Статус:
Offline
Реєстрація: 01.04.2008
Повідом.: 42893
Реєстрація: 01.04.2008
Повідом.: 42893
Я ж за киви писал
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Я ж за киви писал
Посадил этой весной. До осени выросло отакоеКиви никто не садил?
Это чайная роза? Какой-то специальный сорт? Кто-то делал например варенье из лепестков розы?
Заинтриговала меня идея посадить несколько таких кустов. Сколько у вас шоб на варенье хватало?Я роблю майже кожен рік.
Так, це спеціальний сорт, в неї дуже сильний аромат і надзвичайно багато квітів, квітне в декілька хвиль. Є така, яскраво-малинового кольору, я її не беру, бо трошки варення гірчить, а є більш бліда - з неї виходить як раз те шо треба.
Я кладу 1 кг цукру на 1 кг пелюсток і трошки лимонної кислоти, щоб воно не посіріло при виварюванні.
Хзн, в мене вона дикоросла на закинутих ділянках. Щоб закрити 4-5 л, вистачає однієї плантації десь на сотку, але я збираю далеко не всі квіти.Заинтриговала меня идея посадить несколько таких кустов. Сколько у вас шоб на варенье хватало?
Показал Гугл рекламу в вашем комменте, я сначала подумал, что это тот самый кусок земли, где отвратно растут овощи, и удивился странной форме и расположению теплиц, а потом уже дочитал справа, что то реклама какого-то отеля на берегу озера или реки.Угу. Есть у меня кусок земли где овощи растут отвратно плохо. ХЗ чего...
Вот там и насажу чайных роз!
Подскажите пожалуйста, что за сорт? Тоже мечтаю таких роз насадить, но не на варенье, а делать гидролаты и розовое масло. Розовое эфирное масло стоит как золото и его часто подделывают, а можно ведь и самостоятельно его добыть, дело не особо хитрое.Я роблю майже кожен рік.
Так, це спеціальний сорт, в неї дуже сильний аромат і надзвичайно багато квітів, квітне в декілька хвиль. Є така, яскраво-малинового кольору, я її не беру, бо трошки варення гірчить, а є більш бліда - з неї виходить як раз те шо треба.
Я кладу 1 кг цукру на 1 кг пелюсток і трошки лимонної кислоти, щоб воно не посіріло при виварюванні.
Так і називається - чайна роза. Які там сорти були 30 років тому, коли їх саджали - я не знаю, та й людей тих давно вже нема.Подскажите пожалуйста, что за сорт? Тоже мечтаю таких роз насадить, но не на варенье, а делать гидролаты и розовое масло. Розовое эфирное масло стоит как золото и его часто подделывают, а можно ведь и самостоятельно его добыть, дело не особо хитрое.
Сортов чайной розы огромное количество. У меня есть 6, но они больше декоративные, не для этих целей.Так і називається - чайна роза. Які там сорти були 30 років тому, коли їх саджали - я не знаю, та й людей тих давно вже нема.
прочитал почемуто сладкий член...Сладкий чили
Ну... по Фрейду))прочитал почемуто сладкий член...
прочитал почемуто сладкий член...
Делитесь рецептомСладкий чили
Делал второй раз в жизни. Вот по этому рецепту https://www.kharkovforum.com/threads/o-perexode-na-podnozhnyj-korm.5375469/page-33#post-71439573Делитесь рецептом
Якщо треба, я можу через деякий час взяти телефон голови правління одного садового товариства, що на березі Ртищевського водосховища, там і малинівські грибні ліси поряд, ділянки рівні, великі, земля золота - 12 соток чистого чернозему. Можна взяти два поряд. Піщаний пляж близько.Продавати.
А я оце подумала, що треба деякі рослини з своєї ділянки забирати, бо шось нема надії на повернення спокійного життя туди.
Ну я ще думаю в якому вигляді то мало би бути. Грошей на ділянку з хатою в іншому місті нема.