Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

В роз'їздах по Запорізькій області.
Спеціально для мілф з фан-клубу:
1000013970.jpg


 
Щодо зимового бушлату: я свій вибір показав. Якщо когось зацікавило, виходьте на зв'язок, спробую домовитися про знижену ціну. 5% знижки як для постійного покупця вже є, можливо, ще щось вдасться вициганити
Це зрозуміло.Малось на увазі чи хтось щось пробував(вдівав) "хвірменне" і може сказати ото річ,беріть і не думайте.
Наприклад,на роботу я собі купляю тільки німецьку робу з секонд хенду.На голову зручніше і якісне,ніж видають.
 
Термоса використовуєте?! Якщо так, які?!
 
Посилання видалено

😁😇
 
Бойцы,не стесняйтесь.Кидайте ссылки на действительно качественную зимнюю экипировку.Будет что то решать.Что даром в теме воздух портить нам,гражданским? Организуем сбор.
карематтакт кажется называется, в Харькове шьют. ну ооочень прилично. такое внимание к деталям, я поначалу офигел даже. брал штаны у них. реально лучшие из всех что были с начала войны. хотя до этого на первом месте был. велмат мавка.
заказал бушлат у них
 
касательно того, что выдает ЗСУ. самое лучшее качество нам выдали 26.02.22. все что выдавали потом за это время, намного хуже. в итоге почти все что сейчас ношу, покупал сам
 
нашим работникам тоже такое прилетело.
игнорируйте.
 
Переноску 10-15м и ещё зарядное на телефон повербанк, за ножи грил несколько штук разных но небольших , штык и прочее мачете это хуйня, саперная лопатка рулит, турникеты должны быть и двумя руками доставаться и пару тюбиков шприцов промедола, и карабины мощные грузовые это шо по Любэ в снаряге, все остальное если ты не лох дадут, и не стесняйтесь насчёт вооружения, бк, экипировки спрашивать, за автоматом следи это твой брат, если в нагрузке ещё шо то то смотри и бди, это спасет твою жизнь, если подсели то на сигареты пару тыщ должно быть, и не дай бог ты на соли упадешь это пиздец, синька у всех после эвакуации это все знают и аватаров почти нет, короче ноль эвакуация это адреналин и горе в основном, а так как повезет, поэтому всем Удачи!!!
 
Хто що може сказати про автономні дизельні обігрівачі?
Чи варто їх розглядати як альтернативу буржуйкам або конвекторам для обігріву приміщень?
Ситуація: живемо в надвірній будові розмірами 4х7х1.8 м, 8 чоловік. Пічного опалення немає, і з певних причин буржуйку тут поставити не можна. Для обігріву використовуємо електричний конвектор 1.5 кВт, зараз трохи не на половину потужності. Якщо стане зовсім холодно, є можливість і ще один ввімкнути. Але!
З електрикою тут часті перебої, особливо, ночами.
Тому задумалися про дизель. Наскільки добре він гріє, чи сильно шумить, і яку потужність обрати для поточних умов? Плюс якийсь запас не завадить, на випадок зміни стойбіща..
 
Назад
Зверху Знизу