Обновки

Гірше Бучі, Купянська, Маріуполя?
Так, могло бути. Буча, Куп'янськ та Маріуполь в кожному окупованому місті. Таких міст могло бути окуповано набагато більше ніж сталося

Навіщо уявляти, коли це було все в реалі 24.02.22, тільки хаотично і неорганізовано?
Добре, але все ж таки напиши як на твою думку це мало відбуватися?

Якби люди були морально готові до війни та евакуації, великої кількості жертв можна було би уникнути. Якби влада мала план дій на екстрений випадок, а не три доби відсиджувалася в бункері з мівіною, це теж мало б свій позитивний ефект. Ну й ще низка нюансів. Це шо стосується цивільного населення. З військової точки зору є також великі питання - як так злили південь, де поділися бойові частини з півночі і так далі.
Не корректно обговорювати історію у стилі "а як би те а не те". Але все ж таки цікаво почути як ти собі уявляєш евакуацію 50% країни.

Так, по півдню питання є. Але чомусь багато бійців ТРО кажуть що були готові до війни та приїхали на точку збору як тільки почалось.
 
Що сука характерно, вас нікого не бентежить ні Татаров при владі. Ні інші кадри Януковича.
бентежить те, що після Революції Гідності жоден представник злочинної влади не поніс покарання. А вожді Майдану і Петро Олексійович в тому числі, зробили все, щоб ніхто з оточення Януковича не потрапив до рук людей, та спокійно дали всій верхівці втікти.
Та й після першого Майдана бандити чомусь не сіли по тюрьмах, хоча влади та повноважень було більш, ніж достатьно.


Важко недооцінити наслідки цієї злочинної змови. Країна була б розвинутою, квітучою та захищеною, а Зеленьскій далі грав би в своєму Кварталі та не мав жодного шансу проти тих, хто б здійснив справжні реформи, замість набивати кішені по непрозорим і незрозумілим корупційним схемам, які стали прозорі й зрозумілі.
 
Ти в одному пості цитуєш мене, де я кажу як я вважаю мало б відбуватися, і тут же кажеш, шо некоректно обговорювати в такому стилі.
Саме так. Не можна казати про історичні події "а якби" але цікаво що ти мав на увазі коли казав про підготовку.

Заняття з цивільної оборони проводити. Курси першої допомоги. Тренувальні збори ТрО.
Вони й були, якщо ти не в курсі. Всюди плакати були: вступай до ТРО. Хто хотів - пройшов навчання.

Будувати захисні фортифікаційні споруди - ті, які звели вже потім, а не ті, які «непотрібні», як кажуть деякі спеціолухи.
На довжині 1500км? Скільки там поляки паркан з бульбафюрером будують?

Війна буває не щодня, але це - не надприродні явище. На всі ці випадки існують чинні протоколи дій - зеленська влада знехтувала ними ВСІМА. Військові до запровадження воєнного стану не мали тих повноважень, аби без відповідного рішення ВР або КМ та фінансування вирішувати нагальні проблеми. Вони виконували наказ. Відвели війська на Донбасі - наші укріпспоруди зайняли кацапи, а ЗСУ лишились в чистому полі. Техніка стояла на майданчиках відведення АЖ ПО 24 лютого включно! І була розбита як гуси в тирі. Для цього теж треба було не тиражувати паніку блядь? Знайди інтерв’ю сумського губернатор за квітень-травень минулого року. Де він розповідає, як вони з мисливськими рушницями зупиняли кацапів перед Охтиркою. І як він дзвонив до Києва, благав дозволу роздати Калашніков людям під паспорт+код. Це теж панікошашлик?
Ти військовий? Думаю що ні. Я також. Тому нехай військові самі вирішують що і як.

Чому не сидить Веніславський, Верещук і решта зеленої блядота, які в січні 22(!) блокували дофінансування ЗСУ на 50 лярдів грн?
Підораси ці узєлєнські. Подараси, які нічого не вміють, лише пиздявкати на інших. А коли їх тицяє носом в їхнє ж гавно, тільки марять якимись порошенками-ковідами і рештою маячні.
Ти знаєш, я до початку вторгнення був ярим порохоботом. В перші декілька місяців всі згуртувались та допомагали один одному. Але далі порохоботи чомусь почали обсирати владу. І мені це дуже не подобається,

1) Це приносить набагато більше шкоди усім нам, ніж користі. Під час війни ми маємо об'єднатися, а не пиздіти один на одного
2) Таке скиглення "ні про що" працює на пропаганду рашистів, оскільки знижує довіру до влади

Так, питання до поточної влади є. Так у них були фейли. Але зараз усе відбувається набагато краще ніж могло бути. Також у нас є усі шанси перемогти та остаточно вирішити кацапське питання. Щодо незручних питань - їх обов'язково треба задати. Але після перемоги.

А ніж ото пиздіти в інеті на своїх земляків - ліпше пошукайте де Мавіки 3T придбати можна, або почитайте як розганяти зраду в кацапсьому інфопросторі. І злість піде у правильному напрямку і зробите щось корисне.

На цьому все.
 
Вони, антимайданівська татаровска блядота, зараз сидять в кабінетах, облизані єрмаками-хуймаками різними,
так вся та мразота мала зникнути назавжди після двох Майданів! Навіщо було тоді збирати їх та вішати лапшу людям на вуха про бандитьську та злочинну владу, яку пальцем не торкнули після всіх подій?
До речі, Петро Олексійович зі всією цією піздотою добре співпрацював, коли Овоч був при владі. Та й за каденції Петра різна блядота добре себе почувала по кабінетах.
В той час нижче за посиланням не шобла в вищіх кабінетах кришувала корупцію? Була якась реакція на це Президента, Прем'єра, Голови СБУ, може РНБО скликали, щоб з'ясувати всі обставини збитків бюджетові на рівні $5 млрд. на рік?
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Винні усі, але саме папєрєднікі Зеленського збудували ту систему, яка чомусь ріже тобі очі лише за останні чотири роки.
 
Останнє редагування:
хто захищає зе, той навіть не уявляє скільки військових в перші дні і якою ціною втримали харків. і де були основні бойові бригади. не знає скільки було втрат під києвом (і від френдліфаєра включно. тому що відбувалась суцільна хуйня і комунікації не було від слова зовсім) і як тягнули танчики з одного берега на інший через переповнені дороги. не знає скільки залишилось людей в окупації і загинули там. не знають як і чому ми втратили південь, а потім марік з його загиблими цивільними та військовими. мені вже настільки похуй на пороха і на зелю, як на політиків, що ви собі не уявляєте. сперечатись з цього приводу не буду. але зе винен в тому, що він вважав людей за тупий скот, який не має знати, що йому приготували ножа. обраний менеджер вирішив, що людям необовязково знати про плани ворога. навіть 2 тижні врятувало б багато людей. місяць ще більше. а якби з літа готувались і кордон перекопали, то ще б більше. є ділянки на лінії оос, де досі росіяни нічого не можуть вдіяти.
ви, хлопці, якщо на власній шкурі не відчули російського вторгнення і повної мовчанки влади, то нехуй піздеть, що зе охуенен. заваліть єбальники і піздуйте на кухні пить чайочок.
 
ну і до речі, всі військові, з якими в мене заходила мова про початок війни, сказали, що зе підарас. ага, так і казали.
 
ну і до речі, всі військові, з якими в мене заходила мова про початок війни, сказали, що зе підарас. ага, так і казали.
А ты вообще кто? Кто тебя тут знает чтобы доверять твоим словам?
 
Макс, фотку запостити з тобою? Ти проти/не проти? :)
 
Назад
Зверху Знизу