27.08.14 вторжение войск РФ

Так понимаю, цель сделать и.о. типо "полноценными". Судя по изменениям в регламенте - на пять лет (было 4)
 
А какие могут быть выборы без украинских партий и кандидатов и главное без выполнения остальных условий? То есть за минские можно забыть?
 
НБУ очікує на відчутне зростання тарифів на газ

Національний банк, як і раніше, прогнозує підвищення тарифів на газ на 25% цього року і на 15% наступного року.

Про це повідомив заступник голови НБУ Дмитро Сологуб на брифінгу, передає УНІАН.

"Прогноз не змінився: ми очікуємо зростання тарифів на газ десь на 25% цього і на 15% наступного року", - сказав він, відзначивши, що поки що регулятор не змінював свій прогноз.

За словами заступника голови НБУ, враховуючи, що комунальні тарифи становлять близько 20% індексу споживчих цін, цього року вплив підвищення цін на газ на інфляцію становитиме близько 1,2%.

"Зараз очікуємо, яке рішення буде ухвалено", - сказав Сологуб.

Зазначимо, що наразі тариф на газ для населення в Україні становить 6,9579 грн за кубометр. При прогнозному подорожчанні тарифу на 25% ціна на куб газу зросте до близько 8,7 грн за кубометр. Подальше прогнозне підвищення ціни на 15% призведе до вартості в розмірі 10 грн за кубометр.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав неминучою зміну ціни на газ для населення.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


У Мінфіні кажуть, що виконали більшість зобов'язань перед МВФ

Україна виконала більшість своїх зобов'язань перед Міжнародним валютним фондом.

Про це заявила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова під час зустрічі з представниками місії Фонду.

Відзначається, що Маркарова провела зустріч з керівником місії МВФ Роном ван Роденом і постійним представником МВФ в Україні Йостою Люнгманом.

"Візит місії МВФ - позитивний сигнал у відносинах України з Фондом. Станом на сьогодні ми вже виконали більшість зобов'язань перед МВФ в рамках поточної програми співробітництва", - заявила Маркарова.

Також в ході зустрічі сторони розглянули подальші кроки в рамках двостороннього співробітництва, включаючи можливість отримання фінансової допомоги для збереження і підтримання макроекономічної стабільності.

"Продовження співпраці з МВФ поліпшить імідж країни і створить передумови для залучення коштів інших міжнародних партнерів, зокрема Світового банку та ЄС", - сказала Маркарова.

Україна відновила співпрацю з МВФ за чотирирічною програмою розширеного фінансування об'ємом 17,5 млрд дол. у 2015 році - після більш ніж річної перерви.

Програма EFF змінила програму stand-by, розпочату в 2014 році.

МВФ вирішив змінити попередню програму "стенд-бай" на "механізм розширеного фінансування" в зв'язку з більш тривалої потребою платіжного балансу України.

Ключовими реформами, виконання яких вимагали західні кредитори, були пенсійна реформа, призначення голови Національного банку, голосування за закон про Антикорупційний суд, а також провести коригування внутрішніх тарифів на газ.

Поточна програма України та МВФ обсягом 17,5 млрд доларів, з яких Україна отримала 8,7 млрд доларів у зв'язку з повільним впровадженням узгоджених реформ, закінчується навесні 2019 року.

Місія МВФ приїхала з візитом до Києва 6 вересня. За підсумками візиту буде прийнято рішення про виділення траншу.

Ключовою умовою для отримання траншу від МВФ є підвищення цін на газ для населення до ринкових. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про готовність до такого кроку.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


 
А какие могут быть выборы без украинских партий и кандидатов и главное без выполнения остальных условий? То есть за минские можно забыть?
Такие же как в 2014. Стратегическая цель - сменить власть в Киеве не меняется. Не получится - продолжать укреплять структуры днр-лнр и замораживать в нынешнем состоянии. Не похоже это на подготовку к сливу. Просто убираются слишком одиозные морды, чтобы придать "республикам" новое "человеческое" лицо.
 
Короче, Ташкента обвинили в коррупции и кражах. :D
 
Зазначимо, що наразі тариф на газ для населення в Україні становить 6,9579 грн за кубометр. При прогнозному подорожчанні тарифу на 25% ціна на куб газу зросте до близько 8,7 грн за кубометр. Подальше прогнозне підвищення ціни на 15% призведе до вартості в розмірі 10 грн за кубометр.

Может пока не надо? А? По ряду причин.
 
Международный союз биатлонистов (IBU) отказался восстанавливать в правах Союз биатлонистов России (СБР). Такое решение приняли участники конгресса организиции, который проходит в хорватском Порече.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Збереження солідарності з Україною на фоні російської агресії є ключовим – МЗС Польщі

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Нова українська школа: свідоцтва без оцінок і відпочинок замість домашнього завдання

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


 
ГРУ и ФСБ сцепились за власть в "ДНР"

Объявление назначение Трапезникова и.о. главы "ДНР" “незаконным” продемонстрировало накал борьбы между ФСБ и ГРУ и попытку Суркова обыграть соперников через псевдовыборы.

Как и ожидалось, после ликвидации псевдолидера псевдореспублики "ДНР" Александра Захарченко, проведенной ФСБ, борьба за власть в оккупированном Донецке между российскими силовыми структурами лишь усугубилась. И одной из предпосылок тому было большое интервью директора Центра политической конъюнктуры Алексея Чеснакова (особо приближенного к куратору на оккупированной части Донбасса и по совместительству помощнику президента России Владиславу Суркову), посвященное легитимности назначения Трапезникова.

Если вкратце, то “говорящая голова” Суркова прямым текстом заявил, что Трапезников не может претендовать на пост так называемого главы, так называемой "ДНР" и единственный легитимный орган нынче в этой метостазе русского мира – “народный совет” во главе с Денисом Пушилиным (человек Суркова).

И вот, не прошло и полгода, а точнее и 9 дней с момента ликвидации Захарченко, как так называемая генеральная прокуратура, так называемой Донецкой народной республики, объявила назначение Дмитрия Трапезникова и. о. главы "ДНР" незаконным. Единственное на что может рассчитывать Трапезинков – принять участие во внеочередных псевдовыборах псевдоглавы ДНР и псевдопарламента псевдореспублики, которые уже объявлены на 11 ноября сего года.

Что интересно, если в "ДНР" будут проведены так называемые выборы, то это повод для очередного наложения санкций на РФ. Но, похоже, Суркову плевать на благополучие целой страны, для него сейчас первоочередной задачей является победа над ФСБ, особенно после очередного витка всенародного обсуждения провала ГРУ в Великобритании. Но, вопрос в другом, отдадут ли фэсы (ФСБ) Суркову то лидерство, что они вырвали благодаря устранению Захарченко или будут за него бороться всеми имеющимися способами.

Александр Коваленко, военно-политический обозреватель

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Никто не проводил параллель вокруг странных совпадений:
- выброс хим.веществ в Крыму и эвакуация приграничных районов;
- смерть Захарченко ;
- большое скопление сепарской военной техники?
 
cbad4e.jpg
 
Программу поддержки фермерства продлят на следующий год, – Кабмин

Премьер-министр Украины Владимир Гройсман пообещал продолжить выплаты по программе поддержки фермеров до конца года, а также продолжить программу на 2019 год с целью увеличения в разы количества фермерских хозяйств в Украине.
Об этом Гройсман сообщил в ходе Часа вопросов к правительству в Верховной Раде, передает БизнесЦензор со ссылкой на УНИАН.

"Через такие программы мы не только должны отдать то, что запланировано на этот год, но и в следующем году эти программы должны действовать, люди должны знать уверенно и планировать на несколько лет вперед, три-пять лет, свои инвестиции", - сказал Гройсман.

По его словам, целью является создание реального механизма поддержки украинского фермерства и рост количества фермеров по всей стране.

"Не крупных латифундий, не крупных агрохолдингов, а реально той работы, которая будет экологически чистой, которая является конкурентной, которая будет наполнять внутренний рынок", - подчеркнул премьер.

Кроме того, Гройсман добавил, что средства, которые передаются по программе децентрализации, в сумме дают идеальные условия для повышения производительности труда в селах, применения новых технологий и производства украинского продукта не только для внутреннего, но и для внешнего рынка.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Гройсман анонсировал ужесточение борьбы с зарплатами в конвертах

Кабинет министров будет инициировать принятие и дальнейшее воплощение ряда решений, направленных на борьбу с нелегальным трудоустройством.
Об этом премьер-министр Владимир Гройсман заявил во время специального совещания с участием руководства Минсоцполитики, Минфина, Гоструда, ГФС и других ведомств, передает БизнесЦензор со ссылкой на пресс-службу правительства.

По словам премьера, поводом для собрания стали случаи как нарушение прав работников, так и невозможности проверить соблюдение законодательства, когда инспекторов просто не допускают на предприятия.

По словам участников совещания, наиболее проблемными отраслями оказались строительство, торговля, охранные услуги и гостинично-ресторанный бизнес. Там зафиксировано наибольшее количество нелегальных и неоформленных должным образом работников. В региональном разрезе лидируют Харьковская, Киевская, Ивано-Франковская, Одесская области.

Гройсман подчеркнул, что выполнение законодательных норм – это не только защита работника, но и наполнение бюджетов разных уровней и Пенсионный фонд, дотация котором равна тем ассигнованиям, которые приходится тратить на обслуживание государственного долга.

"Мы сегодня боремся за каждую копейку – и по таможне, и по других сферах. Так же будем бороться с серой занятостью", – заявил премьер.

Глава правительства предложил принять в ближайшее время решение о проведении совместных межведомственных проверок предприятий, разработать алгоритм таких проверок и дать время работодателям на выполнение всех законодательных норм.

"Я не сторонник наказания – надо людям объяснить. Пожалуйста, оформляйте работников. Мы даем месяц. Но потом на нас не обижайтесь", – добавил премьер.

По данным Гоструда, сегодня количество работающего населения в Украине превышает 16 млн человек. Количество безработных по методологии Международной организации труда – около 1,7 млн. На учете в Государственной службе занятости зарегистрировано около 300 тыс. человек.

Как сообщалось, Кабинет министров на заседании в среду, 5 сентября, принял распоряжение "О мерах, направленных на детенизацию отношений в сфере занятости населения", однако оно еще не опубликовано.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


На будівництві експресу до Борисполя хотіли "приклеїти" 9,5 млрд — Гройсман

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що на будівництві експресу від Києва до Борисполя екс-керівництво "Укрзалізниці" планувало вкрасти 9,5 мільярдів гривень.

Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

Перед цим нардеп від "Радикальної партії Ляшка" Віктор Галасюк поскаржився, що в Україні склалася критична ситуація з перевезеннями сировини та готової продукції гірничо-металургійного комплексу та українських аграріїв, через що минулого місяця бюджет не доотримав 68 мільйонів доларів.

Він попросив негайно вирішити цю проблему і забезпечити для перевезень рухомий склад поїздів.

У свою чергу Гройсман відповів, що наразі проблеми є не тільки з перевезеннями на залізниці, але і в Азовському морі, де Росія створює Україні серйозні проблеми з вивозу українських товарів.

"Це дикунство з боку Росії має отримати оцінку з боку всіх міжнародних інституцій", - додав він.

Що стосується залізниці, то прем'єр зазначив, що "Укрзалізниця" вже не один рік перебуває у досить складній ситуації, оскільки частина рухомого складу залишилася на окупованих територіях ,а окрема - морально застаріла.

"Ви знаєте, що рухомий склад української залізниці морально застарів. Ті, хто управляв, будували собі маєтки, літаки, я не знаю що ще, а залізницею ніхто врешті решт не займався", - сказав він.

Очільник уряду повідомив, що у цьому році буде побудовано більше десяти тисяч вагонів із української сталі, що є безпрецедентним.

Він додав, що у Кабміні вжили всіх заходів, щоб уникнути розкрадань коштів.

"Грабували залізницю безбожно. Ось послухайте, експрес від Києва до Борисполя хотіли побудувати за 10 мільярдів гривень!", - зауважив Гройсман.

"Я пообіцяв, що ми здамо 1 грудня у цьому році потяг до українського Борисполя. Знаєте, скільки це буде коштувати? 570 мільйонів. 9,5 мільярдів хтось хотів собі приклеїти і залишити у себе", - заявив він.

Прем'єр зауважив, що проблеми є, але їх намагаються вирішити і у середньостроковій перспективі, за 3-5 років, планується їх вирішити.

Єдине, що заважає ефективно працювати, на його думку, це політичний цинізм і "аголтєлий популізм".

Як повідомлялося, будівельники звершили укладання колії для залізничного експресу до аеропорту "Бориспіль".

Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль" буде завершено до 1 грудня.

Згідно з проектом будівництва, лінія буде прокладена від вокзалу "Київ-Пасажирський", через станцію "Видубичі" до терміналу D аеропорту "Бориспіль".

Рухомий склад, який буде використовуватися на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
У «Галичині» прокоментували інформацію про нібито банкрутство

Сьогодні низка ЗМІ поширили інформацію про нібито банкрутство молочної компанії «Галичина» у зв’язку рішенням суду, який визнав банкрутом ПрАТ «Галичина» та відкрив ліквідаційну процедуру.

У компанії розповіли, що власником торгової марки молочних продуктів є інша юридична особа. Журналісти Дивись.info звернулися по офіційну позицію і, як виявляється, ніяких змін у виробництві немає, а банкрутом оголошена інша юридична структура.

«Молочна компанія «Галичина» працює у штатному режимі, жодних змін у роботі виробництва немає! Однак сьогодні низка українських видань розповсюдили інформацію з некоректними заголовками щодо банкрутства МОЛОЧНА КОМПАНІЯ «ГАЛИЧИНА». Зазначаємо, банкрутом оголошена інша юридична структура. Постановою Господарського суду Львівської області від 30.08.2018р. у справі №914/3734/15 визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру щодо ПрАТ «Галичина».

Наголошуємо, починаючи з 2015 року і по даний час власником готової молочної продукції, торгової марки «Галичина» та унікальних рецептур є ТОВ «Молочна компанія «Галичина», яка продовжує та розширює свою діяльність на ринку молочної продукції. ТОВ «Молочна компанія «Галичина» несе повну відповідальність за всі іміджеві складові ТМ «Галичина» перед споживачами та партнерами. Юридична процедура щодо ПрАТ «Галичина» НЕ позначиться на продовженні випуску високоякісної молочної продукції з дотриманням усіх сучасних стандартів виробництва, технічних умов, із залученням висококваліфікованого та досвідченого персоналу. Підкреслюємо, ніяких змін у виробництві, якості продукції, дистрибуції немає», – пояснили в компанії «Галичина».

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Депутаты предлагают ввести уголовную ответственность за хранение детского *****

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


МОЗ: показники шкідливих речовин на Херсонщині - у межах норми

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Дозвіл на будівництво сухопутного відводу газопроводу "Північний потік-2" European Gas Pipeline Link (EUGAL) надали вже 2 німецькі федеральні землі - Бранденбург і Саксонія.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


«НІБУЛОН» запустив будівництво четвертого буксира проекту POSS-115

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назад
Зверху Знизу