, еще круче: как фото у Знамени!!!!!!
(плачет) спасибо Коропчанчин :D
Не плачь, мой мальчик, у тебя голова круглая!:D Какую я примочку сегодня у китайцев купил! Не знаю, зачем она мне, меня еще покойный отец научил разным узлам, но сильно захотелось!:D:D:D
 
Сейчас принято решение на использование первой подобной схемы для обучения ПТУРистов. ПТУРисты будут обучаться и те кто пройдет обучение, после окончания, будет получать свои орудия восстановления справедливости на Донбассе. И не только.
Ого! А ОЛЬХистам и ГРОМистам свои орудия возмездия будут выдавать?
 
Тут нашёл старое видео (2015г с Притулой у Маши Ефросининой). На досуге можно посмотреть с 18:30. Там о волонтёрстве, мотивации и любви к Украине. Ответы на многие вопросы за 10 минут.

 


Andriy Tsaplienko
25 липня о 21:12 ·
І нібито помітно неозброєним оком, що фейк. І вже розібрали цей примітивний ролик по кадрах. А, тим часом, відео, розміщене на якомусь YouTube-каналі "Павло Пабло" набирає переглядів. І обговорень. На відео нібито "спецпідрозділ СБУ" роззброює добровольців. Кілька слів про авторство цього "екшену".



Кулі свистять. Бійці ховаються за БТР. Не ховається тільки відчайдушний оператор. До речі, відео "перестрілки" зліпили з двох дублів. Бо в першому оператор знімає спокійно, як "паркетний" сюжет. І це викликає запитання. Михаил Кузнецов помітив це, зауваживши, що український прапор на БТРі то з'являється, то зникає. Мабуть, режисерів хтось в ході зйомки попередив, що під час штурмових дій прапор на техніку не вішають. Прес-секретар Служби Безпеки Гітлянська Олена, як то кажуть, "на пальцях" показала невідповідність уніформи людей в кадрі та уніформи справжніх бійців "Альфи". Мене особисто насмішили жовті стрічки на обидвох рукавах, які я з кінця 2015-го не бачу на фронті. Волонтери Кузьма Тутов та Roman Burko переконливо вказали на замазані нашвидкуруч фарбою тактичні позначки та номери на бронетехніці. Ну, й удар коліном... Без коментарів.

Але спробую висловити припущення, хто ж той режисер, який заслуговує на "Оскар". На початку цього року контррозвідка СБУ затримала досить привабливу молоду даму на ім'я Еліна Борозенна. Її "прийняли" в Херсоні, а їхала вона з Криму, аби зробити... український паспорт. Бо безвізовий. Про її творчість нагадує YouTube-канал "ТСН".



Еліна була співробітницею спеціального підрозділу "МГБ ДНР", який займався, зокрема, зйомкою пропагандистських фейків. Баришня була й актрисою, і автором сценарієв. А от режисером був її чоловік. Тепер вже колишній. Іван Борозенний.

У Івана тепер майже все колишне. Колишній офіцер МВС України. Колишній слідчий. Навіть ім'я "Іван" в нього колишнє. Тепер він називає себе Даліант Максимус. Справжне в нього лише зрадницьке сьогодення. Іван-Даліант агент ФСБ "на зарплаті". Автор сумнозвісних відеофейків про бойовиків ІДІЛ в лавах "Азова". Про те, що за пожежами в Росії в 2017 році стоять українськи "екстремісти". Про те, що українці паплюжать Коран та священні символи мусульман. Про криваві ритуали українських добровольців. Більшість цих "фільмів" знято на "кіностудії ФСБ/МГБ", на яку Борозенний з компанією перетворили донецький арт-центр "Ізоляція". Про це можна прочитати в статті на веб-сайті "BBC".

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Перший свій фейк Іван поставив у 2012 році. І поставив якось одразу масштабно. Із зірками першої величини. 12 серпня 2012 року в Керч прямував Віктор Янукович. І тут до чергової частини МВС телефонує слідчий Ваня Борозенний. Каже, виявив бомбу. Прибули "беркути". Бачать, Ваня лежить на бомбі з колотим пораненням. Бомба знешкоджена. Герой. Рапортує, побачив підозрілого чоловіка. Той нібито попервах кинув пакет з бомбою, а потім повернувся, щоб потикати чимось дуже гострим в пильного міліціонера.
Вибухівка виявилася учбовою. Зловмисника так і не знайшли. Втім, сценарій навіть після серйозного апгрейду вказував на первинне авторство Шарля Перро. Подальші його фейки були і є значно більш аутентичними. Ймовірно, що й до цього має відношення режисер Борозенний. Сподіваюсь, OSINT-розвідка незабаром зможе відповісти на запитання, де саме знято це кіно. Не здивуюсь, якщо на задрапованій маскувальною сіткою "Ізоляції". Додам, що на жодній базі наших українських добровольців я не бачив таких потужних стін та парканів. Єдине, що справжнє на цьому відео, це вигук: "Е&@ные бандеровцы!" Бо нас, українців, вони ненавидять по-справжньому. Десь так, друзі.
 
Крючковяз? Вы это серьезно?! На сазана?!
Блин, я бы тех,кто польэуется "крючковязами" лишал бы не только права рыбу ловить,но и всех гражданских прав!:-)
 
Какой-то вчерашний день рыболовства. Ловушки, крючки, удочки, сети..
Руками надо рыбу ловить!
Руками же удобнее.
Рыба уже почищеная, порезаная, аккуратно в пакетики вакуумные раложена.
Берёшь её прямо голыми руками и в корзину.
Всё!
Это я понимаю- рыбалка!
 
Какой-то вчерашний день рыболовства. Ловушки, крючки, удочки, сети..
Руками надо рыбу ловить!
Руками же удобнее.
Рыба уже почищеная, порезаная, аккуратно в пакетики вакуумные раложена.
Берёшь её прямо голыми руками и в корзину.
Всё!
Это я понимаю- рыбалка!

&t=0s
 
Назад
Зверху Знизу