Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Яка мила. Ніяких губів на пів-обличчя :клас:

читачка_.jpg
 
В мене ідея :)
Ви в курсі, що зараз триває Всеукраїнський тиждень читання поезії? Я робитиму ролик для роботи, де читаю вірш. Пропоную і вам записати себе та виложити сюди. Хто хоче заморочитися, може і ролик зробити :-)
 
Сьогодні близько двох годин записувала вірш, все мені щось не подобалося :-) Ну, нарешті майже те, що хотіла. Але тепер треба обрати музику, виявилося, що це ще гірша справа :рл: вже купу переслухала - все не те. А треба ж ще, щоб без авторських прав, бо фб видаляє.
 
Цей кіт так хитро вилизується, немовби вже щось тут з'їв. :-)

45c430fb4c417d527853c069c672889c.jpg
 
Ці китиці від пледика на малюнку нагадують копчений сир :rolleyes:
 
:увага:

1710918480428.png

Доброго (смачного) ранку!
Щодо пельменів: є у мене пельмені в морозилці, неодмінно сьогодні зварю :їжа: Думала ще вчора це зробити, але ще були тефтелі.

Відчуваю, з твоєю появою в темі буду частіше їсти пельмені, бо ти про них нагадуєш :-). Так-то я їх взагалі люблю, смачна страва, а головне їх так багато видів.. Але забуваю про них, бо нагадувати не було кому :-)
 
Доброго ранку! Добра на шляху:кава:

OIG09876.jpg
 
Полюбив відносно недавно, коли на роботі освоїв кавомашину..
Кавомашина! ❤️ Ось що завжди хотілося, але то місця на кухні нема вільного, то грошей вільних. І взагалі, повинна ж бути мрія :rolleyes: Не можна ж все здійснювати :)
 
Я намагалася зробити якусь музику, але воно не те, що треба пропонує. А мені не було часу гратися. То треба спробувати в вільний час. Але якось там все складно.
 
Назад
Зверху Знизу