Збільшити обсяги мобілізації...

При всем уважении но 2500 * 25 = 62500 грн.

Интересно вы врете или просто не очень с математикой дружите?

Курс $
24.01.202228.355
втричі більше - мав на увазі $. далі все самі можете додумати
"до 24.02 я десь втричі більше заробляв, в гривнях тіки курс трохи другий був." (с) ось так правильніше буде
 

Курс $
24.01.202228.355
втричі більше - мав на увазі $. далі все самі можете додумати
а вообще реально можно к вам попасть без опыта, но со званием и правильным вус? и дорого это стоит?Мне знакомій говорит что ему в военкомате областном на это намекали, типа ты ж хочешь денег получить, должен делиться.
 

Командование внесло запрос на мобилизацию 500 тыс. военных – Арахамия​

Еще это же должны сказать по очереди все пять потужных менеджеров из команды Главнокомандующего, а то народ не поверит.
 
а вообще реально можно к вам попасть без опыта, но со званием и правильным вус? и дорого это стоит?
у кожного своя дорога, та й "правильний ВОС" поняття розтяжиме, наврядчи в когось до 24.02 був ВОС на петріот,іриску, гєпард. Крім бажання допомогти здобути перемогу більше нічого не потрібно.
 
у кожного своя дорога, та й "правильний ВОС" поняття розтяжиме, наврядчи в когось до 24.02 був ВОС на петріот,іриску, гєпард. Крім бажання допомогти здобути перемогу більше нічого не потрібно.
да это понятно, но на пво сейчас что то не сильно видно, что люди нужны, хватает желающих, не хватает самих систем пво.
 
нашёл в инете 2 интересные мысли, цитирую:

1. Я где то недавно читал про планы Генштаба по мобилизации, которые выглядели очень логичными - а там было снятие с брони состава Нацгвардии, государственных охранных предприятий, полиции - и донабор среди населения оказывался не таким большим - 150 тысяч. Опять же - даже 20 тысяч мобилизованных в месяц это например с того же 1,5 миллионного Харькова 30 человек в день. Если от города каждому заключившему контракт автоматически выплачивать например 200-300 тысяч - это я уверен сильно бы поправило ситуацию с мотивацией. В том же Харькове с начала войны коммунальный общественный транспорт - бесплатный, достаточно просто ввести плату за проезд и объявить что все оплаченные населением деньги будут идти на оплату работы наших военных из Харькова - никто бы даже не пикнул - все бы платили как миленькие.

2.
Ось ці всі балачки, що “хлопці стомились(а це правда), їх треба міняти, ану бігом оновлюйте свої дані” – це все чиста “отсєбятина”, та ілюзії. Якби керівництво розуміло необхідність повноцінної ротації, то воно би за останній рік таки точно знайшло кілька десятків тисяч людей. Причому, під словом “знайшло” мається на увазі не лише можливість мобілізувати людей з вулиці. Чому б не відправити у окопи значну частину ресурсу із поліції? Адже це вмотивовані, навчені люди, котрі давали присягу, вочевидь це набагато кращі бійці, чим вчорашній бариста чи інженер, котрий і автомат в руках не тримав, і нормативів на фізпідготовку в житті не бачив. Ті ж самі ДСНС із умовно тилових областей – теж можуть відрядити на війну бодай 30%, а то й усіх 50% свого складу. А всілякі відставні СБУ-ки, що у 45 років вже на пенсії, прокурори? Адже, допоки конституція на паузі, вони можуть дуже гарно повоювати у окопах, замінивши хлопців, що там ще залишились, за 2 роки.
Але ж такий варіант виявляється неприпустимим для нашого керівництва, бо навіть якщо обмежитись лише мобілізованими через бусики, то як казав хтось, недослівно, “Ми можемо мобілізувати ще 100 тисяч, але в такому випадку ми не зможемо будувати дороги”. А навіщо платити “зайву” зарплату, якщо ті гроші можна вкрасти? Резніков не дасть збрехати…
І навіть якщо аж такі кроки з мобілізації – неприпустимі, то ж у нас є резерви – цілі прикордонні батальйони “Тиса”, “Ужгород” ті інші, котрі стійко тримають оборону на західних рубежах нашої країни. Чому би їм не змінити обстановку, побувавши у ротації під Бахмутом та Авдіївкою бодай півроку, давши можливість хлопцям із Сходу боронити Карпатські рубежі? Тим більше, ті батальйони добре підготовлені, укомплектовані, і на відміну від прикордонників із Сумщини, мають на озброєнні Мавіки 3T з тепловізійними камерами, антидронові рушниці – бери і ротуй їх! А ще є цілі бригади, котрі вже другий рік тримають оборону на білоруському напрямку – хоч би хто подумав замінити їх, адже хлопці вже не витримують тишини та морального тиску із сторони білорусів – вони вже би із радістю поїхали у ротацію під Бахмут та Авдіївку, та все ніяк наказу немає.
І це ще ми не підняли питання зайнятості професійних військових, котрі 1-1.5 роки сидять по тилах, “охороняючи” у Західній частині України різноманітні мости, елеватори, склади, протираючи штани місяцями по тилових частинах. Тільки зараз почали розформовувати спецформування поліції, котрі виконували такі ж почесні та важкі завдання по охороні об’єктів, та почали їм надсилати/видавати повістки до ТЦК. Знаю такі випадки особисто.
Нема там нічого цікавого. Черговий жентельмен - всі вперед, а я тільки після вас. І такий обізнаний, хто скільки де і як озброєні. Навіть можна уявити, шо він сам там на Закарпатті або в поліції. Але хуя - він вдома на дивані.
 
Киевско-западенскую пидарастню не выпускать через границу.
 
можлива та, про яку ви більш знаєте.
Візьмить на себе функцію рекрутінгового агенства.
Так я сержант звичайний, навіть не ахвіцер і не гєнєрал)))по кадровим питанням точно не до мене.
 
Ти будеш (хоча вже)) другим після Айвенго. Хто служить не там, де хотіло б тебе бачити шановне панство:D
Ну якщо вони вважають що тут де я мед їдять і чивасом запивають то мабуть є сенс дочекатись акції «приведи двух друзів та йди на дємбєль» і запросити їх на своє місто?
 
Ну якщо вони вважають що тут де я мед їдять і чивасом запивають то мабуть є сенс дочекатись акції «приведи двух друзів та йди на дємбєль» і запросити їх на своє місто?
Прикупа не буде. Буде тасуватись одна і та ж колода(
 
Слабенько якось.Ці провокації застаріли вже років 30 як.
Ти зміг все кинути і піти - молодець. Бачу, що воюєш не в окопі, бо не бруднишся. Стріляв мало, бо зброя та оздоблення новенькі. Навіть на блокпосту більше зношується.
А ще я знаю - що ЗСУ - типовий зріз нашого суспільства, є ті, хто в окопах сидить, а є ті, хто непогано влаштувався.
Ты еще расскажи, что солнце утром всходит, а вечером заходит, а то не всем еще это известно...:ги::ги::ги::ги:
 
Так я сержант звичайний, навіть не ахвіцер і не гєнєрал)))по кадровим питанням точно не до мене.
вот не хватает всу людей, которые умеют работать с людьми...Нужно мобилизировать психологов и кадровиков.
 
вот не хватает всу людей, которые умеют работать с людьми...Нужно мобилизировать психологов и кадровиков.
Правильно, нахера решать накопившиеся проблемы, можно просто объяснить людям, что проблем нет :D
 
Назад
Зверху Знизу