27.08.14 вторжение войск РФ

В Киеве открыли пешеходно-велосипедный мост, который соединил Крещатый парк и Владимирскую горку

Больше фото плюс видео тут:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


00131ed7b267cd0db21224c6715c6db3.jpg

2c73a46e1b5f4a8d128cedecab075302.jpg

0969b354f40ff2b14d12cb2444080b71.jpg

2700ec06bdbc9fa820718a00fc30f8b7.jpg
 
Двое ривненцев вышли в центр города с плакатами за импичмент Зеленского, их забрала полиция (обновлено)
Жители Ривного - 20-летний парень и 16-летняя девушка - вышли на Майдан Независимости с плакатами "Импичмент президенту" и "Не кумовство, а по-братски".
В полиции сообщили, что митингующие не подали заранее соответствующей заявки, пишет Цензор.НЕТ со ссылкой на местное издание Рівне 1.

Поэтому работники полиции составили на парня и девушку в присутствии матери админпротоколы за нарушение порядка и организации проведения собраний, митингов, уличных шествий и демонстраций.

Смотрите также на "Цензор.НЕТ": "Обережно, токсичні!" - активисты пикетируют ГПУ и МВД с требованием отставки Луценко и Авакова. ВИДЕО+ФОТОрепортаж

Кроме того, поскольку правонарушительница несовершеннолетняя, на мать составили админпротокол за невыполнение родителями обязанностей по воспитанию детей. Все материалы будут направляться в суд для принятия решения.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
В аэропорту «Киев» открыли обновленный терминал «А»

9940a105993139ce3bfd3c5bdc81888b.jpg

7e904db3934abbe9cef698ed62ea1f67.jpg
 

Дополню.
Генпрокурор Юрий Луценко заявил, что прокуроры не выдвигают обвинений экс-владельцам «ПриватБанка» Игорю Коломойскому и Геннадию Боголюбову, потому что еще нет юридического факта нанесения ущерба финансовому учреждению. Об этом Луценко сказал в интервью LIGA.net.

По его словам, кредиты, которые «ПриватБанк» выдавал компаниям своих владельцев и с помощью которых они вывели из банка 5,5 млрд долл, были реструктуризированными. Таким образом срок оплаты увеличили на 10-12 лет.

Луценко отметил, что поскольку срок уплаты кредитов еще не вышел, то юридического факта нанесения ущерба государству нет. Следовательно, подозрение Коломойскому и Боголюбову выдвинуть нельзя.

«Теперь вопрос: есть ли здесь статья 191 (хищение в особо крупных размерах)? Для ее применения следствие должно выявить сумму ущерба. Однако, факт наступления ущерба может произойти только в двух случаях: либо в последний день кредитной линии — через 10-12 лет, потому что заемщик имеет право заплатить все в последний день. Или есть другой способ доказать ущерб — разорвать эти линии из-за того, что они не обслуживаются», — пояснил генпрокурор.

Он рассказал, что в течение 2017-2018 годов предпринимал попытку разорвать пять кредитных договоров, по которым олигархи вывели из «ПриватБанка» деньги, но тогдашний министр финансов Александр Данилюк выступил против. Он прислал Луценко письмо, в котором потребовал отозвать иски о расторжении кредитов Коломойского и Боголюбова, поскольку они могут повредить судебному процессу в Высоком суде Лондона.

«То есть, Данилюк пишет — я не верю в украинские суды, отзывайте иски, я хочу судиться в Лондоне. В Лондоне, как известно, господин Данилюк проиграл», — отметил Луценко.

Он добавил, что Генпрокуратура готова предъявить обвинения Коломойскому и Боголюбову после завершения апелляции в лондонском суде, который наложит арест на их активы. После этого ГПУ начнет процесс расторжения кредитных договоров между «ПриватБанком» и его бывшими владельцами.

Как сообщалось ранее, Окружной административный суд города Киева 18 апреля отменил решение НБУо национализации «ПриватБанка». После того, как решение было вынесено, глава админсуда Павел Вовк обвинил президента Петра Порошенко в давлении на судебную власть. По заявлению коллегии судей, Генпрокуратура начала досудебное расследование.
 
Двое ривненцев вышли в центр города с плакатами за импичмент Зеленского, их забрала полиция (обновлено)
Жители Ривного - 20-летний парень и 16-летняя девушка - вышли на Майдан Независимости с плакатами "Импичмент президенту" и "Не кумовство, а по-братски".
.
Зеленский стремится превзойти Януковича.
 
"Нам сказали, що закатають в асфальт", - учасниця міні-пікету за імпічмент Президенту у Рівному

16-річна Дар'я Коцюруба розповіла, як з ними спілкувалися на майдані Незалежності та в поліції

Ми писали про те, що сьогодні у центрі Рівного молоді люди виступали за імпічмент Президенту. І їх затримала поліція.

Причини, через які вийшли з плакатами на майдан Незалежності, Дар'я Коцюруба пояснила так:

Мене і мого друга не задовольнили призначення на державні посади "кварталівців" і нещодавно люстрованих людей та виступ Президента російською мовою на території України.

Спочатку, каже дівчина, до них підійшла жінка із запахом перегару.

Вона почала нам казати у грубій формі, що викличе наряд, що нас тут поб'ють, закатають в асфальт. Вона відійшла, почала телефонувати. І пішла з центру міста, коли закінчила дзвінок.

Через хвилин 15 до нас підійшов один чоловік, показав свій жетон, провів з нами коротку бесіду хвилин на дві і запропонував пройти у відділок для надання пояснень.

Мама Дар'ї Наталя Коцюруба дізналася про те, що дитина в поліції, так:

Дитина написала мені "Мамо, я в поліції". Пишу їй: "Що трапилося?" "Ми пікетували і нас попросили пройти в поліцію". Питаю: "То мені приїхати в поліцію?". "Ні, я сиджу чекаю, він пише пояснення". Все.

За словами Дар'ї, їй не сказала, чи вона затримана. І вона сиділа в холі відділу поліції близько двох годин. Коли вирішила піти звідти, її не пускала працівниця поліції:

Вона почала кричати на мене. Зателефонувала своєму головному, як вона сказала. Він прийшов і сказав мені, що я все-таки затримана.

Вони кричали на мене, тиснули. Ця пані декілька разів казала мені, що я псую сьогодні день, тому що вона хотіла кудись повести сина. А через те, що я така нахабна, вона не може цього зробити. Вона навіть зателефонувала йому при мені і сказала: "Привіт, мій маленький. Але я не можу прийти, бо у мене на роботі тут така дівчинка нахабна, тому ми не можемо нікуди піти".



Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Було у ворога кулеметне гніздо, а тепер нема, – боєць "Бандерчик" про відсіч ворогам

ggcja8.jpg


Тараса побратими називають "Бандерчиком". Львів'янин служить у бригаді, пункт постійної дислокації якої розташований на Луганщині.

На запитання, чому заїхав Тарас так далеко, відповідає з усмішкою: щоб не біля дому, якщо раптом виникнуть якісь проблеми, то щоб зміг знайти вихід сам, без підтримки рідних.

Підрозділ Тараса нині зовсім поруч із тимчасово окупованою Горлівкою.

Ворог укріплюється, будується, ми спостерігаємо, – говорить чоловік.

Ранок для нього і побратимів почався не з кави.

Були обстріли з боку ворога. Стріляли 120-ї, – каже Тарас.

На поминальну неділю, розповідає боєць, окупанти понапивалися і почали стріляти. Вони засвітили вогневі точки і зрештою зробили собі ж гірше. З ДШК нині вогонь не відкривають: кулеметного гнізда просто немає.

Каже, щоб відкрити вогонь, противнику не потрібен жоден привід. Якось найманці Кремля почали стріляти, коли українські вояки несли колоди для укріплення бліндажа.

Жоден обстріл, який є прицільним і несе загрозу життям наших захисників, без відповіді не залишається.

Ми відповідаємо тим, чим вони по нас, – говорить Тарас. – Ми їх швидко ставимо на місце і показуємо, що тут серйозні хлопці.

Обличчя Тарас приховує за бафом. Тато знає, що він воює, мама ж думає, що син не буває на передовій, що виконує завдання у тилу.

Тарас підписав контракт торік, коли отримав диплом юриста. Каже, у дитинстві мав дві мрії: вища освіта з права й армія. Зараз вдалося поєднати обидві. Тим більше, коли бойові дії тривають, не можна залишатися осторонь і вдають, що нічого не відбувається.

Рятуйте Україну тут.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Владимир Зеленский может быть и не нарочно, но приложил усилия для распространения "русского мира" в Украине. Такую точку зрения высказал известный журналист Андрей Куликов.

Он отмечает, что Зеленского можно косвенно считать одним из создателей "русского мира" в нашей стране. Такое заявление Куликова прозвучало в программе "Крым - Украина" на радио Meydan, передает "Диалог.UA".

"Что бы там не говорили, а сколько его продукции, те самые "Сваты" и другая продукция. Она же была рассчитана на то, чтобы находить потребителей в России и среди других русскоговорящих на просторах бывшего Советского союза и не только бывшего Советского союза. И если ты производишь такую продукцию — это значит, что ты прилагаешь усилия к созданию и распространению "русского мира". Может быть, он этого и не осознавал, но объективно это так", — заявил Куликов, добавив, что весь телепродукт, выпускаемый Владимиром Зеленским, направлен на укрепление связей между Россией.

"Речь идет о продукции, которая была направлена укрепление связей и на укрепление осведомленности, что мы такие одинаковые всюду, поэтому этот аспект не находит достаточного внимания. Это не для того, чтобы кто-то сразу начал бросать камни в господина Зеленского, это для понимания того, насколько ему может быть трудно понять свою роль, как украинского президента", — добавил журналист.



Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Порошенко придбав дві квартири родинам полонених українських військових

Президент Петро Порошенко подав до Єдиного держреєстру декларацій відомості про дві квартири, які 27 грудня, як фізична особа, придбав у Кропивницькому.
Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Президента України.

У розділі про суттєві зміни майнового стану з’явилися повідомлення про те, що Порошенко купив два помешкання, на що витратив 2 287 166 гривень.

Того ж дня Порошенко подарував ці квартири родинам двох військовослужбовців, Сергія Глондара та Олександра Корінькова. Старшина Глондар та молодший сержант Коріньков потрапили у полон у 2015 році під час боїв за Дебальцеве. Вже майже чотири роки їх не вдається визволити з полону, попри всі зусилля.

У вересні цього року, перебуваючи у Кропивницькому, Президент відвідав 3-й окремий полк Сил спеціального призначення Збройних Сил України імені князя Святослава Хороброго. Герой України Олександр Трепак розповів йому про складні житлові умови родин двох полонених військовослужбовців, а Порошенко пообіцяв вирішити цю проблему.

Для Глави держави пріоритетним залишається звільнення усіх без виключення українських військовополонених, а також заручників, які перебувають на території країни-агресора.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назад
Зверху Знизу