На кого работают порохоботы?

"Жму руку, обнимаю." Чи як порошенко готував Україну для путіна.

 
_nc_ohc=hxUvu49saHkAX9gQwPK&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
 
🔥
У штабі "Євросолідарності" терміново переписали методчики і вкинули своїм коментаторам. Стало дуже стрьомно.
Після заяви Комітету з розвідки при Президентові України і наших викривальних матеріалів, у штабі на Лаврській був переполох. Усі добре розуміли, кого в Комітеті мали на увазі під фразою "агенти впливу, які поширюють панічні натрої". Горковенко, кажуть, нарешті протрезвів.
Оцініть красу гри - найсвіжіші методички Євросолідарності стали виглядати якось так (маразми скоротили, тільки головне)
🔜

"Щодо «легітимності» Президента В.Зеленського після 20 травня": Діюча тепер українська влада – обрана на демократичних і легітимних виборах, які визнали всі українці і ті, хто голосував за В.Зеленського, і ті, хто обирав його опонента. Після 20 травня цей факт не зміниться через формальне завершення повноважень. В Конституції закладено принцип неперервності влади – старий Президент є повноважним до вступу на посаду новобраного Президента, навіть якщо повноваження старого закінчилися".
Гарний текст ? Таким фінтом Петро Олексійович вирішив філігранно петлянути з-під удару. Але ж у нас прикладів кардинально протилежних заяв Порошенка і його секти більш аніж достатньо. До прикладу, лютневі методички штабу (
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
), де чорним по монітору чітко написано абсолютно протилежні тези щодо легітимності діючого президента, які пішли на усі регіональні штаби Євросолідарності
🙈

І ще - про дискредитацію влади через власні бот-мережі, про війну, втрати і втому. Тут - одна з останніх на https://t.me/politbavovna/4532, де Синютка на щотижневих нарадах і Горковенко у розісланих тезах уже підписались під визначенням "агенти впливу". Свідків - дофіга і трошки.
Тому попереду будуть веселі слайди: Петро - не я, я - не Петро. Усе буде
🔜

P.S. Якщо почуєте від прихильників Порошенка щось про нелегітимність президента після 20.05.23, тикніть мордою у цю свіжу методичку. Хай вчать напам'ять.
ПолітБавовна
 
Нам усім зараз треба вже нарешті зрозуміти що ПЄСи це не просто продажні сволоцюги, вони є страшними ворогами українського народу і України в цілому. Вони не менше страшні ніж рашисти, бо то зовнішні вороги і вони цього не приховують. А внутрішні гниди, які понатягали вишиванки на свої гнилі душі, проголошують патріотичні гасла і сльозні промови про те, як вони турбуються про народ і люблять Україну. Це дуже страшно, бо поміж нашого народу є люди які мають гарну пам'ять і не збираються забувати що ці гниди наробили в Україні, як із найбагатшої на природні ресурси, держави зробили країну-жебрачку, як пограбували свій народ. А є такі що їм абсолютно начхати на долю України і на те як ми будемо жити далі, їм дадуть 200-300 гривень, по пачкі цукру і гречки і вони знову підносять на п'єдестали всю ту гнидоту. Цукор і гречку з'їли, 200 грн пропили і починають шукати винних у своєму жебрацькому житті.
 

Natalia Yashin

2 ч. ·

МОЖЕТ ли ГОСУДАРСТВО СОЙТИ с УМА?
Высыпали украинское зерно в грязь. Держали тысячи водителей неделями в очереди. Прокалывали колеса у украинских фур. Издевались над Украиной как могли.
Украинцы терпели.
Перестали пропускать в Украину тягачи с военной техникой.
Украинцы терпели.
Но теперь вообще песец: они стали громить эту самую военную технику! Разбивают всё, что можно разбить... люди последние деньги отдавали, чтобы купить для армии эти машины. Уроды (не будут называть национальность) их уродуют...
У меня вопрос: будете продолжать терпеть?
Неужели непонятно: это государство съехало с катушек.
Решать с ним вопросы дипломатическим путем невозможно.
Почему я пишу о государстве, а не об отдельных хулиганах-титушках? Потому что партия у власти в этом государстве поменялась, премьер-министр поменялся, но не поменялась внутренняя политика в отношении Украины.
Титушки хулиганят при явном попустительстве властей.
Будете продолжать терпеть?
 
Во-первых, еврей. И какой же он русский, если гражданство Украины?

И так для общего развития - в украинском языке слово "руський" не имеет к кацапам вообще никакого отношения.
Значит был хорошим россиянином или у него другое гражданство было до 2016? Может, израильское?
 
_nc_ohc=p6iArNawkXYAX8RNBN_&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg

А де фортикаційні споруди з 14 року???? Якщо він такий розумний як кажуть порохоботи, то він же розумів, що рано чи пізно росія піде повномаштабною війною!!!! Звичайно розумів, споруди не будував, склади взривались як добрий день, патрони та снаряди не виготовляли зовсім, а ті заводи що могли виготовляти розібрали до цеглини саме за каденцію сивочолого,вугілля в бойовиків купував, на що це схоже а????
 
Назад
Зверху Знизу