Йобана русня

нє, ну можна згадати, як Святослав з оселедцем на голові 1000 років тому кошмарив краснодарський край та ставропілля. (щоправда то була хазарія)
"бандеровцев" никогда не было на тех территориях в смысле как действующей организации при совке, в тюремном вагоне то максимум
 
8450726.jpeg
 

Нагадало, сьогодні як раз, мама дзвонила, розказала, що у Харкові пенси розносять "в Валчанске руские зашли, гуманітарку раздают, порядок наводят". Піхуй, що вбили і роз`їбали все, що можна. Я рекомендував пропонувати таким самим з`їздити за "гуманітаркою"
 
пенси розносять "в Валчанске руские зашли, гуманітарку раздают, порядок наводят". Піхуй, що вбили і роз`їбали все, що можна. Я рекомендував пропонувати таким самим з`їздити за "гуманітаркою"
якісь єбонуті консерви. Харків зараз як ніколи за роки війни (тьху тьху тьху) ссаної гуманітарці від одичалих з півночі не потребує.
 
якісь єбонуті консерви. Харків зараз як ніколи за роки війни (тьху тьху тьху) ссаної гуманітарці від одичалих з півночі не потребує.
У нас там багато переселенців ВПО живе. Можливо, вони.
А скоріш за все, вороже іпсо таких довбнів використовує
 
звичайно. бамбас був тотально русіфікований після голодоморів 20-30 років.
Це була друга хвиля, потім ще повоєнні роки, на Донбас перлося всяке бидло, бо була негласка вказівка - не цікавитися минулим прийдешніх.
 
Они под Липцами ,,защищали,, свою тундру?
Кто ж им доктор.
 
Назад
Зверху Знизу