Свеженькие ДТП

Re: Свеженькие ДТП

Сегодня присматривался на шины на автомобилях, ещё 20% на летней гоняют

А я иногда присматриваюсь к типичным "американцам" с красными поворотниками - очень часто от протектора там осталось одно воспоминание.. :(
 
Re: Свеженькие ДТП

А должен был? Какбэ они на тротуаре были, а не на переходе на проезжей части. В таких случаях ПДД не предусматривает действия "пропустить пешехода". Учи мат часть.
Да и возраст пешетопа до пизды дверца.

Знаешь, я в конце двухтысячных часто мотался в командировки на Западную Украину - Львов, Луцк, Ивано-Франковск и т.д.. Что меня там поразило по сравнению с Харьковом? Только подходишь к пешеходному переходу, стоишь на тротуаре - автомобили останавливаются и ждут, когда ты перейдёшь дорогу. Цивилизация - знакомо такое слово? ;)
 
Re: Свеженькие ДТП

НА окружной какой то треш..

Фура с щебнем перевернулась и раздавила машину такси, также ударив в лоб фуру АТБ. Пострадали еще два автомобиля.

eeec4c42416f777525.jpg

f2017fab5a3ca98cf84.jpg
 
Re: Свеженькие ДТП

сегодня поворачиваю с веснина на сумскую: пешиков нет, все чисто и свободно, и тут сцк стремительным домкратом вылетает тело на роликах...
еще есть велодрочеры быстрые аки панос
 
Re: Свеженькие ДТП

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Re: Свеженькие ДТП

Ач то, Субару Legacy уже бусик?:незнаю::незнаю:

Я всегда ценил в тебе высокий уровень интеллекта


Ты ничё не попутал, одарённый?
См выше

Про взаимовежливость можешь просвещать пешиков, которые переходят дорогу где почём зря не глядя по сторонам.
Мы тут говорили про конкретную бабушку, а не абстрактную, и конкретного водителя-дебила.
 
Re: Свеженькие ДТП

как так то?
мож тормоза?
 
Re: Свеженькие ДТП

пешетопов в начале ролика чего не пропустил? какбэ женщина немолодая

А должен был? Какбэ они на тротуаре были, а не на переходе на проезжей части. В таких случаях ПДД не предусматривает действия "пропустить пешехода". Учи мат часть.
Да и возраст пешетопа до пизды дверца.

Гаріку, ти реально проїбав. Не роби з себе містєрачерешню чи войлєру
 
Re: Свеженькие ДТП

Водитель автобуса, без сомнения, спас двадцать жизней. Всё-таки крутанул головой и нажал на тормоз. А может фура сигналила.
Там пассажир крикнул водителю, чтобы тот тормозил со слов девушки, которая была в автобусе. В главном был видос.
 
Re: Свеженькие ДТП

Водій вантажівки MAN був у стані алкогольного сп'яніння — поліція
Пздц, слов нет.
 
Re: Свеженькие ДТП

Згідно з висновками освідування встановлено, що водій «MAN» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

1.jpeg


Нагадаємо, 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе відбулось зіткнення автомобіля «Chevrolet Nubira», який рухався зі сторони м. Вовчанськ у напрямку Харкова та перетинав вказане перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем «MAN» з напівпричепом, який рухався по кільцевій дорозі зі сторони с. Затишшя у напрямку автодороги «Харків-Липці» та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

2.jpg


Після зіткнення транспортних засобів автомобіль «MAN» з напівпричепом перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі «Renault Logan».

3.jpg


Крім того, напівпричеп сконтактував з автомобілем «Suzuki СХ-4», який в цей час також знаходився на зустрічній смузі руху. Механічні ушкодження також отримав транспортний засіб «MAN», який у цей час стояв на забороняючий сигнал світлофора.

4.jpg


Як розповів т.в.о. начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, внаслідок ДТП 49-річний водій таксі та двоє його пасажирів – 49-річна жінка і трирічна дівчинка загинули на місці пригоди.

5.jpg


Водії «Chevrolet» і «Suzuki» з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні. Також травми отримав 51-річний пасажир «Chevrolet». Йому надали медичну допомогу на місці.

6.jpg


51-річний водій вантажівки «MAN» з напівпричепом теж отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Після надання медичної допомоги його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

7.jpeg


Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 
Re: Свеженькие ДТП

Себя жалей. Тебе надо.

.

)))
Упорство это хорошо. Но не в твоём случае.
Сначала подумай, потом пиши. А то выглядишь даже не просто смешно а просто жалко. Со своим петушиным вскидыванием.

Это ж не я после своего ролика с матами говорю что на дороге я без эмоций, а эмоции несу в дом, семью.
 
Назад
Зверху Знизу