27.08.14 вторжение войск РФ

Да что вы все кипятком ссыте...
Успокойтесь и порохоботы и зелеботы.
Месяц-второй все покажет что, где и как...
У меня есть надежда, что по Донбассу Зе обует хуйла.
И главное - это реформы, которые не проводились 28 лет. Посмотрим ...
Реформы? Месяц-второй? Уже все видно! Бене все просто так сливают, малый бизнес под корень косят, госслужащим зарплату до минимальной урезали, страну под Хуйло кладут, с политическими оппонентами борятся насилием (Гонтарева пример), чуть не поотменяли целые Кодексы, по которым люди живут. Вам этого мало? Самый лучший президент?! Это не культ личности? Я впервые за последние годы стал всерьез задумываться об эмиграции!
 
Д7


Так-от. Максимальна увага. АЛЯРМ! Мечі до бою! Вчора ви прочитали ще один звіт наших представників у РГК НАБУ. А зараз ви прочитаєте детальну інструкцію, як допомогти своїй партії на довиборах до того ж РГК.

Нагадаємо, що недавно з РГК НАБУ виключили двох членів, які через особисті причини не мали змоги регулярно відвідувати засідання. Це Анатолій Мазур від "ДемСокири" та Володимир Мінко від "Ветеранського Братерства". Зараз їх потрібно замінити. Кого ми пропонуємо:

- Ясинський І. Г. – ГО "Демократична сокира орди" – один з найвідданіших волонтерів партії з перших днів її існування;
- Медведько А. О. – ГО "Спілка ветеранів війни з Росією" – дружня нам організація. І, як на попередніх виборах, ми просимо підтримати їх кандидата.

Що зробити, щоб проголосувати за цих людей?

перейти за цим посиланням (
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
) в день голосування, тобто сьогодні, тобто 23 вересня. Голосувати можна і треба з 9:00 до 21:00.
натиснути кнопку "Розпочати голосування", пройти тест та погодитись з умовами.
вказати свою електронну пошту. Туди вам надішлють код, який потрібно буде вписати у відповідне поле на сторінці.
вказати мобільний номер телефону (український GSM-оператор). Туди вам так само надішлють код, які теж потрібно вписати у відповідне поле.
останній – найважливіший – крок: це обрати кандидатів. Ясинський І. Г., ГО "Демократична сокира орди", у списку номер #8; Медведько А. О., ГО "Спілка ветеранів війни з Росією", у списку номер #3.

Вітаємо, ви виконали всі пункти і зробили маленьку хорошу справу для великої боротьби з корупцією.

Тепер можете сміливо зробити репост та готуватись до перемоги.

Всі на штурм НАБУ!
 
Бро, работы много, людей мало...
А что случилось? Зеленский больше не президент?
 
ССуки,что творят...
===
Государственное бюро расследований открыло уголовное производство против бывшего спикера Верховной Рады Андрея Парубия.
Как информирует Цензор.НЕТ, об этом он сообщил на своей странице в Facebook.

"ГБР открыло против меня уголовное производство. За организацию защиты Одессы весной 2014-го. Правда, в своем письме ГБР это называет "массовыми беспорядками".

Вот такой документ. Но на самом деле не удивил. Вот что удивило, так это то, что в тексте не было (пока) формулировок об "организации, координации и осуществлении Парубием государственного переворота под кодовыми названиями "Майдан", "Революция Достоинства"", о "незаконном отстранении от власти законно избранного президента Януковича", о "захвате власти организованной преступной группой", о "преступном противодействии государственной политике реинтеграции Украины в единое пространство с братской Российской Федерацией" и т.д. Хотя, это уже достаточно определенно читаетается между строк. Но отчаянное противодействие украинской власти и гражданского общества гибридном захвату путинской Россией всего нашего юго-востока - восьми украинских областей, с помощью захвата власти пророссийскими силами в областных центрах, в том числе и в Одессе - здесь уже классифицируется однозначно - как "факт создания и координации Парубием А. В. общественных вооруженных группировок с целью совершения массовых беспорядков 02.05.2014 г. на территории г. Одессы". В документе ГБР это уже утверждается как ФАКТ. Действительно - новая, необычная эпоха ...", - написал он.

Читайте на "Цензор.НЕТ": В ГБР допросили Парубия в рамках производства о законности тестирования сенсорной кнопки в ВР

Парубий подчеркнул, что все, что он делал и будет делать в дальнейшем, было и будет для защиты Украины.

"Но, по всему этому зазеркальному абсурду должен сказать следующее: как и на Майдане, как и в АТО, как и при защите наших южных областей, останавливая "русскую весну", я делал все возможное для защиты Украины. Как и всю свою жизнь, как и все эти годы войны. И так буду делать и в дальнейшем. Это знают мои друзья и соратники. И пусть это всегда помнят враги Украины", - резюмировал нардеп.Источник:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Помощник президента Андрей Ермак заявил, что в команде Владимира Зеленского хотят добиться подписания нового международного договора, в котором ведущие страны мира обязуются гарантировать суверенитет и территориальную целостность Украины.

В интервью Левому берегу он рассказал, что среди подписантов нового договора в ОПУ видят США, Великобританию, Германию, Францию и Китай.

«У нас есть идея — сейчас я говорю об этом впервые — которая теперь звучит в разных переговорах, чтобы урегулирование ситуации закончилось подписанием масштабного международного договора, в котором бы приняли участие все самые крупные игроки — Соединенные Штаты, Великобритания, Германия, Франция, Китай, которые зафиксировали бы на годы, а лучше на столетия, наш суверенитет, территориальную целостность», — сказал Ермак.

По его словам, нужно учесть негативный опыт Будапештского меморандума и включить в список гарантов международные организации.

Он добавил, что главной задачей является выработка юридически обязательных норм.
Какой же он сказочный долбоеб!
 
Виталий Портников
2 ч. ·
На країну, якою управляє коаліція дилетантів і імітаторів, чекає неминучий крах. А вже потім професіоналам доведеться витягати з кювету і ремонтувати машину, за кермом якої знаходилися люди, що і не підозрювали про існування водійських прав.
 
Зеленский - вирус, который положил НАБУ)))


Зеленского попросили не распространять дезинформацию о полномочиях НАБУ


Совет общественного контроля НАБУ обвинил президента Владимира Зеленского в распространении дезинформации относительно полномочий НАБУ.

Как пояснили в совете, детективы НАБУ уполномочены расследовать не все коррупционные преступления, а лишь те, которые были «совершены высшими должностными лицами государства или местного самоуправления, и составляют угрозу национальной безопасности».

НАБУ также имеет право расследовать преступления, которые совершены не высокопоставленными чиновниками, а другими должностными лицами, если государству или местной общине был нанесен ущерб на сумму не менее 500 прожиточных минимумов для трудоспособных лиц (960 500 грн с декабря 2018 года).

По мнению совета, ажиотаж, вызванный обращением Зеленского, может привести к «дестабилизации работы Бюро и вызвать шквал негатива населения».

«Из-за ложной информации о полномочиях Бюро горячая линия НАБУ будет перегружена звонками о нарушениях, которые не являются подследственными органа», — говорится в заявлении.

Совет общественного контроля НАБУ призвал президента растолковать полномочия НАБУ и указать, что по поводу других коррупционных преступлений надо обращаться в Национальную полицию, Государственное бюро расследований и Службу безопасности Украины.

«Если президент хочет помочь правоохранительным органам в борьбе с коррупцией, предлагаем ему рассмотреть вопрос универсальной горячей линии для сообщений о коррупционных правонарушениях», — резюмировали в совете.
 
Виталий Портников
Полная версия:
Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що призначення радників в українські посольства і керівників структурних підрозділів знаходиться в зоні його особистої відповідальності

"Я про це говорив з президентом Зеленським, і я наполягаю, що це моя відповідальність, і я несу повну відповідальність. Якщо президент Зеленський вважає, що моє рішення неправильне, я готовий звільнити цю посаду, але я вважаю, що він повинен мені довіряти. У нього багато справ крім узгодження призначення радників, яких кілька сотень по всьому світу", - зазначив Пристайко.

Ці слова міністра дозволяють, нарешті, говорити про конфліктну ситуацію в президентському оточенні. Соратники Зеленського борються між собою, як бульдоги під килимом і ця боротьба аж ніяк не сприяє ухваленню зважених рішень. Однак поки що цю війну, яка обов'язково стане надбанням громадськості після першого ж серйозного провалу, намагаються не виносити на обговорення публіки.

Вадим Пристайко, який був зовнішньополітичним радником Зеленського ще тоді, коли фронтмен "95 кварталу" боровся за владу, а потім став заступником глави президентської адміністрації і міністром закордонних справ - один з активних учасників цієї боротьби. Але на нього чекає неминуча поразка - як би Пристайко не старався.

Пристайко дійсно старається, нерідко в своїх публічних висловлюваннях він намагається бігти попереду президентського паровоза. Він пояснює навіть ті президентські висловлювання і рішення, які інакше як некомпетентністю пояснити не можна. Але у нього є один дуже великий недолік. Він - професіонал. А професіоналу в світі Зеленського ніколи не перемогти дилетантів.
Зеленський відверто пишається тим, що він - дилетант "з народу". І обирали його мільйони таких самих дилетантів, які десятиліттями імітують діяльність і не розуміють, що таке компетентність. Зеленський, як і мільйони українців, здобув вищу освіту і ніколи не працював за фахом - навіщо? Але і його професійна характеристика далека від правди. Зеленського називають артистом, але ця робота теж вимагає серйозної освіти і самовдосконалення. Актор - це школа. Станіславський, Михайло Чехов, Брехт. Ні? Не чули? А КВН, який переродився на "95 квартал", це не акторська робота, а художня самодіяльність, розрахована на політичне співробітництво із владою або замовником. Це - Масляков. Але хіба мільйони українців гордо не називають себе "менеджерами з продажу", коли просто торгують непотрібом в кіоску на ринку? Хіба контрабандисти не хочуть, щоб їх вважали підприємцями? Хіба олігархи не намагаються прикинутися представниками великого бізнесу?

Вся країна - така, як Зеленський. Весь президентський офіс - такий, як Зеленський. Зеленський - справжній президент народу некомпетентних дилетантів. А Пристайко - як би хто до нього не ставився - професійний дипломат. Навіть не має значення, поганий або хороший. Має значення - професійний.

В країні Зеленського це вирок. Як абсолютно точно сказав сам Зеленський Петру Порошенку. "Я не ваш опонент, я ваш вирок". Вирок професійному управлінню країною.

Поруч з професіоналом - яким би він не був, чесним, корумпованим, обдарованим, бездарним - виживають тільки професіонали І ще імітатори. Поруч з дилетантом, нехай навіть переповненим благими намірами, виживають тільки дилетанти. І ще імітатори. Вони у нас виживають завжди. Саме тому поразка таких, як Вадим Пристайко, є неминучою. Але аж ніяк не це найстрашніше, подумаєш - Пристайко!

Поганим є те, що на країну, якою управляє коаліція дилетантів і імітаторів, чекає неминучий крах. А вже потім професіоналам доведеться витягати з кювету і ремонтувати машину, за кермом якої знаходилися люди, які і не підозрювали про існування водійських прав.
 
:D
Mayya Tulchinskaya
10 год

Якщо ти вважаєш, що мир за будь-яких умов називається капітуляція - ти порохобот. Якщо ти ще у березні попереджав, що такі спроби будуть - ти радикальний порохобот.

Якщо ти помітив, що президент не їздить на велосипеді, а тільки збільшує кортежі та охорону - ти порохобот. Якщо ти ще навесні знав, що так і буде - ти клятий порохобот.

Якщо ти розумієш, що зарплати вчителям у 4000 євро не можливі - ти порохобот. Якщо ти казав про це ще півроку тому - ти відбитий порохобот.

Якщо ти в змозі прочитати у бюджеті на 2020 рік, що видатки на освіту та соціальну сферу скорочуються, а на репресивний апарат - збільшуються, то ти порохобот. Якщо ти кажеш про це вголос - ти проплачений порохобот. Якщо ти казав, що так буде, ще у травні - ти проплачений штатний порохобот-істеричка.

Якщо ти бачиш, що малому бізнесу гаплик - ти порохобот. Якщо ти ще навесні казав, що розкуркулювачі прийдуть не по олігархів, а по ледве дихаючий середній клас - ти системний порохобот на зарплаті.

Якщо ти не кажеш на чорне "біле" - ти порохобот. Якщо те, що виглядає як качка, ходить як качка і крякає як качка, ти називаєш качкою - ти порохобот. Якщо ти знав ще навесні, що качки восени кудись летять - ти ультра-радикальний порохобот.
 
Шо там, Бене все скинулись или заначили чего?:D

cdgjg8.jpg
 
Бро, работы много, людей мало...
А что случилось? Зеленский больше не президент?

так, він знов гєрой тєлєекранов, і звьоздних бєспрєдєлов... :D Якби раптом таке сталось, я б ліктями перехрестився
 
И - напряженная барабанная дробь ТАДАДАМММ! - у народных сервантов впервые вслух словами через рот озвучили, что они намерены отказаться от НАТО.

И озвучил не какой-нибудь там хуй безымянный, третий помощник четвертого заместителя личного дворника пятого прихолерного барака, а целая глава парламентского комитета по госбезопасности.

Еще раз, блядь. Глава. Парламентского. Комитета. по Госбезопасности. Парламентского, блядь! В парламентско-президентской республике, блядь. ГЛАВА, блядь, КАРЛ!

Вот так берёт и на белом глазу заявляет, что "Украина должна пересмотреть подход к отношениям с НАТО и отказаться от идеи вступить в альянс". Потому что идите вы нахуй, вот почему, а еще потому что россия (страна-террорист) никогда не позволит нам этого сделать.

Еще раз, блядь - россия (страна-террорист). Не. Позволит. Нам.

Я, блядь, чота пропустила? Мы, блядь, с какого момента вдруг стали спрашивать у раши, что нам можно, а что нельзя? Мы, блядь, Беларусь штоле? Или Бурятия, блядь? Ау, слуги-планарии, вы там совсем уже пронюхали остатки своих ганглиев в черепе, которые вам мозг заменяют? Аргентина прикрыла поставки и вы на стиральный порошок перешли? Или Беня, когда последний раз вас оптом имел, повредил веревочку между ушами, которая их в кучку стягивает?

У нас движение в НАТО в Конституции записано, серванты вы неполированные! Вы нам Конституцию в очередной раз менять собрались, говножуи зелёные? Нет, вы, конечно, можете. И скорее всего и сделаете. И это войдёт в историю как самый яркий пример коллективной заявки на политическую премию Дарвина. Давайте, ага. Валяйте, я хочу посмотреть на этот перфоманс с первых рядов.

И да, мои пламенные вітання патриотам-абынепорошенкам. Отличный был снайперский выстрел себе в левое колено весной, и дубль - в правое - летом. МА-ЛАД-ЦЫ! Надеюсь, вы там достаточно или кровью истекли, или мозгами поднабрались.
Таня Адамс
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Укрінмаш придбав у Чехії партію вживаних САУ «Гвоздика»
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Укрінмаш придбав у Чехії партію вживаних САУ «Гвоздика»
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Спецтехноекспорт поставив М'янмі три «Тунгуски» по $1000
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

А те пидорасы еще и в оон за кацапов голосуют.
 
Ну хоть щось, я б сказав..

Дмитро Ярош: Враховуючи небезпеку, оголошую по структурах Української добровольчої армії стан підвищеної готовності!

Дмитро Ярош прокоментував новину про відкриття кримінального провадження проти екс-голови Верховної Ради України Андрія Парубія:

Кілька слів стосовно кримінального провадження проти Андрій Парубій

– Однозначно, воно інспіроване Москвою і є маленькою частинкою загальної агресії проти України;

– Немає сумнівів у тому, що такі дії посадових осіб ДБР підпадають під статтю «Державна зрада»;

– Думаю, ситуація навмисно створена під робочий візит Володимира Зеленського до США, щоб ослабити позиції України на переговорах з президентом Трампом;

– Знаючи особисто декількох заступників Голови СБУ як порядних і патріотичних офіцерів, закликаю їх негайно втрутитися в ситуацію та розпочати кримінальне провадження за фактом державної зради проти посадових осіб ДБР;

– Вважаю, що українська патріотична спільнота має розпочати системні акції протести проти спроб реваншу та капітуляції та, нарешті, має витворити широкий понадпартійний патріотичний рух, що стане головним бар’єром на шляху реваншизму, а також надійним державотворчим фактором;

– Розуміючи, що кремлівські прихвостні, інфільтровані в наші силові структури, можуть вдатися до провокацій, щоб спричинити кровопролиття, закликаю всіх генералів, офіцерів, сержантів та солдатів українських силових структур, виступити єдиним фронтом у цій загрозливій для Держави ситуації;

– Враховуючи небезпеку, оголошую по структурах Української добровольчої армії стан підвищеної готовності;

– Сподіваюсь, що президент України відреагує на спроби ворогів України із ДБР спровокувати збройний конфлікт всередині держави;

– Щоб там вороги не робили, український народ непереможний!

Слава Україні!
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Шикардос от говноедов УП-"Бо змінилась влада":
суд не взяв під варту нападника на Найєма".При ПАП он не рисковал приехать,а при Слуге можно.Кажеццо мне шо у судьи скоро появится новая беха Х6.Тело 1,5года скрывалось в горах и ему домашний арест после бегов
 
Назад
Зверху Знизу