Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Мдаа :)рааааз в год , это супер , напомни ты на выездах бываешь по две и больше недели ?? Плюс на дежурства через день :збентежений:
Ааа я поняла , это выдавать будут когда начальство приезжать будет , ну шоб показать:)
:іржач: Выше было фото, как это будет происходить:)
 
Бля! У лікарні, де я зараз підрихтовуюсь айфони навіть у медсестер. І шо тепер робить? О! У мене є ще Самсунг 1202. Така дзвонилка без Інтернету. Сканаю за свого, за пролетарія, як вважаєш?
І до того ж я знаний порохобот і ніколи цього не приховував. Чого причепився?
И у меня телефон простенький.Так шо теперь? :)
Еще несколько фото сделанных им.
jjb3dg.jpg


ajh1aj.jpg


bbffj4.jpg
 
Ааааа , как это развидеть :confused: это шо серьезно?? А сами разработчики в нем были , ходили ??

Надо чтоб Liliany его надела и сфоткалась. По другому никак не поймем, хорошее белье или плохое.
 
Спортивна білизна Найк. Для служби підійде. Скажуть "дорого"? Жінок у нас не так багато і вони того варті. Лише тому, що пішли служити - вже варті. Хоча б забезпечити тих, хто ходить на завдання та на першій чи другій лінії.
При штабах та канцелярія таке не потрібно.
Нижнее женское белье - это индивидуальность каждой! Невозможно в этом вопросе всех под одну гребенку одеть. Что будет удобно одной, не будет мне удобно и т.д. Сейчас много марок белья дорогого и средней цены, можно и выбрать самостоятельно каждой себе.
 
Криптобуддист‏ @sranysovok
Перестаньте критиковать Порошенко, он не несет ни за что ответственности кроме открытых школ и лагерей (которые не горят)
 
Там є блог цього автора. Мій браузер для айфону - Дельфін - не копіює деякі посилання повністю, тому просто вставляю посилання на ресурс.:незнаю:
П.С. Хлопці, вчиться шукати інфу самі. Пошук на тому сайті справа вгорі у вигляді лінзи. Бо іншого разу напишу : по матеріалах інтернету :D
Зайшов за отим неповним посиланням, пролистав трохи вниз новини - побачив заголовок. Спеціально для лінивих зайшов з іншого браузера, тримай:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Спасибо.
 
Рост, зараз
hdc1ff.jpg
 
:(
Державна прикордонна служба України
2 мин. ·

ДВОЄ ПРИКОРДОННИКІВ ЗАГИНУЛИ У НАСЛІДОК ПІДРИВУ НА НЕВІДОМОМУ ВИБУХОВОМУ ПРИСТРОЇ

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Сьогодні, близько 17 години, на ділянці відділу «Станично-Луганське» на невідомому вибуховому пристрої підірвались 2 військовослужбовці складу прикордонного наряду. Обоє охоронців кордону загинули на місці.
До місця події викликано карету швидкої допомоги, також сюди прибув начальник прикордонного загону. В регіональному управлінні та управлінні загону створено ситуаційну групу.
Державна прикордонна служба України висловлює співчуття сім’ям загиблих прикордонників.
З метою об’єктивного вивчення всіх обставин цієї трагічної події відомство поінформує Військову прокуратуру, Національну поліцію а також представників міжнародних місій, які працюють у зоні проведення антитерористичної операції.
 
По педрокуму и превышению служебных полномочий прошлись. Настала очередь другого холуя
Держохоронці чи персональні «лакеї» за бюджетні гроші?
Після нашого розслідування про святкування весілля сина Луценка, де був задіяний суттєвий бюджетний ресурс – службові автівки генпрокуратури, карети швидкої допомоги та пожежна, а також працівники Управління державної охорони, які не лише охороняли перших осіб держави, а й виконували не властиві їм функції, – генпрокурор загалом відмовчався.
Основний же удар на себе взяв голова Управління державної охорони Валерій Гелетей. Мовляв, це він вирішує, скільки відправляти підлеглих та заходи за участю перших осіб держави, і що саме їм там робити.
У нас закрався сумнів, чи, бува, начальник УДО Валерій Гелетей не зловживає своїм становищем, систематично залучаючи своїх підлеглих для виконання не пов'язаних із держслужбою функцій? Не лише у випадку обслуговування весілля генпрокурорського сина, а й на інших приватних подіях.
Наприклад, на власному дні народження, свідками якого знімальна група програми стала наприкінці серпня...


Почитать по ссылочке
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Двое пограничников погибли в результате подрыва на неизвестном взрывном устройстве на участке отдела "Станично-Луганское" …
 
Пример неотвратимости правосудия:

У Німеччині двох колишніх есесівців перевіряють на причетність до трагедії в Бабиному Яру
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Навіть не думай. Затюкають говноїди. Не буду навіть показувать пальцем з якої теми. Заскрінять і будуть кпиняти ще кілька років, смакуючи на усі лади.

А чо?? У Лилианки фигура супер , красивая , фотомоделью может быть , так шо хай тюкают :):D:D:D
 
Спортивна білизна Найк. Для служби підійде. Скажуть "дорого"? Жінок у нас не так багато і вони того варті. Лише тому, що пішли служити - вже варті. Хоча б забезпечити тих, хто ходить на завдання та на першій чи другій лінії.
При штабах та канцелярія таке не потрібно.

Ну ты шо?? Скажешь такое :confused: Девченок немало на первой и второй линии , кто им выдаст нууу хотябы по семь комплектов найка :confused: это я ваще минимум от минимума еще взяла:(
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу