За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

  • Зеленський Володимир Олександрович

    Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

    Голосів: 746 55.5%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
Еще какой вариант и думаю что одним Приватом не закончится.

Ясен пень. Есть еще МАУ, они же были монополистами, теперь сделают все чтобы выкинуть Runair и остальные лоукосты, а дальше хер вам, а не дешевые билеты, нехер бомжам по европам шастать...
 
2jcejj.jpg
 
Порохоботов больше получается. Не хорошо.
 
"Владимир Зеленский пригласил Петра Порошенко сдавать анализы в некую независимую клинику. Таковой клиникой оказался Евролаб. И вот вроде бы ничего такого, непредвзятость анализов и все такое, если бы не одно “НО”!

Дело в том, что конечным бенефициаром данной клиники, по какому-то странному совпадению, является гражданин РФ Кириллов Алексей Алексеевич и Андрей Пальчевский, в эпоху Азаровщины - первый замминистра семьи, молодежи и спорта."
 
А трехголовый-президент-по-очереди уже был?

Может же быть коллегия президентов из трех штук, решают вопросы голосованием.
 
hfj5ec.jpg

Ksenija Klym
7 год
#даю24години

Мені важко стримувати емоції, тому вирішила не писати відео а викласти свій виклик у пості.

Володимире Олександровичу Зеленський, котрий вирішив стати Гарантом Конституції України та Головнокомандувачем. У січні цього року ти дозволив собі посміятися над цінностями, котрі є святими для мене, моїх рідних і мільйонів таких, як я. Ти посміявся над Томосом та Українською Автокефалією. Ти – потомок синів Авраама і представник єврейського народу, як ніхто добре знаєш – що таке святі і недоторкані теми. Чому дозволив собі посміятися над тим, що є святим для мене???

Я, Ксенія Клим, журналіст, волонтер, донька українського православного священика. Я даю тобі 24 години на те, щоб ти вибачився перед усіма українцями за свій неприпустимий цинізм!!!
 
У нас призначення на високі посади починаються з аналізів.
Аналізами вони й закінчуються!
 
Порошенко зрадив армію: капітан ЗСУ розповів, чому українські військові підтримують Зеленського
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Ну, насмішив. Ще не прочитав, а вже даєш комент... :іржач: Тут ще один такий військовий експерд скоро намалюється, який питав у мене в 2014р. спочатку, як записатися у харківський добровольчий батальон. Я йому дав телефон. А потім сказав, що йому не можна, бо він рок музикант і у нього довге волосся... Зараз вилізе із своїми висерами... :іржач:
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу