Україна на переломі

%D0%AD.-%D0%92%D0%B5%D0%B9%D1%86%D0%BC%D0%B0%D0%BD.jpg


Израильские генералы И. Рабин и Э. Вейцман


1315340083_picture.jpg


Генерал-майор Эяль Эйзенберг.


img8434.jpg


Начальник израильского Генштаба генерал-полковник Бенни Ганц.

b41d8940a1e430983266cc4c73eb3f9d_XL.jpg


Американский генерал морской пехоты США Джозеф Данфорд.

CeoMO-MXIAAIsYn.jpg


Командующий Сухопутными войсками ВСУ генерал Попок.

Ну что тут скажешь?
Наверное таких генералов уже на пенсию надо отправлять.
Ибо в израильской и американской армии даже генералы сдают нормативы по физподготовке.
 
Ибо в израильской и американской армии даже генералы сдают нормативы по физподготовке.
Згадую свого командира полку на початку 70-х. Він по причині наявності животика в шинелі навіть не міг донести свою долоню до шапки для привітання. А в військовому інституті, де я під кінець служив, на офіційній фізпідготовці два рази на тиждень 70% 40-літніх "стариків" займалися пустим трьопом з цигаркою в зубах на спортивному майданчику. На фоні цього чомусь згадується П. Калнишевський, який в 80 років водив війська в бій. Та повернемося до сьогодення.
Нікчемність Порошенка та його команди в черговий раз підтверджується кандидатом від них на посаду міністра культури. Ними знову пропонують на цю посаду повного профана в питанні культури примітивного артистика Ніщука, який нудив з трибуни обидва Майдани своїм примітивізмом мислення.
Такий же примітивізм показують в цей час на JCTV, де продовжує нудити Куликов зі своїм "товчінням води в ступі". Там з завунним виглядом сурогатні політологи, яких розвелося більше ніж токарів, роблять вигляд, що вони аналізують дії політиків, а останні роблять вигляд, що вони керують державою.



Як вам подобається оте "ориентировочно" від представника керівництва АТО? Орієнтіровочно в них і Дебальцево було неприступною фортецею.
«Бой продолжается. Артиллерия продолжает работать. Активно работает стрелковое вооружение. Ориентировочно бой идет в районе «промзоны», — заявил Дмитрашковский.
 
Останнє редагування:
Извините, вот мнение противника Путина, российского оппозиционера А. Илларионова:

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Не хотелось бы верить, но тем не менее...
 
Извините, вот мнение противника Путина, российского оппозиционера А. Илларионова:
Дурня повна, цей Ілларіонов геть заплутався в "трьох соснах". Здавати Крим міг тільки український народ через референдум. А ось про владних поців, то вони елементарно не виконали свої функціональні обов'язки по захисту територіальної цілісності, за що їх варто судити. Я впевнений, що останнє буде в порядку денному чергового Майдану.
 
В Україні сміються та знущаються над кремлівського пропагандою, а те, що твориться з інформацією в самій Україні, мало хто звертає увагу. Бреше держава, брешуть ЗМІ, контрольовані олігархами, навчальні заклади продовжують випускати сурогатних журналістів. Ось сьогоднішній приклад такої інформаційної полови, яку розповсюджують всі канали, навіть не задумуючись над її змістом. Нагадую, що пострілом зазвичай посилають один снаряд, а тут і 68, і 22, і 250. Це мені нагадує той випадок, коли Порошенко, "знавець" бронетанкової техніки, і поруч з ним якась замизгана дівуля з мікрофоном, телекамерою та парочною звилин в голові аналізують якість виставленої для показухи бронетехніки.
Бойовики за минулу добу 68 разів вели вогонь по позиціях українських сил уздовж всієї лінії розмежування.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.
"За вказаний період поблизу Зайцеве та Авдіївки бойовики обстріляли українських бійців із забороненої зброї 22 рази. Кількість випущених ворожих мін 120 та 82 калібрів по нашим позиціям перевищила цифру 250.
 
""А принципы, задекларированные БПП, были преданы. Потому что во время выборов никто не обещал, что они будут лишать неугодных людей депутатских мандатов, возбуждать уголовные дела против Центра противодействия коррупции, расставлять "смотрящих" на потоки...Этого же никто не говорил! Говорили, что "будем строить демократию". Обещали принять закон об открытых списках. Если вы откроете предвыборную программу Порошенко, там это записано: провести следующие выборы по открытым спискам. В коалиционном соглашении есть соответствующий параграф - принять обещали еще до конца первого квартала 2015 года! Уже заканчивается первый квартал 2016...", - подчеркнул Лещенко.

"То есть на самом деле, если мы посмотрим идеалы и ценности, которые были задекларированы БПП, то мы их не предавали. Их как раз предавало руководство партии во главе с Президентом", - резюмировал он."

А уж после этого:
29.03.16 14:59 СЕРГЕЙ ЛЕЩЕНКО: "ПОРОШЕНКО ПРЕДЛОЖИЛ НЕ ПИСАТЬ О ШОКИНЕ И КОНОНЕНКО, СКАЗАЛ, ЧТО ЭТО ЧЛЕНЫ ЕГО СЕМЬИ"

становится понятно, что на этом переломе наберется много кого, с кем народу Украины не по пути.
"
 
ПОРОШЕНКО ПРЕДЛОЖИЛ НЕ ПИСАТЬ О ШОКИНЕ И КОНОНЕНКО, СКАЗАЛ, ЧТО ЭТО ЧЛЕНЫ ЕГО СЕМЬИ"

становится понятно, что на этом переломе наберется много кого, с кем народу Украины не по пути.
"
Тому він і перелом, щоб ламати ці залишки феодалізму від розжирілих комсомольчиків в вишиванці.
 
Ситуация хелп, дайте велик нашим политикам)
 
Süddeutsche Zeitung. Ни следа реформ

За полтора года в Верховной Раде Украины депутату "Блока Петра Порошенко" Мустафе Найему пришлось стать свидетелем многих дискуссий о борьбе с коррупцией.
"Когда мы во фракции говорим с президентом, звучит все неплохо. Но на самом деле ничего хорошего", - утверждает он.
По этой причине Найем, который в ноябре 2013 года в соцсети Facebook призвал украинцев к протесту против президента Виктора Януковича, вышел в понедельник на акцию перед администрацией президента, протестуя против "застоя в украинской политике", пишет политический обозреватель немецкой газеты Süddeutsche Zeitung Флориан Хассель.

Несмотря на обещания Порошенко проводить реформы, борьба с коррупцией, непотизмом и олигархами, контролирующими масс-медиа, политические партии и экономику,
так и не продвинулась вперед. "Но это и неудивительно, когда сам президент - олигарх", - отмечает автор. На акцию протеста пришел и военный капеллан Александр Мишура.
"До того как Порошенко избрали два года назад, он во весь голос обещал продать свой концерн Roshen.
Но я так и не услышал об этом", - говорит священник, который регулярно ездит к украинским военнослужащим, воюющим на востоке страны.
По его словам, по всей стране открываются новые магазины Roshen. "Ребята проливают кровь за лучшую Украину.
И каждый раз, когда они узнают, что в Киеве не происходит ничего нового, они разочаровываются все больше", - рассказывает Мишура.

"Мы уже два года говорим о борьбе с коррупцией и необходимости независимой прокуратуры, но ничего так и не происходит", - возмущается Найем.
По его мнению, Генпрокуратура Украины является независимой только на бумаге:
"После того как Порошенко стал президентом, мы слышали от него и двух поставленных им же генпрокуроров только красивые слова и не видели никаких действий.
А если и видели - то неправильные. Генпрокурор Виктор Шокин, к примеру, за два года после Майдана не осудил ни одного коррумпированного чиновника режима Януковича.
Вместо этого Генпрокуратура преследует группы гражданских антикоррупционных активистов, критикующих ее.
К тому же Шокин препятствует лишению депутатской неприкосновенности предполагаемых коррупционеров.
Кроме того, прокуроров, которые эффективно расследуют случаи коррупции, либо затыкают, либо увольняют".

"Казалось, что отставка этого спорного соратника Порошенко, - говорится о Шокине далее, - будет неминуемой: после того как на президента Порошенко было оказано серьезное давление,
он потребовал от Шокина уйти. 16 февраля генпрокурор якобы сделал это и, по сообщениям, находился в отпуске.
Но уже в середине марта он опять оказался в той же должности и объявил, что в Верховной Раде не набралось достаточно голосов для его отставки".

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
По этой причине Найем, который в ноябре 2013 года в соцсети Facebook призвал украинцев к протесту против президента Виктора Януковича, вышел в понедельник на акцию перед администрацией президента, протестуя против "застоя в украинской политике",
Краще б приєднався до мене для організації суду проти держави Україна в особі президента. В тому позові немає такої в юридичному розумінні дурні, як "застой", там є невиконання президентом своїх обов'язків по Конституції. Мені, без наявності більших повноважень ніж громадянин, важко одному пробити суддівську стіну, а з повноваженнями Наєма це робити простіше, як і привертати увагу преси до проблеми.
 
Ну, организуешь ты суд, ну, даже выиграешь, лет так через пять, десять. Дальше что?
До тебе і за цей час не дійде. Продовжуй тріпатися по форумах чи спостерігай занепад України за лузанням насіння.
Чим відрізняється наш постколоніальний мутант від цивілізованої людини - він не будує нормальне життя, він по жлобськи пробує пристосуватися до любого існуючого.
 
До тебе і за цей час не дійде. Продовжуй тріпатися по форумах чи спостерігай занепад України за лузанням насіння.
Чим відрізняється наш постколоніальний мутант від цивілізованої людини - він не будує нормальне життя, він по жлобськи пробує пристосуватися до любого існуючого.
То есть, выиграешь ты суд и Украина расцветет, и наши мутанты станут цивилизованными людьми. Так?;)
 
Краще б приєднався до мене для організації суду проти держави Україна в особі президента


Такого не бывает.
Либо вы судитесь с президентом, либо против государства Украина.
Дабы не углубляться в дебри скажу вам, что Порошенко не зря держит в подвешенном состоянии фактически нелегитимный КС.
Наверное вы понимаете, что пока сохраняется такое положение в правосудии, суд против президента вы не выиграете.
Как бы ни было обидно.
Поэтому единственный путь это прохождение всех инстанций украинского суда, а после вступления решения в силу подача иска против Украины в ЕСПЧ.
Сейчас иду этим путем в борьбе с Приватом.
 
Такого не бывает.
Либо вы судитесь с президентом, либо против государства Украина.
От тобі й на! А Вищий адмінсуд іншої думки, тому й прийняв те, що державу повинен представляти президент згідно ст 102 Конституції - "виступає від її імені", бо держава є лиш структура з певних людей і правил.
Для прикладу дивись
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
А меня частное дело, а у вас публичное?
Яке там публічне, такого в юридичній практиці не існує. Я в своєму позові виставив порушені конкретні мої конституційні права. Для прикладу - куди подівалася моя частина бувшого загальнонародного при приХватизації всупереч ст. 41 Конституції? Чи інше питання - чому в Україні повсюдно порушується ст. 40 Конституції, починаючи з президента?
 
"Я ніколи не міг пояснити одну річ собі і моїм співвітчизникам - небажання міжнародної спільноти поставляти зброю українському уряду і регулярної української армії, яка утримує лінію від атаки на міжнародний порядок", - сказав Порошенко.
Я тобі, Пєтя, поясню. Тільки дурень дає зброю державі, де панує бардак і відсутність контролю над нею, де свої заводи по виробництву зброї простоюють, де відсутня своя стратегічна направленість по захисту територіальної цілісності, де сурогатний президент повністю розірвав контакт з "головним носієм влади" і перейшов під контроль іноземців.

В Мариуполе ограбили Левобережную райадминистрацию
І це на фоні того, що Україна є світовим призером по кількості поліцаїв на тисячу населення, на фоні розрекламованих реформ в цій сфері.
 
Для прикладу - куди подівалася моя частина бувшого загальнонародного при приХватизації всупереч ст. 41 Конституції?


Я не специалист в конституционном праве Украины.
Юристы, как и др. профессионалы, специализируются по определенным отраслям права.
Поэтому не берите в адвокаты по уголовному делу специалиста по разводам.
 
Ага, проведем короткий математический анализ предполагаемой скорости реформ. По определению, скорость- это производная пути по времени. Путь определен. Время, не определено, и по свойству данная величина стремится к бесконечности. Следовательно предел данного выражения скорости реформ равен нулю. Что и следовало доказать.:D

Скорость бывает мгновенная и средняя. И считаются по-разному :)
 
Назад
Зверху Знизу