На кого работают порохоботы?

Так собі… Нічого? Просто приватне військо бариги і кол., главкома.
🥴
Тепер зрозуміло для чого вони його створили???

_nc_ohc=-LNyrli0urcAb5S9DvU&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=4mxrp9I_e_AAb4OoLkc&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=eR9xG0b9mE0Ab4rX6Bv&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=z38hn7LoCf8Ab4IfgdI&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
 
Чи вже сформував олігарх Пєтя свої кишенькові "бойові загони"?
Так, сформував.
Чи намагатиметься узурпувати владу і розпочати громадянську війну в якихось регіонах України?
Вірогідно, що так. Якщо буде такий наказ/добро з Кремля.
І не факт, що частина Білого дому цим сильно розстроїться, адже баба з воза...
Чи розуміють це пересічні українці, які формально (згідно Закону) перебувають в деяких "обласканих увагою" підрозділах ТрО чи інших підрозділів сил оборони України?
Ні, не розуміють. Хоча деякі вояки вже здогадуються, що особлива увага Порошенка та його холуїв до певних бойових підрозділів - це явно не просто так.
Чи підозрюють/усвідомлюють потенційну небезпеку командири в таких підрозділах-"улюбленцях" структур олігарха Порошенка?
Деякі - так, деякі - ні. Але є такі, які не лише підозрюють, а й точно знають та розуміють навіщо вони саме тут, а не деінде. І яким є їхнє завдання на випадок "якшо шо".
Чи достеменно й всеохопно знає і предметно й конкретно розуміє наведені вище припущення наша розвідка/контррозвідка, а відтак і Ставка на чолі з Президентом України?
Припускаю, що знає та розуміє, адже оцінка потенційних ризиків - обов"язок, а не бажання.
Але персонально я маю обгрунтований сумнів, що ці їхні знання достеменні, а розуміння справді предметне.
І не в Президента України, а саме в розвідки/контррозвідки.
Так, я теж розумію, що не на часі, бо це не першочергова проблематика в цей момент війни.
Адже першочергова проблематика - це фронт та логічне завершення поставками зброї за рахунок фінансування, так важко здобутого нацією, зокрема урядом на чолі з президентом Зеленським та кров"ю наших військ на фронті. Звісно, що й здобутого шляхом успішних зовнішніх надзусиль розвідувально-контррозвідувальної спільноти.
Але дуже хочу знати розуміти, як свідомий українець, три важливі речі:
1. Чи ознайомилась сторона захисту олігарха Порошенка в суді з матеріалами кримінальної справи щодо обвинувачення подільників-олігархів Порошенка-Медведчука в держзраді та фінансуванні тероризму (так звана "вугільна справа")?

2. Що чи хто саме з лютого місяця і до сьогоднішнього дня, тобто понад два місяці, заважає адвокатам захисту олігарха Порошенка ознайомитись з матеріалами кримінальної справи?

3. Що це загалом за хрінь коїться і якого хріна всякі неадеквати, які позиціонують себе учасниками ряду де-юре ветеранських, але де-факто мілітарних організацій, наприклад, "бойове братерство", "брати по зброї" тощо, вже відкрито повторюють рашистську хуцпу про "нелегітимність Зеленського після травня місяця", про якийсь дебільний нібито "перехід повноважень" президента Зеленського до Голови ВР Стефанчука" і прочая антипроавову маячню про якийсь "уряд воєнного часу", спродуковану в Кремлі, а ДБР випадково з"ясовує (випадково, бо лише після вбивства поліцейського на Вінничині), що затримані вбивці поліцейського напередодні самовільно залишили свою військову частину на Одещині і перевозили зброю/вибухівку на Вінничину!
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

При цьому наголошую, що ці озброєні злочинці-дезертири перевозили на Вінничині вкрадені ящики з гранататами та вибухівку (не пістолети чи автомати з патронами для продажу типовим бандитам-кримінальникам, а бойові гранати та вибухівку!). Злодіям-бандитам бойові гранати, запали, вибухівка тощо точно не потрібні в товарних партіях для пограбунку/робою. Отже як все це в комплексі розуміти: Як "совпадєніє", курва? Чи як завершальну фазу підготовки до травневого військового переворуту під фактичним очільництвом якого-небуть камуфльованого йолопа з секти олігарха Порошенка та за кошти решти олігархів-подільників? Хоча припускаю, що Кремль ще раніше роздав під таке мільярдні аванси.

Отже попередню спробу держперевороту присікли на етапі планування. Ще ніхто не забув пики фігурантів "дня народження".
А ймовірну сьогочасну присічуть хоча б на етапі активної підготовки?
Га, питаю, панове розвідка-контрозвідка та чисельні правоохоронці? Чи очі позалипали, а вуха позатікали?
Igor Ovchar Igor Ovchar .
 
Є одна мудра цитата:___
"Я те, що я з собою зробив,
а не те, що зі мною сталося."
©️Карл Юнґ_____

Вона не про матню сизоносу.
Вона про інше... Але в даному випадку вона досить чітко описує те, що Ви бачите на цьому фотоколажі. І це вже навіть не "прощай дах" і не уособлення своєї персони. Це просто шизофренічна, цинічна і патологічно жахлива манія величі.
А про трубу я серйозно. На всіх селфі є ці дерева, ці плити, ці тріщини на плитах, і ця знаменита труба, яка судячи з пєтьманових звітів є і на Сході, і на Заході, і в Сумах, і в Херсоні, і в Чернігові, і на Донбасі..., і головне: -оригінал її знаходиться на старому розваленому заводі і колишній розформованій в/ч, що знаходиться поблизу Козина, що біля Києва. Отака фуйня, націзти.
 
_nc_ohc=q0CvlLUifr8Ab6mlpXj&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg


Тут запитують скільки вже можна адвокатам Порошенка ознайомлюватись з кримінальною справою яка на його відкрита за Державну зраду. Так ось, внас такий Закон, що там терміни для ознайомлення не вказані. Вони можуть ознайомлюватись і 5 і 10 років. Вихід є, потрібно щоб прокуратура встановила термін для ознайомлення, а вони це не роблять. Ось так. О.Нескорений
 
_nc_ohc=X1FBBSvmTSQAb5NN-ra&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=14llGoebZSIAb4FsRPp&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=e8glfeLYkxUAb7by4or&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=DSuZ-CigGnYAb61RD3V&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=sf8a6He2VXgAb4nUmPd&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=4JSTcmQwdSAAb6gXONC&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg


Ось ще одне приватне військове формування, яке замасковане під Г.О. "Військове Братерство" яке під себе підгріб всю тітушню медведчуківську. Є там і адекватні, але як вони потрапили до такої мерзо#и знаючи хто він і на кого він працює, не можу зрозуміти. Також поробили осередки по всіх містах України як і Г.О. ФСБшного порошенка, "Брати по Зброї". І керує цим військовим формування "Бойове Братерство", такий собі посіпака москов#тів Жебрівський і більшість їх знаходиться в тилу а не на фронті. І як раз за такі військові формування колись розповідала Мар'яна Безугла що в війську нараховується мільйон військових, а насправді 150000 на 0, 150000 ще підрозділи забезпечення і так далі, а де ще 700000 не відомо. А ось де вони скриваються по тилах під видом різних ТРОшек яких наробили хоть пруд пруди. Зверніть увагу на організацію. Повністью одягнені, обуті, і не в простий однострій а в якісний з мелітарки. Видно хтось чи малі кошти вклав в це приватне військо. Вони нараховують не одну тисячу бойовиків і не даремно Жебрівський так полотно контактує з порошенком. І не забуваємо ким Жебрівський був при порошенку. Кому буде цікаво взнати більше що це за кадр Жебрівський, в ГУГЛі інформації по йому при достатньо, на йому немає де клейма вже ставити. Так само як і барига давно вже повинен сидіти за гратами.
Тому СБУ, ГУР М.О. не завадило би теж це військове формування взяти під повний контроль. Те що Жебрівський з Порошенком щось замислюють, це 100%. Ці посіпаки ху..ла ненавидять українців не менше чим ху..ло, і мріють знищити нас як націю. Їм Україна потрібна тільки для того, щоб її розграбовувати і все. Дивно що це багато хто не бачить. І більш за все ці двоє готують державний переворот. Тільки чекають сигналу і вказівку з раши, коли їм потрібно буде починати діяти. Я навіть не сумніваюсь, що ці хлопчики теж під повним контролем українських спецслужб. О.Нескорений
 
Назад
Зверху Знизу