Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

А я тут поїзд жду на Трускавець
1000037700.jpg
Старі вовки кажуть, що є у Трускавці чарівна "шайба", там всім файно!
Прямуєте/шляхуєте до задоволення!))

полковником демобілізуєшься
Скоріш за все ніт!
Якщо затвердять на посаді, то по шпк капітан.
Але сьогодні при відвідуванні кабінету командира, він промовив : старайся і будеш майором)

Блять, мене всю жизнь в потягах Укрзалізниці прєслєдує якась єбєйша хуйня, не іначє як кармічєска - постійно фатально не прьот з сусідами((
Вічно поруч або якісь бидлодємони, або мамаші з невмєняємими лічінкусами, або інший малоприємний контінгєнт.
Ось і сьогодні:
В 1 класі інтерсіті поруч - страшна кашалотіна з бородавками.
Зараз в купе - на три сусідніх полки - 3.5 маловмєняємих, страшних як смерть гуцулки. 0.5 - це дике гуцуля, на яке вже окремий квиток мали б купувати .
Боже, та за шо?!!!

Блять, мене всю жизнь в потягах Укрзалізниці прєслєдує якась єбєйша хуйня, не іначє як кармічєска - постійно фатально не прьот з сусідами((
Вічно поруч або якісь бидлодємони, або мамаші з невмєняємими лічінкусами, або інший малоприємний контінгєнт.
Ось і сьогодні:
В 1 класі інтерсіті поруч - страшна кашалотіна з бородавками.
Зараз в купе - на три сусідніх полки - 3.5 маловмєняємих, страшних як смерть гуцулки. 0.5 - це дике гуцуля, на яке вже окремий квиток мали б купувати .
Боже, та за шо?!!!
В вагоні 30+ місць. Треба шукать.

Кстаті - бил свідєтєлєм сітуаціі, когда наш сопровождающій, за пару часов общєнія с сосєдкой по плацкарту, закадріл її на пєттінг. Старлєй. Шо он єй втірал - хз. Но, надо било конспєктіровать.

Да, практически каждую неделю передаю машини, как на часть, так и особисто на військовослужбовця.
Тогда есть ряд вопросов. На службе особо не потрындишь днём, предагаю переписку Вотсапом, мой номер 067 954 954 8

Скоріш за все ніт!
Якщо затвердять на посаді, то по шпк капітан.
Але сьогодні при відвідуванні кабінету командира, він промовив : старайся і будеш майором)
До майора-легко, далі-вже певний дефіцит посад.

Так собі розпочинати військову кар'єру за 40+, але ... )
Тю, мне вот в 50+ пришлось.
Причем я настолько далек от этой армии, что гуглю сколько народа в батальоне, туда куда меня засунули - вообще не моё и рядом не лежало.
Я 30лет назад для того и выбрал институт с военной кафедрой, что б в армию не идти.
План был надежен, как швейцарские часы🤣

Останнє редагування:
И шо б вы думали? Я под Одессой в землянке ЦПК академии жил с чуваком с которым 30 лет назад на одном курсе на этой военной кафедре в ХИСИ учился...
Блин, где б мы ещё встретились?

Тю, мне вот в 50+ пришлось.
Причем я настолько далек от этой армии, что гуглю сколько народа в батальоне, туда куда меня засунули - вообще не моё и рядом не лежало.
Я 30лет назад для того и выбрал институт с военной кафедрой, что б в армию не идти.
План был надежен, как швейцарские часы🤣
Просчитался, но где? )))

В вагоні 30+ місць. Треба шукать.
Алєлуйя!
Знайшов!
Така сама потєрпєвша з сусіднього купе. У неї там три алкашини чілят
А ми на тамбурі міло бєсєдуєм. Гарненька кияночка. І я трохи вляпаний, а тому разговорчівий і смєлий

Назад
Зверху Знизу