Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Вот с культурными людьми приятно общаться! Даже находясь в оппозитарии...

Шо ж вы так, неуважительно, о своём сообществе? Хотя, тут вон, т. Латунский перигей с пасквилем решил извергнуть стремительным домкратом...
 
А спроси у них, у Громадського Объеднання... Тебе должны ответить.
Тю епт, вспомнил. Ты про референдум? Так то шоб не быть разочарованым надо всего-лишь не читать деградантов типа паномаря с его в витринами, анакондами и прочей фантасмагорической херамантией, которую он вещает. Это ж он там вещал что имеет охеренно точные данные и лил в уши лошков приятную для лошков водичку.
Я вообще поражаюсь как с такими правительством и президентом, чьи бизнес партнеры обогащаются чуть быстрее самого президента, дают бабки. Но надеюсь Запада таки облагоразумится и перестанет давать помощь в обмен на симуляцию реформ и борьбы с коррупцией.
 
Согласен.
Классика.

Достойно остаться в теме, хорошо, что чувак втулил это сюда.
А то бы пришлось самому
Это когда в следующий раз спросят типа докажи, что мы поем оды пороху. А вот и оды, сами принесли :D
 
Тю епт, вспомнил. Ты про референдум? Так то шоб не быть разочарованым надо всего-лишь не читать деградантов типа паномаря с его в витринами, анакондами и прочей фантасмагорической херамантией, которую он вещает. Это ж он там вещал что имеет охеренно точные данные и лил в уши лошков приятную для лошков водичку.
Я вообще поражаюсь как с такими правительством и президентом, чьи бизнес партнеры обогащаются чуть быстрее самого президента, дают бабки. Но надеюсь Запада таки облагоразумится и перестанет давать помощь в обмен на симуляцию реформ и борьбы с коррупцией.

Как только увидит, на что тратятся евоные гранты, конешно перестанет. Я буду рад.

Ну и конешно же, ты себя лошком аж никак не считаешь.
 
Как только увидит, на что тратятся евоные гранты, конешно перестанет. Я буду рад.
Думаю куда тратятся евойные гранты и так знают те кто эти гранты дает, а вот чего это так интересует педра, что он вопреки пожеланиям западных партнеров полез на ражон и риск потерять помощь. И кстати ты тоже заметил схожую риторику у хуйлостана и порохоботов о проклятых грантоедах. Даже слова такого у нас никогда не применялось, а вот за паребриком последние годы оно частенько звучит. А теперь плотно вошло в лексикон сторонников режима порошенко. Совпадение?
Так недалеко и до запрета т.н. иностранных агентов дойти. Прям как у друга владимира все будет.
 
Не изменившись, эта страна не в состоянии побороть кацапстан.
И меняться надо не в направлении друга владимира, а в противоположном
Опять ищите Фарисеев....
Меняться надо не в чью то сторону. А прежде всего для себя!
 
Это ты такое постишь для самоуспокоения? Ну почитай про то как Запад отреагировал на последние поправки имени педра в закон о е-декларировании. Там как раз и ЕС и США выступили против, а вот педро почему-то считает это правильным. Может он против Западных партнеров раз не разделяет их позицию и эти действия точно плюсов не давят в отношениях.

И почему зрадоебы считают что должна быть какая то особая каста, которой не нужно декларировать свои доходы?
 
Народный депутат от "Оппоблока" Юрий Воропаев в переписке с членом депутатской группы "Відродження" Евгением Геллером отметил рост прибыли энергетического холдинга Рината Ахметова "ДТЭК".

"Ура!!! Теперь заживем!!!)))", - пишет Геллер Воропаеву в четверг во время заседания Верховной Рады.

"Мне расскажешь как заживем", - отвечает Воропаев.

"Хорошо!!! Заживем!!! И это бесспорно", - уверен бизнес-партнер Рината Ахметова Геллер.

"А сегодня бонды дэтэка еще выросли. Вы богатеете быстрее Петра Алексеевича. Это неприлично", - отмечает Воропаев.
Посмотри сколько у "Петра Алексеевича" было в 2013 году в рейтинге форбс, затем посмотри сколько сейчас... Но для тупых зрадоебов и так сойдет, беги свергай... xD
 
Богдан Карпенко

29 Minuten ·

"Авторитаризм повертається! Вбивці антикорупційних реформ! Вони примусять всіх декларуватись!!! Найкращі практики Кремля!! Закон про іноземних агентів!! Кримінальна відповідальність всім учасникам мітингів!!" - у незалежності від рішення Президента, ці поправки щодо декларацій варто було придумати лише для того, щоб подивитись на істерику тих, хто себе заявив борцем проти корупції, і на даній темі спробував рейдернути звання - "представники всієї громадськості". З такими темпами, не здивуюсь, як у найближчій песпективі "антикорупціонери" напишуть, що вимога їх прозорості спровокує землетрясіння, а також спричинить падіння метеоритів.

Станом на сьогодні для мене очевидним є наступне: особи, котрі нав'язували себе, як борці проти корупції - істерять щодо власної перспективи заповнювати декларації, і нести реальну відповідальність за брехню в них, куди сильніше, ніж депутати, яких ці ж особи 24/7 називають найстрашніми корупціонерами у світі. Вважаю, істерією "антикорупційний гурток" себе остаточно дискредитував. Все.
 
Vitaly Voloshkov

20 Minuten ·

В стране где ничего не меняется уволилось уже треть судей из-за того что что законы - реформы требуют вывернуть карманы перед обществом, судя по крикам активистов по борьбе с коррупцией которых так же недавно принятый закон обязал вывернуть карманы перед обществом нас ожидает серьёзное сокращение этой организации. Е-декларирование громадских организаций по противодействию коррупции обязательно потому что эти организации уже превратились в частный бизнес который защищает свою касту неприкосновенных и ведет войну против конкурентов.

Все же помнят Татьяну Попову,зама Стеця которая боролась с коррупцией ровно до того момента когда ее обязали заполнить е-декларацию и вывернуть свои собственные карманы, сейчас о ней ничего не слышно, но я уверен у нее немаленькая сумма на счетах которую она решила спрятать от общества. Что бы снизить влияния бизнеса и олигархов на организации по противодействию коррупции, они должны отчитаться перед обществом за свои доходы. Покажи что ты никого не лоббируешь и действительно борешься с коррупцией, а не возглавляешь ее и иди борись дальше.
1gjdja.jpg
 
Посмотри сколько у "Петра Алексеевича" было в 2013 году в рейтинге форбс, затем посмотри сколько сейчас... Но для тупых зрадоебов и так сойдет, беги свергай... xD

Что, меньше стало? Не знаешь почему?
 
Что, меньше стало? Не знаешь почему?

А вот хрен его знает, зрадоебы орут что порох бабло гребет лопатой, открываю форбс, а там он в 2 раза беднее стал чем в 2013, у зрадоебов это когнитивный диссонанс не вызывает?
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

УКРАЇНЦЯМ ПОРАДИЛИ НЕ СПОДІВАТИСЯ НА ВІДХІД ПУТІНА

Зміна режиму президента Володимира Путіна в Росії не вирішить проблеми України та не завершить в один момент війну, як і повернення окупованих Криму та Донбасу.

Про це повідомила магістр міжнародної інформації, український дипломат Олена Захарова, передає "Українська правда". В Україні, за її словами, досить поширений міф, що зміна влади в Кремлі вплине на агресивну зовнішню політику Кремля.

Якщо керувати країною почнуть російські ліберали, то їх політичні погляди хоч і різняться від нинішньої кремлівської верхівки, але не співпадають з українським. Вона зазначила, що причин для цього багато, включаючи російську колективну свідомість та електоральні процеси, на які не можуть впливати політики.

Захарова пояснила, що дуже небезпечно перекладати власне щастя та процвітання на зовнішні фактори, а необхідно брати на себе відповідальність.

"Росія, звичайно, агресор. Але питання має стояти по-іншому: що ми маємо зробити, щоб в майбутньому запобігти новим проявам агресії? Для усіх радикально налаштованих громадян слід розуміти, що для будь-якої успішної взаємодії необхідно ретельно вивчити особливості протилежної сторони", - розповіла дипломат.

Аналогічна ситуація спостерігається й в питанні повернення Криму та Донбасу. Потрібно, за її словами, реінтегрувати людей, а не території. Захарова зазначила, що ворожість сповідує частина, яка спроможна "робити погоду" і суттєво впливати на соціальні настрої. Її формує саме російська пропаганда. Дипломат наголосила, що боротися з інформаційним впливом потрібно комунікацією за принципом "від людини до людини".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв,*Україна випередила*в рейтингу Росію за якістю життя. Різниця між ними становить три сходинки.
 
Ось і ти, брате, піддався пропаганді нєонацистстких фрау про низьку якість народу. Не перший рік нам намагаються довести, що усі біди від того, що такий народ у нас поганий, а наверх спливає тільки найповажніші, найшанованіши, кришталево чесні індивіди. Не такі, як решта біомаси.
Но ми то з вами знаємо, що спливає наверх, правда? Народ - це море, яке повільно коливається, а на хвилях, що іноді здіймаються, утворюються піна та плаває різне гівно. Чомусь у глибині народу такого гівна менше, усе виносить на поверхню. Чим гівно гірше - тим швидше. І штовхаються ці говна там, на поверхні між собою. Але від цього море не стало менш потужним, менш поважним, менш шляхетним. А піна й гівно... А що піна й гівно? Їх викидає на берег історії. От і все. Море ж нікуди не дівається.
Не дивлячись на усі шторми та бурі.

Все намного проще, то что всплывает - это результат того что такие как ты туда нагадили, не нужно усложнять очевидные вещи... xD
 
Екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов розповів, що про роль Дениса Вороненкова в справі Януковича мало стати відомо не раніше судового процесу. Витік стався через генпрокурора Юрія Луценка.

Про це Пономарьов заявив в інтерв'ю "Новій газеті".

"Витік через (генпрокурора) Луценка не був запланований, і для Дениса це було шоком і несподіванкою. Військові прокурори припускали, що (про Вороненкова) стане відомо вже на процесі, коли там оголосять його свідчення.

Вони з Машею (дружиною Марією Максаковою) розраховували за цей час прикрити всі хвости (в Росії). Продаж квартири, у нього залишався син в суворовському училищі, у Маші були справи", - розповів Пономарьов.

Свідчення Вороненкова в справі Януковича не були основними.



"Є одна маленька ймовірність, що подільники Януковича були напружені з приводу свідчень і, отже, вирішили прибрати свідка. Та й то це не те щоб український слід. Але показання Дениса не є основними", - сказав екс-депутат російської Держдуми.

Головними друзями Пономарьова і Вороненкова весь цей час були головний військовий прокурор України Анатолій Матіос та головний слідчий у справі Януковича Руслан Кравченко.

"Матіос реально дуже переживав, ходив аж до президента і клопотав за Вороненкова. У Матіоса музична освіта, і він фанат Максакової. В результаті Вороненкову охорону виділили за вказівкою адміністрації президента, але не СБУшну, як у мене зараз, а з військової розвідки. Тобто, з одного боку, державна охорона, але майже що й не державна ", - повідомив Пономарьов.

Нагадаємо, що екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений, 23 березня, в центрі Києва на вулиці Пушкінській. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам отримав поранення. Того, хто стріляв госпіталізували. Медики намагалися врятувати йому життя, однак він помер в лікарні.

Кіллер - громадянин України Павло Паршов. Народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Spartak Lysenko

54 Min ·

Если после взрыва на складах с боеприпасами первое, что ты говоришь не "диверсия", а "украли, распродали, заметают следы".
Если сразу после заказного убийства беглого экс-депутата госдумы ты говоришь не "фсб", а "сбу" и что-то там про кроссовки.
Если Президент твоей страны для тебя "такой же враг", как и президент рф,
Если в твоей армии "одни аватары", а в твоей полиции одни "менты",
то тебе нужно пойти к маме с папой, а лучше к бабушке с дедушкой и спросить у них.

"Скажите мне честно. Я ведь не украинец? Кто я?"
 
Два варианта одной истории;
1. Дети, не раскачивайте родителям кровать, папа не попадает.
2. Украинцы, не раскачивайте лодку, ПАПа на первое место Forbs не попадает.
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу