Йобана русня

Интересно какое у бабки звание, стаж службы?
 
:іржач::іржач::іржач:

:браво:

на заметку местным ватанам, совко- и хуйлодрочерам: вы все тоже давно помечены. И очередь дойдет до каждого. и на том свете про вас не забудут, и не мечтайте :кручусь:

jadea9.jpg

:іржач::іржач::іржач:он наверное уже кирпичами просрался
 
Наоборот же...
Ну передай что-нибудь спутнику GPS. В твоём сраном девайсе 2-5Вт мощности и планарная антенна, которая предназначена, чтобі ті под любім углом мог срать в пространство одинаково средненько.
И не предназначена для передачи чего-то на пару сотен км вверх.

А чего ты хамишь? Давно на хуй не ходил, порчак золотушный?:відстій:
 
Крим, АЕС та син прем'єра: як корупція та довіра до росіян ведуть до зміни уряду Чехії
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Без Росії не обійшлося

Вкрай принциповим моментом цього скандалу є роль Росії.

Одне з ключових запитань викликає росіянин Пьотр Протопопов, що утримував сина прем’єра в окупованому Криму. Колишній велогонщик, який переїхав до Чехії, заснував компанію з продажу та ремонту велосипедів, одружився, а потім ніби за порадою дружини став працювати водієм та де-факто охоронцем сина прем'єр-міністра.

До речі, батько психіатрині Протопопової був дипломатом і тривалий час працював у посольстві в РФ – і це також додає аргументів для прихильників позиції, що у цій справі не обійшлося без російських спецслужб.

Зрештою, той факт, що Бабіш-молодший отримав російську візу, за його твердженням, без особистих відвідин посольства, дає підстави припускати, що операція планувалася у співпраці з російською владою.

Якими є можливі мотиви росіян?

Більшість чеських ЗМІ пов'язують цю історію із блокуванням Бабішем-старшим угоди з "Росатомом" про будівництво нових блоків на двох чеських АЕС: у Дукованах та Темеліні.

Цю угоду активно лобіює президент Чехії Мілош Земан. Однак прем'єр не давав на неї згоду – і це стало причиною різкого погіршення стосунків між очільниками держави.

У такій ситуації послуга з приховування сина прем’єра у місці, де його навряд чи знайшли би чеські правоохоронці та журналісти, мала би спонукати Бабіша до зустрічних поступок.

Однак, попри очікування, прем’єр не лише не погодився на угоду з "Росатомом", а й 28 жовтня на переговорах із міністром оборони США заявив, що вважає пріоритетним варіантом не будівництво нових блоків, а продовження дії існуючих – за підтримки американських фахівців.

Не виключено, що у такій ситуації росіяни задіяли "план Б" та здійняли нинішній скандал – не тільки заради помсти, а й для відставки Бабіша та призначення технічного прем’єра, більш поступливого до побажань Земана та його друзів із Кремля.

Варто визнати, якщо ці припущення є вірними, то дуже схоже, що у Москві знову "сіли в калюжу". Адже після такого гучного скандалу із російським слідом шанси на укладання угоди з "Росатомом" здаються ще меншими, аніж донедавна.

Між тим без відповідей на всі ці запитання чеська влада навряд чи зможе вийти з кризи. І відповіді можуть бути неприємними не лише для чеських політиків, а й для Кремля.

Причому запитання виникають не лише у чеських громадян.

Зокрема, Україні варто наполягати на поясненні щодо ймовірного порушення законодавства стосовно Криму найближчим оточенням прем’єр-міністра Чехії, а можливо, і за його особистою вказівкою.

У Празі тисячі чехів вимагають відставки прем'єра Бабіша
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Прем’єр-міністр Польщі застерігає, що після завершення будівництва газопроводу "Північний потік-2" ніщо не зупинить Росію від подальшої агресії в Україні.
"Я знаю позицію німецького уряду, що це – бізнес-проект. Однак, на схід від Одри ніхто в це не вірить",- заявив він.

За його словами, якщо після будівництва "Північного потоку-2" виявиться, що українська ГТС не потрібна, то "що зупинить Володимира Путіна піти на Київ?".

"Ви будете здивовані тим, кого я зараз процитую, але Ленін одного разу сказав, що капіталісти такі жадібні, що "продадуть нам мотузку, на якій ми їх повісимо", - сказав Моравецький.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
СМИ РФ: Янукович в тяжелом состоянии госпитализирован в реанимацию Склифа, экс-президент обездвижен

​Беглый экс-президент Украины Виктор Янукович в обездвиженном состоянии попал в реанимацию одной из больниц Москвы. О ЧП, случившемся с Януковичем, рассказала "Комсомольская правда", ссылаясь на свои источники в больнице, передает "Диалог.UA". Янукович поступил в Московскую клинику им. Склифосовского еще в минувшую пятницу, 16 ноября. Его сопровождала личная охрана, которая на время оказания помощи экс-президенту Украины ограничивала доступ посетителей к целому блоку медучреждения. Привезли его в обездвиженном состоянии с травмами позвоночника и колена. Травмы были довольно тяжелыми, так как его сразу отправили в реанимацию. Спустя некоторое время Януковича перевезли в некую частную больницу. По предварительным данным, беглый экс-президент был травмирован во время игры в теннис на курорте под Москвой. Его пресс-служба информацию комментировать отказалась.


читайте подробнее на сайте "Диалог.UA":
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Не подумал! Тут нужна и обратная связь!:незнаю:
Тема древняя, как мамонты. Вкратце: принимаемый трафик, как правило больше передаваемого, посему со спутников льётся широкий канал на приём, передача осуществляется обычными средствами. Полностью автономные девайсы существуют, но дороги и громоздки, ввиду необходимости большой моцности передатчика.

Страйк!:)
 
Та то брат ранетый помирает, ухи просит- видишь, с котелком идёт, варить будет. Кровь коричневая засохла...
А шо то он с ножиком? Грибы по окопам собирает чи картошку чистить собрался?
 
Та то он укропов пугает. Кацапы для своих помоев ничего не чистят- оно же сварится, пену грязную собрал и норм уха.:D

Пену - командиру, в ней все витамины и микро-ебивомать-ылименты :)
 
В России мужчина избил дубиной боевиков из Донбасса (ВИДЕО) 18/11/2018 - 10:11 В России мужчина палкой избил боевиков, воевавших на Донбассе за сепаратистов. Об этом сообщил в Facebook-е офицер Вооруженных сил Украины Анатолий Штефан “Штирлиц”. Боевики из Донбасса получают не только от ВСУ, но и дома в России. Как стало известно, в Калуге неизвестный мужчина напал на двоих наемников, воевавших на Донбассе за террористов и палкой и избил их. Один впал в кому, ему предстоит операция по трепанации черепа, передает 0629.

Источник:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Тема древняя, как мамонты. Вкратце: принимаемый трафик, как правило больше передаваемого, посему со спутников льётся широкий канал на приём, передача осуществляется обычными средствами. Полностью автономные девайсы существуют, но дороги и громоздки, ввиду необходимости большой моцности передатчика.

таки я не понял, когда Маск запустит все свое хозяйство, у нас будет интернет, чи нет?
 
Всероссийский конкурс «Дебилы века»
Космонавт Рыжиков, доставивший на МКС Мощи Преподобного Серафима Саровского, удостоен Звания Героя России.
:рл::іржач:

g0dacg.jpg
 
Назад
Зверху Знизу