Где в Харькове обслужить фотоаппарат

Статус: Online
Реєстрація: 30.08.2006
Повідом.: 4487
Где в Харькове обслужить фотоаппарат

Есть зеркалка Nikon D7100, немного уставшая. На матрице несколько капелек масла, фокусировка тоже неидеальная.
Сам в неё лезть не хочу.
Где в Харькове могут с этим помочь?

Спасибо за советы.
 
Re: Где в Харькове обслужить фотоаппарат

у меня.
 
Вибачаюсь за некробампінг, але також хотів би нікону профілактичний огляд зробити. В мене легендарний Д200. Все працює, просто декілька пікселів гарячих прибрати і оглянути превентивно, щоб і далі працював. Ближче Києва сервісників не знайшов.
 
Вибачаюсь за некробампінг, але також хотів би нікону профілактичний огляд зробити. В мене легендарний Д200. Все працює, просто декілька ів гарячих прибрати і оглянути превентивно, щоб і далі працював. Ближче Києва сервісників не знайшов.
А чим Вам заважають ті пікселі? Щодо обслуговування, та огляду камери- звертайтесь до Жені Сніговика, він відповідав на це запитання перед Вашим постом, рекомендую його, в свій час звертався до нього. https://www.kharkovforum.com/members/snegovik.36463/
 
А чим Вам заважають ті пікселі?
Щоб чистий джипег камерний був хотілось би. Ця камера вміє ламповий колір без докручування у конверторі робити. А Жені я написав на минулому тижні, але він останній раз на форумі був у січні аж. Та й координат його в мене нема, лише цей форум. Сподіваюсь, що все добре в нього у ці важкі часи, бо на відповідь чекаю ще. В офіційних сервісах не береться ніхто, кажуть на Київ відправляй. Тому й вирішив до спільноти звернутись.
 
Я бы тоже обратился.
canon 1100
 
Назад
Зверху Знизу