27.08.14 вторжение войск РФ

Слухай... Мені аж стидно стало...
Де ти ті броніки і "прочіє приблуди" брав, якщо у нас такого не було від слова "зовсім"?
:D:D:D:клас:
Влітку 2014 ми намагалися робити бронеплити для броніків із сталі 65Г товщиною 7 мм. А шоломи возили з Польщі, ще не знаючи, що кевлар має строк придатності, і старі німецькі шоломи з польських магазинів мілітарії малопридатні.
 
можна було придбати через магазин який торгував зброєю, але під заказ.

Були вже фірми які робили пластини до бронежилетів і шили розгрузки. Каски везли зза кордону.Військова форма різної якості, нова і б/у купувалась в тих же магазинах для мисливців.

Тоді ці смагазини мали великі гроші! Кожен, хто міг, купував німецький, а краще англійський однострій для своїх воїнів.
Восени 2014 я був у Дніпрі, і там ПРИВАТНА фіорма мене вразила. Вірніше вразив власник фірми. Він віддав наказ, згідно якого кожен з працівників фірми, що потрапляв під мобілізаацію, повинен був отримати коштом фірми бронежилет, кевларовий шолом і швейцарський офіцерський ніж. Хоча до війни фірма здебільше працювала на Росію.
 
фсё -

b1-4-800x522.jpg
 
Президент Беларуси Александр Лукашенко заявил, что после парада Победы в Минске заболеваемость пневмониями упала вдвое.
 
ЭСТОНИЯ НАЧИНАЕТ СТРОИТЬ ЗАБОР НА ГРАНИЦЕ С РОССИЕЙ
 
, а краще англійський однострій для своїх воїнів.
ми теж тоді для 79-тої аеромобільної бригади, англійську форму купували.Я розумів шо магазин на тому заробляє, але десантники прохали придбати як раз таку форму.
 
Слухай... Мені аж стидно стало...
Де ти ті броніки і "прочіє приблуди" брав, якщо у нас такого не було від слова "зовсім"?
но купить было можно, были б деньги. У нас некоторые тоже покупали, когда в августе 14-го отправляли первую ВТГ.. Даж пара глушителей калашных была... Патронов ток под них не было, но кто ж тогда знал
 
Слухай... Мені аж стидно стало...
Де ти ті броніки і "прочіє приблуди" брав, якщо у нас такого не було від слова "зовсім"?

Де брав, то моє особисте. Ви мабуть не уважно читали месседж. Ще раз - я розраховую завжди тільки на себе. Все, що було потрібне, просто чекало свого часу, періодично оновлювалось, куплялось за дурними законами, що створювались купкою лайна, яка помилково вважає себе неєбіческими законотворцями. Взагалі, досить не складно в Україні придбати зброю замість усякого статусного лайна, що взагалі чоловіку не потрібні. А от чоловік без зброї - це завжди жертва.
І справа ще в тому, що ви були не готові від слова "зовсім не готові" воювати по-дорослому.
 
Назад
Зверху Знизу