Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Так? Дякую. Але мене бентежить приойм, до якого вдався демон. От прямо трохи політав і вже зацікавив демоницю. Хоча там і не описується що саме на неї подіяло, чого вона відійшла, справа взагалі не в цьому, але якось воно мені дешево виглядає.
 
Так? Дякую. Але мене бентежить приойм, до якого вдався демон. От прямо трохи політав і вже зацікавив демоницю. Хоча там і не описується що саме на неї подіяло, чого вона відійшла, справа взагалі не в цьому, але якось воно мені дешево виглядає.
Вона ж мала вигляд кішки. А він на землю гепнувся кошенятком. С точки зору демониці прийом не витончений, але щирий :D Їй могло стати цікаво. А ще ми не знаємо, може коли набуваєш чужої форми (кішки, пташки, квіточки) може включається досвид цієї форми - кішка б точно відреагувала, якби щось настирливо літало в неї над головою:)
 
прийом не витончений, але щирий
Я б сказала навпаки - не щирий, а суцільне читерство :) Перетворитися на миле пухнасте кошенятко! :-) :любов: "Щоб подобатися жінці, треба бути красивим, багатим, або котом".
 
Доброго ранку! Тримаємося за добро:кава:

OIG38633.jpg
 
Їздила до мами. Район для мене тривожний. Але... дивлюся, а там уже новий автосервіс, та ще щось нове (не розібрала через дорогу). Люди, машини. Нова кав'ярня, зовсім поряд із будинком. У дворі в клумбах чаклують комунальні тітоньки.
Але, не улюблений мною район таки помстився – не працював ліфт, довелося на 15 поверх лізти пішки. Що сказати, я вже не така атлетична, як 20 років тому:D

То до чого це я? А! Щоб всі потвори та вилупки волохатою сракою накрилися
 
Останнє редагування:
Важкі краплі дощу стукали у вікно. Небо прошила блискавка, висвітливши на мить постать білявого хлопця, що сидів за столом. З хрускотом, наче десь вгорі розламалася навпіл велетенська гілка, вдарив грім. Ще не встиг затихнути його відголосок, як у старому настінному годиннику щось заскреготіло, пересуваючи металеві деталі, і він почав голосно відбивати час.
- Раз, два, три... - шепотів Юрась рахуючи удари.
Після дванадцятого він намацав у темряві коробку з сірниками і запалив шість свічок, що стояли на столі, утворюючи коло.
"Пентаграми - то дешева атрибутика, - запевняв напередодні його приятель Сашко. - Я тобі точно кажу: свічки і оцей текст, що бабка писала, більше нічого не треба. Фірма гарантує!".
Юрась збирався визвати демона.
Розгорнувши папірець, він почав читати вголос, старанно вимовляючи незнайомі слова.
Знову загрохотав грім, у шибку з противним скреготінням вдарила гілка, на стінах ворухнулися тіні.
- Чпок! - між свічками, які раптом зачадили чорною курявою, з'явився клубок ниток.
- Сам ти клубок! - сказав клубок, розгорнувся і схопився за поперек.
Загалом-то він був схожий на демона - волохатий, зубатий, очі червоні, хвіст і навіть ріг. Але зростом був не більше від кошеняти.
- Хіба демони такі бувають? - розчаровано протягнув Юрко.
- А ти що - спеціаліст з демонології? - не залишився в боргу новоприбулий.
- Ні, але ж в усіх демони не такі - вони великі як... як демони!
- Так то ліцензійні, - пхикнув демон. - Ті за грошики угоди укладають. А ти якого викликав? Піратську копію! Але повір, я краща копія з усіх можливих!
- Ні, - похитав головою хлопець, - ти мені не допоможеш. Мені треба великого, поважного.
- Умгу..., - сказав демон і раптом спитав: - Вчишся гарно?
- Ну, так... - відповів Юрась.
- Спортом займаєшся? - демон схопив хлопця за руку і помацав м'язи.
- Зате я добре стрибаю!
- І грошей на ліцензійний контракт ти теж не маєш. А забаганки... - демон розвів лапами, показуючи розмір Юрасевих забаганок. - Та не скигли, малий! Працюють професіонали! Хоч і піратські. Мені ще кілька вдалих контрактів, і я в ліцензійні виб'юся. Так що кажи - в чому справа? Навіщо тобі велике і страшне, ображають тебе чи що? А! - хлопнув він себе по лобі. - На дівчину враження справити?
- Ну, так, - почервонів хлопець. - У неї знаєш яка демониця? Вищий клас!
- Пхе..., - сказав демон.
Юрась ледве дочекався великої перерви, коли Ясна з паралельного класу сяде з планшетом на лаві біля фонтанчику, а її демониця, перетворившись на сфінкса, займе місце позаду господарки.
- Он вона, - тицнув підборіддям в бік дівчини. - Але як я покажуся їй на очі разом з тобою? Не кажучи вже про знайомство. Це її лише насмішить.
- Не будь таким песимістом! - демон, що сидів на плечі Юрка, смикнув його за вухо. - Сміх - це вже добре, це позитив! Головне - вірити у себе. А коли ще є плааан...
Він піднявся в повітря, легко, ніби повітряна кулька, і полетів у бік Ясни. Завис на хвилину, а потім завертівся дзиґою. Антрацитова демониця повернула голову, дивуючись неочікуваній виставі. Втім, спостерігала не тільки вона, а усі, хто був в той час на подвір'ї школи. Кілька величезних демонів, що гуляли поряд зі своїми власниками, презирливо відвернулися.
Тим часом Юрасев помічник влаштував цирк у повітрі. Він носився взад-вперед як скажений, зависав униз головою та виписував усілякі фігури. Аж раптом впав, врізавшись у землю.
Юрко зойкнув.
Вишкіривши великі жовті зуби, демониця засміялася (звук, ніби каміння насипали у залізне відро). З-під землі вилізло скуйовджене чорне кошеня з палаючими очима, обтрусилося, так що земля полетіла в усі боки, і всілося біля ніг сфінкса.
Вже за десять хвилин Юрась з подивом спостерігав, як дві котообразні фігури поступово почали віддалятися від лави. Ось його демон застрибнув на плече демониці і щось зашепотів на вухо, причому морда в неї була аж надто задоволена, як у кішки, якій неочікувано перепало сметани.
Потім повернувся і почав подавати Юркові якісь знаки, показуючи то на Ясну, то на нього.
Хлопець зробив непевний крок, ще один, а потім, різко видихнувши, рішуче пішов вперед.
- Вітаю! - сказав він, зупинившись біля дівчини. І раптом десь самі взялися слова: - Здається, наші демони вирішили втекти...
Чим закінчиться ця історія поки що невідомо. Можливо, Ясна захоче потоваришувати, можливо, це виллється навіть у щось більше, ніж дружба. А може вона вирішить, що нема для чого водити знайомство з таким хлопцем, що не має навіть ліцензійного демона... Але перший крок вже зроблено, ба навіть більше: Ясна обертається, щоб подивитися - невже її демониці справді нема на місці?..
не стрималася...Ір - круто :угу: ти велика розумнічка..:кава:
****************
Доброго дня шановні пани та панянкі - балакуни..(не звертайте увагу, то я краєчком ока читаю заДзеркалля)
 
А коли найкращий день для любительського рибальства?
 
А коли найкращий день для любительського рибальства?
Кожний, якщо погода сприяє :)

Мій дід та бабуся вперто таскали мене на рибалку, які тільки види риболовлі вони не використовували. З лодки, с причала, з "гатки" - не знаю, що це за чудне слово, але це така споруда в кілька метрах від берега, до неї прив'язують лодку і на ній сидять з вудкою. А ще кожного вечора туди треба їздити і кидати кульки, зліплені з глини, вареного зерна та макухи - підкорм для риб. :риболовля: Риболовлею я так і не надихнулася, хоча й їздила охоче :-)
 
Кожний, якщо погода сприяє :)

Мій дід та бабуся вперто таскали мене на рибалку, які тільки види риболовлі вони не використовували. З лодки, с причала, з "гатки" - не знаю, що це за чудне слово, але це така споруда в кілька метрах від берега, до неї прив'язують лодку і на ній сидять з вудкою. А ще кожного вечора туди треба їздити і кидати кульки, зліплені з глини, вареного зерна та макухи - підкорм для риб. :риболовля: Риболовлею я так і не надихнулася, хоча й їздила охоче :-)
З човна?
 
Гатка — як правило, дерев'яна споруда, встановлена у воді для риболовлі чи пірнання.
 
Гатка — як правило, дерев'яна споруда, встановлене у воді для риболовлі чи пірнання.
Тобто є таке офіційне слово, не знала. :) пішла теж почитала. Дійсно є. На річці встановити буде складно, течія, а ось на водосховищі - мила справа.
Оскільське водосховище було вельми широким в часи мого дитинства. Перетиналося на човні хвилин за 30. Мною, в смислі. Якийсь чоловік скоріше б впорався, звісно. :-)
Яка ж я тоді була смілива. :rolleyes: Плавала усюди на човні, вилазила на протилежний берег і досліджувала його. Береги були різні. Один цілком цивільний - пологий, пісок, пляжі, турбази. Інший - дикий, очерет, кручі, глина осипається з-під ніг.. Могла б загреміти ще й як, ніхто б і не знайшов. :rolleyes: Діти завжди думають, що безсмертні :)
 
Сьогодні найкращий день року.
Я колись замислилася: а який день мені подобається найбільше в усьому році? Травень.. а день який? :rolleyes: Вирішила, що 12-те :) Але іноді забуваю про це - і.. млин, моє ж 12 травня вже минуло! аааа! :кава:
 
Назад
Зверху Знизу