Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Ранку! Добру бути :кава:

OIG1.QH86ihpaNB2X9a.jpg
 
Їх іще спробуй знайди, треба з запасом.
жир...
Я раптово в чатіХФ почула цю відому пісню, - чула ж її 100500 разів, а не пам'ятала, хто співає. Пішла дізнаватися, хто співає, потім по біографіях, діскографіях, каверах..
Ледве схаменулася. :навушники:


Елвін і бурундуки...її краще усіх виконують..імхо..:кава:
***********************************

Добрго ранку шановні балакуни..:квіточка:
 
Мені сьогодні зранку, ще у напівсні, прийшла думка, що наступ на Харківщину зупиниться через 3 дні. А ось і Буданов прогнозує 3-4. То може то було у мене передбачення ?
 
Мені сьогодні зранку, ще у напівсні, прийшла думка, що наступ на Харківщину зупиниться через 3 дні. А ось і Буданов прогнозує 3-4. То може то було у мене передбачення ?
колективне безсвідоме...скоріш за все так і буде..:кава:
 
ні..:D робила кекс з горіхами та ізюмом..
а паску купили кулінічівську...ну тому що..:кава: (не дуже смачна виявилася...однак -принцип виконан)
Маму пригостили сирною паскою, не такою, що із самого сиру робиться, а просто в тісто додається. Мені не сподобалося. Це не паска. Зараз мафіни замість пасок, просто з білою верхівкою, але ж паска - то паска :) Та щоб голову не морочити, можна і таке.
 
Останнє редагування:
Маму пригостила сирною паскою, не такою, що із самого сиру робиться, а просто в тісто додається. Мені не сподобалося. Це не паска. Зараз мафіни замість пасок, просто з білою верхівкою, але ж паска - то паска :) Та щоб голову не морочити, можна і таке.
також так вважаю...:угу:
 
Нехай у вилупків нутро гарячкою вишкварит, нехай їх дити за всі їх гріхи відповідають до 14 коліна
 
Зараз мафіни замість пасок, просто з білою верхівкою
І добре, якби вони були з нормального дріжджового тіста, зі зрозумілим смаком :) А то бувають - кекс кексом, ще й віддають содою :rolleyes:
 
Назад
Зверху Знизу