Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
мне вообще "нравятся" нарративы этого убийцы ...Кожен раз, коли я чую про будь-які чергові можливі домовленості з Кремлем або гарантії Путіна, то зразу згадую відому цитату Леся Подерв'янського з Гамлєту:
- Не вір, мій сину, цьому під@расу. Канхвету ту тобі він в жопу встромить.
З Кремлем так само. Обіцяти вони можуть все, що завгодно. При цьому підступно збрешуть і порушать всі домовленості та будуть волати, що це не вони, якщо будуть впевнені у своїй безканості. Доведено неодноразово на практиці. До речі, зараз теж саме бачимо і з Пасхальним перемир'ям.
Берёза
мне вообще "нравятся" нарративы этого убийцы ...
типа, пару дней мы вас убивать не будем, потому как набожные ...
а потом продолжим ...
ну не пиздец?
Виглядає неначе мідні. Свинцеві також вже показували і кцп і наші. Ніхуя автомату від стрілянини дробом поганого не буде.Наоборот пускай ибошат. Заодно и ствол попортят на автоматике.
Разбирали уже. Это омедненные стальные шарики для пневматики 4,4 мм. На видео про это вундерваффе даже мелькала характерная баночка. И попортить ствол им можно влегкую, я уже даже писал почему - засир ствола и писец нарезам, Плюс возможно попадание в пламегаситель, потому что калиберная колбаса начинает разваливаться еще в стволе, а шары подкалиберные, что создаст дополнительную радость стреляющему.Виглядає неначе мідні. Свинцеві також вже показували і кцп і наші. Ніхуя автомату від стрілянини дробом поганого не буде.
ну не пиздец?
вопрос риторический?А шо тебя взволновало?
Хотят убивают, хотят не убивают. Это ж пидоры.
Мы же не можем им запретить не убивать?