Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
bhgcd9.jpg
 
Зрада чи перемога?

 
Один дебил...
Вечером в пятницу, 27 июля, в селе Сеньково Купянского района Харьковской области в домашнем бассейне захлебнулись два ребенка - сестры двух и трех лет.
30-летний отец гулял с дочерьми на территории домовладения. Мужчина на несколько минут оставил детей без присмотра и зашел в дом. Когда он вернулся, то обнаружил девочек в бассейне в бессознательном состоянии.
А эти просто ебанутые...
По данному факту возбуждено уголовное производство по п. 2 ч. 2 ст. 115 (умышленное убийство) Уголовного кодекса Украины.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
eagb7a.jpg


Александр Волков
24 июля в 23:33
Украина, наверное, единственная в мире страна, в которой осужденный за серию разбойных нападений отморозок, скрывающийся от органов уголовно-исполнительной системы, по поддельным документам устроившийся в МВД и по тем же поддельным документам ставший народным депутатом, может с очень тупой и наглой мордой участвовать в торжественном открытии отделений полиции. Это цинизм высшего уровня.

На фото - депутат из Народного Фронта Евгений Дейдей. Ссылка на приговор, которым Дейдей в 2012 году был приговорен к пяти годам лишения свободы (с оторочкой на три года) за три разбойных нападения
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
.
 
Сьогодні два хлопчики роздавали газету "Національний корпус" Андрія Білецького. Жінка взяла один примірник. Варто почитати. Тим більше що пропонують безкоштовну передплату на газету. Варто тільки зателефонувати на один з номерів.

hehha5.jpg
 


Заступник начальника ГУ Головань - на відео в різних "іпостасіях". За всю службу
не ліквідувавши жодної пожежі, ствола пожежного в руках, на пожежі не тримавши - став різко розбиратися в пожежних зілах, "тонкостях" пожежної служби, волонтерському русі та "вміло" очолювати так званні комісії з проведення так званих службових розслідувань... Профі одним словом, немає що й сказати.
Ви можете собі уявити, коли рятувальника звільняють зі служби, провівши кадрову комісію, написавши наказ про звільнення - а потім за 5 хвилин повертають працювати до підрозділу? Це все що потрібно знати про СПРАВЕДЛИВІСТЬ та НЕУПЕРЕДЖЕНІСТЬ яка є в нашому гарнізоні.
А тепер про сьогоднішнє, про те, від чого нормально так підгоряє у наших управлінських дармоїдів...
Сьогодні до нашого підрозділу приїздила так звана комісія «великозіркових» (управлінчеських дармоїдів). Мета приїзду - мов би проводити мов би службове розслідування за фактом чому не приїхали 2 караули на навчальний збір ЦО. При цьому так звана «комісія», а по факту угрупування головного управління (УГУ) відмовилась надати будь-які докази законності своїх дій. Законні повноваження і права у УГУ порушувати розпорядок дня і тим самим підривати боєздатність підрозділу (у намаганні відволікати рятувальників від прямих своїх обов’язків на добовому чергуванні) були ВІДСУТНІ. Рятувальники в своїх рапортах, по факту проведення навчального збору ЦО пояснили, що наказу начальника підрозділу (законного або незаконного, обґрунтованого або необґрунтованого) про необхідність прибуття до підрозділу НЕ ОТРИМУВАЛИ ! Що ж цим особам з УГУ незрозуміло? Яке службове розслідування? Все і так розуміло – покарати треба самих себе, за порушення Кодексу цивільного захисту і інших законів Україні у тому числі і Конституції України! Навчіться управлінські дармоїди спочатку правильно (згідно статутів, чітко, зрозуміло, відповідно до повноважень, ЗАКОННО) віддавати накази підлеглим у відповідний спосіб (забезпечивши можливість їх отримувати у тому числі і за рахунок технічних засобів призначених для цього), а потім приїздить і розслідуйте!
До цього, особами з УГУ була озвучена інформація (в якості залякування рятувальників) ще про якусь там кримінальну відповідальність за неприбуття до підрозділу за сигналом навчального збору рятувальників, це при тому, що самого наказу на прибуття рятувальникам ніхто не віддавав! Юридичний відділ нашого ГУ вже неодноразово довів свою упередженість та ручний вплив зі сторони керівництва але більше ста виграних рятувальниками-профспілковцями судових позовів в 2017 році, та ті позови, що зараз знаходяться у судовому провадженні (і майбутні, ті які будуть найближчим часом подані до суду та виграні, у тому рахунку за систематичне перешкоджання профспілковій діяльності особисто на начальника ГУ Лепського О.М. а у подальшому, у разі необхідності, і на голову ДСНС) в черговий раз ДОВЕДУТЬ ПОВНУ ІМПОТЕНТНІСТЬ (профнепридатність) так званих юристів ГУ.
Наше УГУ, «молодці», працюють на повну - корупцію на навчальному пункті «в упор не бачать», начальників підрозділів – крадіїв палива та корупціонерів – не карають, крадіжку палива на АЗС – теж «не бачать», знімають з чергування рятувальників для заробляння коштів в кишеню ГУ – і це нормально, відверто брешуть судовим органам здійснюючи наклеп на рятувальників і це нормально… Жодного службового розслідування з цих питань! При цьому порушуючи права рятувальників (в черговий раз) вони ще й намагаються нас притягнути до дисциплінарної відповідальності по факту НІ ЗА ЩО! Бракує слів, навіть образливих для того, щоб охарактеризувати цю паскудність…
Купа скарг рятувальників так і залишилась без відповіді та відповідної реакції зі сторони керівництва - «відморозилося ГУ», "відморозилося" ДСНС… Але, панове керовальники – ера безкарності закінчується, і всім хто зараз віддає або виконує злочинні накази прийдеться рано чи пізно за це відповідати! "Запам'ятайте цей твіт"


А вот это спасатели спасают...
e5hgfe.jpg

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
"Чорний вівторок" - похорон Патріарха Володимира.

18 липня 1995 року , об 11 годині, після літургії у Володимирському соборі, траурна процесія з тілом Патріарха вирушила до Собору св. Софії, де було вирішено поховати Патріарха Володимира.
Проте Володимирська була перекрита щільними рядами міліції, які ніяк не реагували на прохання церковних ієрархів та народних депутатів пропустити процесію. Тільки завдяки втручанню УНА-УНСО вдалося прорвати міліцейський ланцюг. При цьому працівники «Беркуту» використовували спецзасоби — сльозогінний газ і гумові кийки.
Підійшовши до стін Собору св. Софії, учасники процесії побачили, що вхід до собору зачинений, а всередині повно міліції. В цей час народні депутати гарячково намагалися когось знайти з керівництва держави, щоби переконати в необхідності поховання Патріарха в соборі св. Софії, враховуючи його заслуги перед українським народом. Проте все було марно.
О 16 годині 30 хвилин учасники похоронної процесії: народні депутати, священики, члени УНА-УНСО розпочали копати яму на тротуарі, праворуч брами дзвіниці Софійського собору. Цього від них ніхто не чекав, міліція була не готовою до такого повороту подій і чекала вказівок від свого керівництва, а те, в свою чергу, шукало виходи на керівників держави. Не відомо, хто дав наказ бити учасників похоронної процесії, але такий наказ було надано -оскільки без відповідних вказівок у таких ситуаціях міліція не діє.
О 19:20, коли могилу було викопано, перший заступник начальника ГУ МВС в м. Києві В. Будніков дав розпорядження загонам «Беркуту» розігнати процесію. Хтось скомандував: «Натовп бити — унсовців калічити!» Відчинилась брама дзвіниці і з неї вискочило кілька сот «беркутівців». Деякий час стрільці УНСО разом зі священиками своїми тілами стримували натиск «Беркуту», поки інші намагалися засипати землею могилу. За короткий період площу заповнила міліція, яка добивала гумовими кийками лежачих та шматувала українські державні прапори, дісталося і народним депутатам.
Внаслідок дій міліції багато людей отримали серйозні травми. Близько 22 години працівники міліції зняли кордон навколо могили. Учасники похорону засипали її землею і відслужили молебень.
 
Вот думаю заняться меценатством, построить приют женский, для заблудших душ с купальнями, в дали от глаз людских, рядом с дорогой, шоб каждый путник мог поддержать, направить на путь истинный, кто словом добрым, кто гривной, кто баксом. Послушниц набрать оступившихся от 21 до 30.
Как вам такая идея?

У меня один вопрос, шо за дискриминация по возрасту :незрозумію:, стукну:мораль :
 
Лиса, тебя возьмем даже без трудовой, и испытательного срока)))
 
Шото торговые партнёры Сивого активность проявляют, вертушка прям с утра прошла:(:(:(
Слава Шакаляду
Офшорам Слава
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу