Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Ну ось в принципі ключове. Насправді корупція всім по боку, основна проблема - доллар не по 8, ось і всі власне претензії.

Ключове, что, бл%дь, такие как ты, рассказывают, что не "время думать о колбасе когда космические корабли бороздят бескрайние просторы..." Кто там премию недавно себе 200тыщ нарисовал? А? Остальным нужно ЗАРАБОТАТЬ!!!

О, где поменялось, и т.д...

d6jjdh.jpg
 
Mikheil Saakashvili
3 ч ·
Останні 2 тижні учасники цього ж табору, який начебто фінансує Курченко з вересня, БЛОКУЮТЬ вкрадений Курченком-Медвечуком-Порошенком нафтопровід! Його збитки у випадку втрати нафтопроводу - 100 мільярдів грн.
Тобто Курченко фінансує табір, який блокує його нафтопровід!?
Перший нардеп, який звернувся до НАБУ і опублікував ці матеріали - Юрій Дерев’янко.

 
Mikheil Saakashvili
7 ч ·
Заява генерального прокурора - нахабна брехня з метою дискредитації Саакашвілі та усього протестного руху в Україні.
Інформація, отримана Михайлом Саакашвілі з достовірних джерел і оприлюднена ним 29 листопада повністю підтвердилась сьогодні у діях ГПУ та СБУ.
Саакашвілі передбачив такий сценарій та попередив, що влада готує фальшування «доказів», щоб розпочати кримінальну справу на замовлення Порошенка.

 
Arsen Avakov@AvakovArsen

Любой конфликт имеет только законный путь разрешения - пока не будет решения суда - все происходящее не найдет решения. Саакашвили обязан подчинится требованиям закона, пройти законную процедуру и ответить на предьявленные обвинения, а не провоцировать кровь и столкновения!

а какого ж болта ему эта светлая мысль зимой 2013-2014 не приходила? выпустили джина из бутылки, создали прецедент - теперь не авякайте.
 
Во всяком случае, если выбирать, чьему слову верить, то я точно не поверю юге вуценко.
 
Во всяком случае, если выбирать, чьему слову верить, то я точно не поверю юге вуценко.
Я не понимаю зачем его (Саакашвили) вообще было трогать, какую он опасность представляет мне абсолютно не понятно. :незнаю:
 
Дев'ятьох активістів, яких сьогодні затримали у Києві за перешкоджання співробітникам правоохоронних органів у вивезенні затриманого екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі, відпустили. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Києві.
“Їх усіх відпустили”, — зазначили в управлінні.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу