ООО НПО Вертикаль

Також у разі не видалення незаконної та недостовірно інформації, підприємство вимушене буде звернутись до уповноважених органів з мотивів можливого зловмисного переслідуванням Вашим ресурсом нашого підприємства, шляхом надання можливості залишати коментарі, що порушують ділову репутацію підприємства.
те от вас бегут сотрудники потому что фирма - говно, а вы это клеветой считаете и что-то требует? Сказочные долбоебы.
 
Завтра с утра это будет не только на Харьковфоруме! :-) И я, и я, хочу, что бы на меня подали в суд! Уже 2 конторы и 3 физ лица подали, только результата 0... :-)
 
Відповідно до ст. 277 Цивільного кодексу України юридична особа, особисті немайнові права якої порушено внаслідок поширення про неї інформації, має право на видалення цієї інформації.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

касается физлиц.

20 Цивільного кодексу України
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Опять касается физлиц. Хоть бы с юристом посоветовались. Выставили себя дополнительно в худшем свете.
Брехуны.
 
Есть доверенность, нам показали
Доверенность показали на Пушинского. А вот какое отношение юзер ХФ "Николай Пушинский" имеет к реальному Николаю Пушинскому, доказательств не представили. ))))
Доверенность в общем нормальная. Хотя конечно если подходить с точки зрения Закона, то она не порождает никаких прав и обязанностей. Поскольку не указаны полные данные доверителя, только фамилия и инициалы. А граждане реализуют свои права и обязанности только: 1. Фізична особа набуває прав та обов'язків і здійснює їх під своїм ім'ям. Ім'я фізичної особи, яка є громадянином України, складається із прізвища, власного імені та по батькові, якщо інше не випливає із закону або звичаю національної меншини, до якої вона належить. (ч.1 ст.28 ЦКУ). И если этот Пушинский не знает таких элементарных вещей, то юрист он так себе. Молодой и рьяный, без знаний и опыта.
Но это доверенность только на процессуальные действия в судах. На общение с юридическими лицами и гражданами (в т.ч. обращаться на ХФ с претензиями) его никто не уполномачивал.

Повторное требование удалить информацию.
СМИ предоставлена свобода критиковать действия лиц и организаций в общественных интересах. И в случае если какое лицо считает что критика несправедлива, администрацией СМИ ему может быть предоставлена возможность изложить там же свою точку зрения. Вам администрацией ХФ (хоть форум и не СМИ) предоставлена возможность изложить свою точку зрения на проблему. Расскажите в той теме, что написанное неправда. Выложите фотографии где у вас чистая большая комната для приема пищи сотрудниками. И т.п. Знать истину это в общественных интересах. Здесь никто не утверждает что написанное тем человеком правда. Вполне возможно что он сводит счеты по личным причинам. Вот и расскажите как оно на самом деле. А если вы молчите, значит написанное правда. Пока люди видят что у вас претензии только из за распространения информации. А по тому что это правда, у вас возражений здесь не написано.
И это безотносительно к тому, что ХФ не имеет никакого отношения к содержанию записей конкретных пользователей, и не отвечает за их содержание. И безотносительно того, что в заметке ни о каком ТОВ НВО Вертікаль из г. Харькова не написано. Товарищество и общество это разные формы юридических лиц. А значит судебных перспектив у вас ноль.
Да и честь этой фирмы вы защищаете своеобразно, большее ее позоря. Я вот до сегодняшнего дня и об этой фирме не слышал, и заметку ту не читал. Но вот благодаря именно вашим непрофессиональным действиям, эту заметку прочитали уже тысячи. Продолжайте дальше в том же духе. )))) Пока директор этого предприятия не узнает об этом, и не прогонит вас взашей.
Да, и в суде вас с такой филькиной доверенностью выгонят взашей. Об инициалах директора я уже написал выше. Но косяков там уйма. К примеру, директор ТОВ Вертикаль уполномачивает Пушинского представлять интересы "Предприятия". Какого предприятия? Может Предприятия по раздаче скрипок Ролдугина? )))))
 
Останнє редагування:
Чувака реально с его адвокатским гонораром опрокинут. Я б ещё люлей навалял.
 
Забавная угроза: "мы направим в Ваш адрес проект иска" ))))
 
Забавная угроза: "мы направим в Ваш адрес проект иска" ))))

Он будет длинным, витиеватым и глупым, с кучей пугалок про Европейский суд и после его прочтения закипит мозг и будут глаза кровоточить.
Страшно же ж.
 
Похоже, директор Вертикали нанял какого-то юриста-стажера-дилетанта в виду своей жадности забесплатно, в качестве тенировки. Получится - заработает свою конфетку, нет - та и хуй с ним.
 
Сейчас мода похоже пошла, на идиотические клоунские угрозы.
Может где-то школа открылась для слабоумных идиотов.
Мол - "Учим пугать плебейское быдло в 3 шага."
 
ОФІЦІНА ВИМОГА
про видалення інформації
Доброго дня!
На сторінці за посиланням https://www.kharkovforum.com/3683582-ooo_npo_vertikal розміщена інформація, що порушує ділову репутацію та статус юридичної особи ТОВ НВО «Вертікаль». Вказана інформація негативно впливає на імідж компанії та є причиною збитків.
Відповідно до статей 94, 277 Цивільного кодексу України юридична особа, особисті немайнові права якої порушено внаслідок поширення про неї інформації, має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації.
У разі поширення інформації, що порушує особисті немайнові права юридичної особи або її структурного підрозділу, позов вправі пред'явити орган цієї юридичної особи. Відповідачами у справі про захист гідності, честі чи ділової репутації є фізична або юридична особа, яка поширила недостовірну інформацію, а також автор цієї інформації.
Відповідно до ст. 277 Цивільного кодексу України юридична особа, особисті немайнові права якої порушено внаслідок поширення про неї інформації, має право на видалення цієї інформації.
Відповідно до глави 20 Цивільного кодексу України у разі якщо про юридичну особу поширено інформацію, що порушує, підриває її ділову репутацію, суб’єкт поширення такої інформації та її автор зобов’язані відшкодувати юридичній особи завдані збитки.
Позови про захист гідності, честі чи ділової репутації вправі пред'явити юридична особа у разі поширення про неї інформації, яка порушує її особисті немайнові права.
Ділова репутація – суспільно-позитивна оцінка трудових, професійних якостей особи, виконання взятих на себе зобов'язань, почуття відповідальності за виконану роботу.
Українське законодавство та практика міжнародної інстанції, зокрема, Європейського суду з прав людини забороняють поширювати в інтернет-просторі, засобах масової інформації, в блогах, на форумах інформації, що має відношення до ділової репутації, зокрема, порушує її чи будь-яким іншим чином стосується ділової репутації.
В рішенні по справі Європейського суду з прав людини «Де Хес і Гійзельс проти Бельгії» суд зазначив: «компанії потрібно захищати від безпідставних нападок, компанії мають право реагувати на виступи преси і захищатися публічно». У рішенні по справі «Кастельс проти Іспанії» суд відзначив, що «свобода інтернет дискусій не має абсолютного характеру, та може бути обмежена за заявою, зверненням уповноваженого суб’єкта (підприємства щодо якого поширюється інформація від третіх осіб. Суд зазначив, що особа, організація, що поширила інформацію, яка впливає на ділову репутацію компанії, повинна видалити всю інформацію протягом 24 годин з моменту звернення особи (підприємства).

З огляду на вищевикладене, ВИМАГАЮ від Вас видалення всієї інформації за посиланням https://www.kharkovforum.com/3683582-ooo_npo_vertikal.

Вказана вимога є офіційною та має характер передсудового застереження. У разі незадоволення наших вимог протягом 24 годин з моменту направлення вказаної вимоги, ми змушені будем звернутись до суду з вимогою про стягнення із Вашого ресурсу завданих збитків нашому підприємству. Вказана вимога викладена із врахуванням Постанови Пленуму Верховного суду України «Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи».


Вимога направлена 19.02.2017. Час направлення 18:00:00.
Кінцевий час видалення інформації 20.02.2017. Час: 18:00:00.




*** Також у разі не видалення незаконної та недостовірно інформації, підприємство вимушене буде звернутись до уповноважених органів з мотивів можливого зловмисного переслідуванням Вашим ресурсом нашого підприємства, шляхом надання можливості залишати коментарі, що порушують ділову репутацію підприємства.

Теперь хоть требуйте удаления публикации на форуме, хоть нет, информация продублирована, с более жесткими выводами -
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Он будет длинным, витиеватым и глупым, с кучей пугалок про Европейский суд и после его прочтения закипит мозг и будут глаза кровоточить.
Страшно же ж.

ссылки на практику Европейского суда вообще очень улыбнули )))

запасаюсь попкорном и буду следить за тем как юрист Вертикаля, сам того не понимая, наносит своей компании намного больший вред чем он был до его появления в данной теме ))))
 
запасаюсь попкорном и буду следить за тем как юрист Вертикаля, сам того не понимая, наносит своей компании намного больший вред чем он был до его появления в данной теме ))))

Может это вражеский тролль конкурентов?
 
Может это вражеский тролль конкурентов?

Зная эту компанию, даже сомнений не возникает в том, что это какого-то новичка напрягли "разобраться" :кручусь:
"Задача на развитие" так сказать
 
По ссылке вирус

Network Shield: blocked access to malicious site
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
([188.120.225.143]:80)]

Свяжитесь с владельцем сайта сообщите что у него заражен файл
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


script.src="
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
"; //document.head.appendChild(script); //info:upd_today
 
Назад
Зверху Знизу