Йобана русня


Честно, я потерялся. Нафига и с какими целями ходил на войну? Дома жестче. И защищать дом надо жестче. Полиция не в помощь. Спасибо скорой помощи, они увезли прямо от участка. Даже и врачам было невдомек, как такое возможно», — рассуждает участник вторжения в Украину после избиения.

Судя по странице Евгения во «ВКонтакте», он активно поддерживает войну в Украине. Сейчас мужчина пытается привлечь внимание к произошедшему, обвиняя в нападении на него «экстремистов», якобы вербующих граждан «в ряды ВСУ, РДК и для проведения силовых акций на территории РФ, в том числе по дискредитации и избиению участников СВО». О том, являлось ли соблазнение супруги приятеля частью плана «силовой акции» нападавших, а также был ли с ними в сговоре устроивший пьяные разборки ревнивый товарищ, — «ветеран» пока ничего не сообщает.
 
2C13nLpwk1PBUzuK7u0jppfqqXP0imLk9w.jpg


Украинцы оставляют мины для русских в том что они пиздят :D
 
Взаємодія дронів-камікадзе, дронів-розвідників, M2 Bradley та артилерії.



Наш дрон зупинив ворожу бронетехніку, ліквідувавши декілька окупантів включно з водієм і запаливши ББМ. Легендарна Бредлі та артилерія нашої бригади добила росіян, яким вдалось вижити.
Жоден окупант не добрався до наших позицій і не зміг нашкодити нашій мужній піхоті!
Дякуємо кожному, хто допомагає нам у цій клятій війні. Без вашої підтримки перемога неможлива!
Щодня нові відео на каналі роти ударних БПЛА 47-ї ОМБр⬇️⬇️⬇️
https://t.me/strikedronescompany
 
ніколи в останні 100 років військові у підорасії проти влади та жандармерії не повставали. в них взагалі амбіцій ніяких, а годівниця завжди повна.
Так отож! Крадеш тут мільярди, а приходить якийсь фсбшник і каже: тепер будеш красти не більше мільйона за раз! Чи не викличе цей беспрєдєл супротиву?
 
тепер будеш красти не більше мільйона за раз! Чи не викличе цей беспрєдєл супротиву?
навряд чи. просто красти будуть менше, але досі достатньо, аби відчувати себе щасливими. до речі, і це призначення і тезіси, які зараз розкидуються головами, що розмовляють: "це новий маршал устінов. готуються до війни у довгу. нові перегони озброєнь. нова холодна війна " - це гучні лякалки для західної аудиторії.
 
Останнє редагування:
гроші. єдина мотивація та рушійна сила. саме тому новим міністром нападу назначений фінансіст.
Ну коли у тебе бездонна мошнá, то давати по 100-200-500 тисяч, а хоч і по 1.2 млн, діло не хитре.
А от коли воювати "єщьо нє начіналі", а у тумбочці з грошима уже полички майже порожні, тоді економіст на чолі міністерства нападу ой як потрібний.
 
Ну коли у тебе бездонна мошнá, то давати по 100-200-500 тисяч, а хоч і по 1.2 млн, діло не хитре.
А от коли воювати "єщьо нє начіналі", а у тумбочці з грошима уже полички майже порожні, тоді економіст на чолі міністерства нападу ой як потрібний.
саме так.. але з паперовими грошима проблем не буде, доки працюють друкарні. а інфляція? сапхізадовна її "переможе", вона геній! ну а цивільна чернь може і потерпіти інфляцію, доки "володимір землі збирає"
 
Новий так званий "міністр" наводить порядки під себе. Сподіваємося, вил'ється у протистояння військових з фсбшниками.
он не замечен в подчиненинии/работе в конторе Говорят то личный пиздун на уши хуйла из гражданских
 
Слухав учора Портнікова та Накі, кожного окремо. Віталій каже, що налаштування на тривалу війну роками чи десятиліттями й викликало необхідність у економісті на чолі мінубивства.
Майкл каже те ж, але акцентує, що коли у тебе безліміт по грошах, то кого їбе раціональне використання коштів?

Коротше, Портніков постарше і у Києві, він більш реалістично-песимістичний. Накі молодший і у Вільнюсі, він оптимістично налаштований.
 
Назад
Зверху Знизу