Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

:підстолом: :рл: Ось через таких дуреп і складаються міфи про "жіночу логіку".
:D

Додивилася детектив.
В останньому сезоні група прибиральниць свідомо довела до смерті групу чоловіків-вчених, довівши їх до жаху і пустивши голими в полярну ніч.
Ну а що, "ходять тут по помитому":D
 
Спробувала малювати елемент з петриківського розпису. Це капець як складно! Не можу рівно зробити однісінький рух. Можливо частково це залежить від пензлика, може натуральним краще б лягало :незнаю: синтетичний я взяла, бо для акрилової фарби, але пробую поки що гуашшю. Але рука не стоїть як треба, і не рухається як треба. Ну, то з досвідом. Власне, малювати саме петриківський в мене нема потреби, можна і не дотримуватися. Я просто хотіла навчитися малювати красиві квіти, а тут мені вони подобаються.
 
Спекла улюблену смачняшку :їжа: :-)

піца_0103.jpg
 
А, тоді Джек Керуак "Волоцюги дхарми".
Якщо це "легке", тоді я негритянська співачка. :-)
щось легке та веселе
Легке і веселе - це Енн з зелених дахів, це Поліанна, це жіночі романи про те, що "найвища мета в житті - заміж та діти" :-) Айвенго за визначенням не може пропонувати "щось легке та веселе"; ось філософське щось, з тяжінням до буддизму - інша справа :)
 
Ну ти ж пам'ятаєш - є хутро чорне, біле та сіре :D
Ось у мене кішка триколірна. Але якщо збирати за нею шерсть, то вона сіра. Здавалося б, а куди діваються білі та руді волоски?? Я теж не розумію. На чорному светрі – шерстинки білі, руді теж трапляються. А якщо на підлозі змітати – сіре.
 
Ось у мене кішка триколірна. Але якщо збирати за нею шерсть, то вона сіра. Здавалося б, а куди діваються білі та руді волоски?? Я теж не розумію. На чорному светрі – шерстинки білі, руді теж трапляються. А якщо на підлозі змітати – сіре.
Пес його знає, у мене також на підлозі сіре. Але воно більше на пух схоже, то що на підлозі. А в пилесосе(до речи, як вірно - пилесмок, порохотяг?) вся та вовна одним монохромним клубком
 
Ну ти ж пом'ятаешь - є хутро чорне, біле та сіре :D
Та оце я вже думаю, що справді треба...
Для одного елемента ті пензлі, що в мене є, точно не годяться. Можливо, трохи іншої форми синтетичні підійдуть :незнаю:
До речі, для пензля кошачка хутро береться або з грудки, або під лапками, воно там найм'якіше :)
 
Ф'ям, сьогодні мали розмову з розвідником :ги:
(Це я хоч не секретну інформацію видаю? 🤔)
 
Так, натуральним пензлем - зовсім інша справа. Гарно теж не виходить, але це тому, що він у мене багатостраждальний. Купувала, щоб малювати на нігтях. Там була одна волосинка така дуже довга. Я її відрізала, бо заважала :-) Потім цим пензлем малювала на футболці, і він стерся і став кривенький. Потім я трохи підстригла, щоб вирівняти :-) так що тепер ворсинки трохи стирчать :-) Але ж до паперу він лягає зовсім інакше, ніж синтетичний!
 
Назад
Зверху Знизу