Новая вводная. Залужный.

"Нагадаю основних зрадників: Петро Порошенко, Олександр Турчинов, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Валентин Налівайченко, Арсен Аваков, та інші присутні на РНБО 2014 року, хто не дав розпорядження захищати Крим" (с)
Фейсбук подбросил только что. :)

ЗЛОДЮГИ
работа Николая Рязанова

g5Vqgmdb5HTwFMi-S1id6C14hc&_nc_ht=scontent.fiev7-3.jpg
 

Спецоперація "Майдан-3": пік буде у найближчі місяці.​


Зрада, ганьба, і багато інших слів, які ми всі добре знаємо, і які будуть нестися у контексті різному: це спроби зриву заходів мобілізаційної кампанії, це спроба делегітимізації рішень української влади і у цілому спроби розхитування ситуації в середині країни, підрив нашої міжнародної коаліції, і використання тих самих російських наративів, але не завжди на пряму. Це може відбуватися у різний спосіб.

Контррозвідувальні заходи в Україні тривають постійно і не зупиняються. І Служба безпеки України і, у цілому, сектор безпеки і оборони над цим безумовно працюють. Що стосується конкретних прізвищ, так, Кірієнко, Сурков. Зрозуміло, що усі колаборанти й зрадники, яких прихистила наразі Московія, будуть так чи інакше у цьому задіяні. На жаль, є й прізвища з тих людей, які наразі знаходяться на території України. Як об'єкти впливу. Це не означає, що вони вже дали згоду. Ця інформація перевіряється і уточнюється.

Через два роки після розв’язання Росією повномасштабної загарбницької війни Україна постала перед об’єктивною загрозою існування як держави, як нації, як спільноти вільних та рівноправних людей. В умовах свідомого відволікання світової суспільної уваги від тривалої та кривавої російсько-української війни, керівництво країни-агресора вдалося до реалізації плану спланованих диверсійних дій, інформаційних спецоперацій та відвертих провокацій.

Як наголошують у розвідці, основні напрями та цілі ворога – зрив української мобілізації, поширення дезінформації про нездатність України здобути перемогу, створення та розповсюдження фейків про "втому від України" серед партнерів і союзників у світі.

Глобальна міжнародна ціль росіян – зменшити підтримку України з боку проукраїнської коаліції.

Мета росіян всередині України – деморалізувати населення, посіяти паніку, вбити клин між військовослужбовцями та цивільними, розсварити усіх з усіма, в тому числі представників політичного керівництва країни, громадянського суспільства.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов .
 
Не бывает спецопераций, о которых трубят на всех углах. Если Зе-управленцы проебались на дипломатическом фронте, то никакие отмазки не работают. А нелепые придумки про российское ИПСО показывают лишь полную беспомощность и нежелание продолжать что-то решать в ущерб своим гешефтам с распиливанием бабок на всякую хрень.
 
Хтивий, треба методичку змінити. Те, що твій улюблений ТГ-канал створений, щоб "мочити" Поррошенка, всі вже зрозуміли . "Миша, все хуйня, давай по-новой!"
 
«Взяли деньги, но решили не быть шпионами», - Христо Грозєв з Bellingcat стверджує, що деякі українські активісти , які спеціалізуються на антикорупційній тематиці, брали гроші одночасно і від західних фондів, і від ФСБ.

Прізвищ не називає. Наголошує, що зараз вони займають проукраїнську позицію.

Христо может назовешь фамилии своих кураторов, кто тебе такую чушь говорить заставляет, фсб куча идиотов, которое все желающим денег давали.
следите за руками, а там ничего нет....
 

Вкладення

  • 63779.jpg
    63779.jpg
    56.7 КБ · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу