Йобана русня

nc_ohc=GW28T0Z9ZjEAX_RfB0R&_nc_ht=scontent.fiev7-3.jpg

"Индикатором невесомости на "Союзе МС-25" станет щенок из "Котенка по имени Гав".​

При наступлении невесомости по нему космонавты определяют, что работа двигателей ракеты завершена, и космический корабль вышел на орбиту"​


Это об ИГРУШКЕ (так понимаю, мягкой). Герое мультфильма. ЩЕНКЕ! Бандура полетит 21 марта (если взлетит). "Известия" бегущей строкой влупили интереснее: "Котёнок по имени Гав полетит в космос вместе с экипажем "Союз МС-25".

Так же можно подумать (если нет Инета, только дебилизор), что уже котов на орбиту тягать начали...
 
Жили-были на болотах два лучших друга:

1710533913950.jpeg
 
Взагалі то це прикольна книга Григорія Остера 'Задачник', видана ще наприкінці радянських часів.
Й не одна. "Вредные советы" - теж нічого :D

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


1710542066208.jpeg


Как раз для Блэтгорода и подобных. Кто же знал?!
 
Взагалі то це прикольна книга Григорія Остера 'Задачник', видана ще наприкінці радянських часів.
1710539671874.png
я хз. я его не читал. когда все мои одноклассники угарали по остеру, я читал хайнлайна
 

Не знаю чи доречно це в цьому розділі, але йобаная русня, але гірше русні можуть бути лише колаборанти та ждуни

Леся Сагайдачная


Tala Omelchak , Талуся, Тала, блд, ну як так? Ми ж вчора ще переписувалися. Тала одна з тих хто тримав мене в долонях свідомості. В ті дні, коли Київ був майже оточений. Ми всі, ті хто лишився, тримали один одного. Тоді вона написала, що її п'ятнадцятирічна донька посивіла від цих обстрілів. Я їй сказала, що треба їхати, це не діло, так не можна. А Тала мені відповіла, що не може кинути маму, ось це я добре розуміла. Ми тоді домовились і ще з однією нашою подругою, що якщо буде зовсім ніяк то будемо на двох машинах виїжджати до Львова, до моєї свекрові.
Тала, яка вміла якось так готувати і серверувати, як мені не навчитися ніколи. І, яка мала достатньо мужності, щоб в наш час закохатися і вийти заміж. За військового. Вони побралися 14-го лютого. А ще вона виховувала двух донек і ми гуляли з нею під квітучими сакурами нашого парку.І сміялися. В неї було стільки життя. І її більше нема.
Вчора вона поїхала до коханого на запорізький напрямок. Вони збиралися відмічати День добровольця. І якась гніда продала їм отруєну їжу.
І сьогодні я спочатку побачила про Одесу, а потім в мснджр про неї. Що нема її, ще хлопця з підрозділу, а її коханий в реанімації.
Все що я прошу - допомоги з грошима. Далі ми будемо вирішувати як допомогати її донькам. Одногрупники старшої відкрили банку. Все буде в коментарях. Я не знаю що ще казати.
5168755908509504
банка, яку відкрили одногрупники старшої доньки Даши
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

5168755908509736
 
Назад
Зверху Знизу