27.08.14 вторжение войск РФ

Всем привет с Житомира
 

Вкладення

  • P70907-085334.jpg
    P70907-085334.jpg
    159.1 КБ · Перегляди: 254
  • P70830-101254.jpg
    P70830-101254.jpg
    85.4 КБ · Перегляди: 254
А я тебе говорил. И всем. Не верили. Пиздец Вакарчуку. Лободу, блядь, будете слушать. А потом пиздец всем украинским писателем. Андруховича и Жадана уже выполоскали? Ну теперь Карпе пиздец, Дерешу. И другим.

И, главное, как все ведутся на заголовки, блядь. Да даже пусть и на заголовки. По такой логике того же СВ с Кулманом давно на дыбу пора, да и тебя тоже. За критику Стеця постоянную. А чо, Стець это тоже власть.

А если таки вчитаться дальше заголовка, подхваченного фесбуковским пидарасом, то что он (Вакарчук) сказал?

Ахуеть, да? А мы все это каждый день говорим.

Так что с меня этого дурдома фейсбуковского точно хватит. Пошел удаляться, без шуток. Ну его нахуй.
Ты чего матюкаешься, суккин ты сын? Ветку попутал или рамсы?
Шерсть во рту вырастет!:D:D:D
 
Любила жаба гадюку:D
Ікона всех федосов и прочих радикалов, Вита Завирюха,
приехала с "бойцами националистами" пиздить Михо..
Шо делать, шо делать??


djae5e.jpg
 
Ты чего матюкаешься, суккин ты сын? Ветку попутал или рамсы?
Шерсть во рту вырастет!:D:D:D

Чо это она вырастет? К меня-то?:D:D Я одну из рюмок, когда немножко выпиваю, всегда поднимаю за "Щоб у наших ворогів у роті пір’я поросло!". :D:D
Просто зла не хватает.
А если без шуток - то действительно идет планомерная работа по обсиранию всего украинского в культуре. Вспомни недавнюю травлю Андруховича в тех же фисбуках за его слова семилетней!!!!111 давности. Действительно мэтра, патриарха современной украинской литературы. На основании выдернутых из контекста фраз. Теми, кто его и не читал-то вовсе.Кто "знаменит" только количеством набитых постов в фисбуке в рабочее время. Вспомни травлю Жадана. акарчуку пришили в прошлый раз хер его знает что за вполне себе правдивые слова. Ах, блядь, он о рашистской агрессии не упомянул. А то, что он о ней говорит в других выступлениях/постах - этого как бы и не заметили.
И тут же нытьё о недостатке украинских книг и музыкального контента. От тех же ипланов.
Ну ты понял, надеюсь.
 
ладно, как-то современная украинская культура вышкребется, надеюсь. Вопреки.

Танкистов и всех причастных - с праздником!!!
 
всех танкистов и не танкистов с праздником!
:україна:

Ну, вот и воскресенье, а ты думал, что я в воскресенье не приду))):любов::пиво:

Віталій Гайдукевич додав 2 нові світлини.
9 год ·
Для тих, кому пофігу, як там Міхо на кордоні - сьогодні день танкіста, ніби як?
На жаль, і ця дата офіційно зав"язана на СРСР... «…на підтримку ініціативи ветеранів танкових військ і танкобудівників України, враховуючи бойові заслуги танкістів у роки другої світової війни, та з метою виховання воїнів-танкістів Збройних Сил України на найкращих традиціях попередніх поколінь…» згідно з Указом Президента України «Про День танкістів» від 29 серпня 1997 р. № 922/97.
Втім, тут має місце рідкісний збіг обставин, коли дата має лишитися, бо має коріння глибше, аніж СРСР. І коріння танкове.
В ці дні 101 рік тому тривала битва на Соммі. ОДна з трагічних і епічних баталій Першої Світової. 15 вересня англійці вперше в світі задіяли в бойових діях танки. Тодішні Марки були тихохідні і громіздкі. Екіпажі тільки звикали користуватися багатотонними махінами на полі бою. З 49 машин, що пішли у нічний марш до фронту, на базові порзиції вийшло 32 машни, а безпосередньо в атаці змогло взяти участ ьтільки 18. Але й цієї їх кількості виявилося достатньо, щоб вплинути на хід бойових дій. За допомогою танків англійці на фронті у 10 км за п'ять годин просунулися вперед на 4-5 км. Учасник Першої Світової війни англійський поет Зігфрід Сессун атмосферу таокової атаки передава так:
"Атака
Масивний, сіро-димчастий міраж -
Такий в кривавому світанку гірський кряж.
Небезпечно посічений скелястий схил,
Куди потрапив на мапі олівець,
Куди за танком танк, носами в рів.
Прямим наведенням б'ють, створивши заслін.
Зброя всіх мастей налагоджена...
На дріт, в гарматний рев,
Піхота пре вперед.
На обличчях лише розгубленість.
Біжи на смерть, поспішай на смерть, на смерть повзи ... Гуркотить пульс, скрегоче сталь, у бруді
Надія тоне ...
Чи ,Боже, допоможеш?"
Наприкінці 20 століття військові теоретики почали схилятися до думки, що ера танків своє відгула. Надто тяжкими стали машини. Певний ступор в розвитку як броні, так і озброєння. Втім, як показала російсько-українська війна, списувати танки рано. Смертоносні для ворога. Смертельні для екіпажу, коли машину підбивають...
Цього року українські танкісти вийшли на парад із новою символікою і в чорних беретах. Нарешті ми повернулися до європейської кольорової традиції. Це тішить, що чорний надалі буде символом сталевого кулаку ЗСУ. Символічно, що в новітній військовій історії саме танковий берет започаткував мілітарну моду на цей головний убір.
Найстарішим в світі танковим підрозділом є Royal Tank Regiment (RTR). Він був заснований в 1916 році під час Першої Світової. Більша частина уніформи, котра була у танкістів під час тієї війни, була абсолютно непридатна для використання в середині бойової машини. Особливо каска, в котрій знаходитися в середині машини було катастрофічно незручно. В травні 1918 року генерал Еллес та полковник Фуллер міркували над майбутнім танкового корпусу. Йшлося про однострій і головний убір зокрема. Генерал Еллес приміряв на себе берет альпійських єгерів, що були розквартировані неподалік. Очевидна зручність не лишала альтернатив для вибору. Лишалось визанчитися із кольором. Чорний обрали тому, що на ньому не буде видно плям від мастила. Чорні берети були затверджені як ексклюзивний головний убір танкістів королем Георгом V 5 травня 1924 року. Таким чином танкісти отримали головний убір, котрий дозволяв його просто вдягати і знімати в середині машини, не заважав користуватися приладами спостереження, а згодом виявилось що на нього зручно вдягати навушники. Згодом традиція поширился світом.
Тримайтеся, траки...

cfdd3c.jpg

ea2fbe.jpg
 
Не плачь, старенький, ти ж КОЗАК!:D
Бо виходить, що шмаркаті папарацці тебе забили, як мамонта.

Хер им по всей морде. Забили. Замахаются пыль глотать, папарацци:D:D
Это не плач, крик души.
 

:клас::клас::клас::любов::україна::україна:



Dmitro Vovnyanko
Модератор · 24 хв
Позаяк вчора працівниками поліції були зупинені машини, де на чолі з нардепом Семенченко їхала велика група людей спортивної статури, у бронежилетах, касках та ззареєстрованою зброєю (карабіни АКМС-Форт, по суті 7,62 автомати Калашніква), я маю знову нагадати ЯКИМИ силами оперують нардепи від партії "Самопоміч" і КОГО вони можуть подавати як мирних протестувальників. Я вже писав про це - напишу знову.
"Відбувалася блокада ОРДЛО, організована партією «Самопоміч».
Чому я пишу «партією «Самопоміч»», а не ветеранами АТО? А от дивіться самі.
Від імені «Штабу блокади торгівлі з окупантами» постійно виступає одна й та сама особа – Акимович Сергій Георгієвич. Саме на його картку блокадники збирають гроші.
Гугл про пана Акимовича видає – екс-депутат Кам’янець-Подільської міськради (від БЮТ – !!!), колишній офіцер радянської і російської (!) армій, служив на Кавказі, кавалер російського ордену «За военные заслуги», працював заступником голови правління ЗАТ «Кам’янець-Подільський Хлібокомбінат». А ще – колишній начальник штабу батальйону «Донбас».
А ще, пан Акимович – помічник народного депутата Семенченко Семена Ігоровича, відомого також як Костянтин Грішин. З фракції «Самопоміч».
А ще, пан Акимович – засновник громадської організації “Антикорупційна армія”, зареєстрованої за адресою: м.Київ, вул. Антоновича, будинок 51, офіс 108.
Співзасновниками ГО «Антикорупційна армія» разом з паном Якимовичем виступають:
– Алєксєєнко Ольга Ігоровна – помічник депутата Костенка Павла Петровича, Об’єднання «Самопоміч»
– Трунов Максим Миколайович – помiчник депутата Костенка Павла Петровича Об’єднання «Самопоміч»
– Чернявський Віталій Костянтинович – помiчник депутата Соболєва Єгора Вікторовича, Об’єднання «Самопоміч»
Прикиньте, ціле ГО, і всі засновники, як один – помічники нардепів з «Самопомочі». Нагадую і нардеп Семенченко і нардеп Соболєв – незмінні учасники блокади.
На одній адресі з ГО, якою керує колишній російський офіцер, екс-начштаба батальйону «Донбас» і помічник екс-командира батальйону «Донбас», сидить організація з промовистою назвою «Внутрішній корпус батальйону Донбас». Що характерно – до «Внутрішнього корпусу батальйону Донбас», колишній начштабу «Донбасу» стосунку офіційно не має. Там засновниками виступають дві інші особи, одна з яких є засновником низки комерційних підприємств.
Ці люди збирають з народу гроші на блокаду…
А ще за тою адресою сидить така собі мила організація ГО «Рух визволення», засновник якої – Соболєв Єгор Вікторович. Той самий. Гугл про цю організацію знає… нічого. Поки що – не знає.
Один з засновників «Внутрішнього корпусу батальйону Донбас» пан Іванов Дмитро Федорович, є також засновником іншої ГО – «Українська спілка учасників бойових дів в АТО». Ще одним засновником спілки виступає пан Мамалига Андрій Володимирович.
Ага. Той самий. Адвокат. Той що рветься в омбудсмени. А ще Андрій Мамалига – колишній боєць батальйону «Айдар». Не того, 24-го ОШБ, що нині воює в АТО, а того, першого, зразка серпня 2014 р. Пан Мамалига участі в «Айдарі» і не приховує, і виступає співзасновником ТОВ «Охорона Айдар». Чули? Охорона!
А тепер нагадайте, які там саме учасники АТО брали участь у блокаді? Бати «Донбас» і «Айдар», переважно? Ветеранів 95-ї, 72-ї бригад і навіть бату «Азов» там, наче, у великій кількості не помічено?
Отже. Ми маємо конгломерат Громадських організацій (що надають своїм членам певний статус), які об’єднують окремих членів батальйонів «Донбас» і «Айдар», які в свою чергу пов’язані з групою народних депутатів з конкретної фракції Верховної ради. Всі дотичні організації взяли учать в економічній блокаді ОРДЛО, яку намагалися перетворити в масові акції громадянської непокори в столиці, синхронно із загостренням бойової обстановки на фронті. Додам, що «редути» в районі Бахмута знаходилися в зоні дії російської артилерії, але на блокадників, які нібито сильно псували життя терористам, не впав жоден снаряд. Сепари чомусь атакували не ділянки блокади, а зовсім інші частини фронту, явно силячись їх відбити, користуючись гармидером в середині України".
До Внутрішнього корпусу батальйону "Донбас" існує ще охоронна фірма "Донбас-безпека". Про них я теж писав.
"От яке цікаве інтерв'ю мені видав Гугл. Мовою оригіналу.
"Мы планируем привлекать всех участников АТО. А также профессионалов, которые не воевали" - Ігор Гевко, представник "Донбас-безпеки".
Тобто не кожен представник "Донбас-безпеки" - учасник АТО. Не бракує там і осіб "я_чьо_ідіот_в_вашу_АТО_іті?" ОК. Запам'ятали.
Читаємо далі. "Ветераны не только предлагают услуги по охране жилья и предприятий, но и готовы сопровождать коммерческие грузы на восток страны..."
СТОП! Які-такі комерційні вантажі? Навіщо їх супроводжвати? Про що ідеться?...
...Існує тільки один тип вантажів возити які в зону АТО настільки вигідно, що можна розколотися на збройний супровід, особливо коли ідеться про колишніх бійців "Донбасу", тобто чуваків, у яких все схоплено і за яких тягнуть мазу нардепи Семенченко і Соболєв.
Це - ті самі вантажі, які опиняються по той бік фронту у вигляді контрабанди. І якщо ідеться саме про них, і якщо екс-бійці "Донбасу" не гребують таким бізнесом, то чим була "блокада"? Акцією громадської непокори, чи банальним передлом ринку охоронних послуг?"
Зрозуміло яких "мирних протестувальників" може зібрати на західному кордоні України партія "Самопоміч"?
І наостанок. Всепропадли взяли собі манеру всіх незгодних з ними активних громадяни скопом називати "тітушками" та "йовбаками". Я пропоную всю титушню зібрану зраднюками теж назвати якось ласково.
Наприклад - "сьомками".




Американский политик с украинскими корнями стала сенатором Соединенных Штатов
Виктория Спартц американка украинского происхождения стала сенатором штата Индиана после ухода на пенсию 72-летнего коллеги по Республиканской партии Люка Кенли. Стартц сменит его на посту. Спартц победила на конкурсе (caucus, собрание членов политической партии) шестерых других кандидатов, включая Дэна Шмидта, который ранее работал с бывшим губернатором Майком Пенсом, а также Меган Уайлз, президента Совета города Ноблсвиль, чью кандидатуру поддержал бывший сенатор Кенли. И вот, когда Виктория вышла на сцену во время подведения итогов кокнкурса, который определил преемника сенатора Люка Кенли, все вдруг заметили, что у нее очень сильный акцент. Как оказалось, Спартц допустила такое произношение умышленно.
"Я расскажу вам о своем акценте, мне нечего скрывать. Я живу здесь уже 17 лет, и у меня очень заметный акцент. Но моя страсть к американской политике еще сильнее. И если вы выберете меня, то увидите, насколько более сильной станет Республиканская партия", - сказала Спартц. Виктория переселилась в Штаты 17 лет назад. Выучилась, получила диплом магистра по профессиональной бухгалтерии Университета Индианы и теперь там преподает, но планирует уйти с должности, чтобы посвятить себя политической деятельности. Она работала в бизнесе и государственных учреждениях, включая должность главного чиновника по финансам Службы прокурора Индианы. Спартц является также главой Республиканской партии округа Гамильтон.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі






2014-го ЗСУ мали 6 тисяч воїнів, а зараз 200 тисяч вояків і 120 тисяч резервістів готові до відсічі агресору – Селезньов

На окупованому Донбасі зараз перебуває до 6 тисяч вояків російських регулярних військ і до 40 тисяч найманців із Росії, а також місцевих бойовиків. Про це заявив Радіо Свобода речник Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов. Він констатував зростання кількості порушень «шкільного перемир’я». При цьому Селезньов сказав: дотримуючись перемир’я, командир підрозділу ЗСУ на першій лінії оборони у разі смертельної небезпеки для підлеглих має повноваження на знищення вогневих точок противника. Угруповання російських військ в окупованому Росією українському Криму складає до 30 тисяч військовослужбовців, значні сили досі сконцентровані біля кордону з Україною. Водночас, зауважив Селезньов, заявлена Москвою кількість вояків під час спільних навчань із Білоруссю «Захід-2017» – 13 тисяч – є суттєво заниженою. Тому не можна виключати повномасштабного наступу Росії в Україні. Також речник Генштабу ЗСУ розповів про ліквідацію наслідків пожежі на арсеналі у Балаклії та про відвернену цього тижня спробу несанкціонованого прольоту над цим об’єктом легкомоторного літака і затримання пілота.

дальше. длинно
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Чому наші вороги на Донбасі досі не склали зброї

«Донецьких патріотів закликаю бути готовими пробачити своїх сусідів - принаймні, тих, на чиїй совісті немає військових злочинів»

Зараз я вам розповім, чому наші супротивники досі не склали зброю.

«Новороссию слили. Никакой амнистии не будет. россия (страна-террорист)не скоро уйдут, а украинские спецслужбы будут нас годами вылавливать и уничтожать без суда и следствия. Мы будем просто незаметно исчезать...» - Женя «Шахтер», донецкий ополченец.

Точніше не скажеш. Саме через цей страх за власні життя вони й воюють.

А тепер я вам розповім, чому вони взагалі взяли до рук зброю.

Звичайно, «повстання" проти «нацистської хунти" було цілком і повністю організовано з Москви. Але без підтримки значної кількості місцевих у росіян нічого б не вийшло. Як не вийшло після першого Майдану.

Згадайте події 2004-2005-го років: Віктор Ющенко прийшов до влади шляхом Майдану і був точно не меншим «бандерівцем» і «американцем», ніж Петро Порошенко. Здавалося б - чим не «нацистський переворот", беріть до рук зброю і проголошуйте «Новоросію». Але ж їм і на думку не спало це робити, і всі «сіверодонецькі з'їзди», як у Кремлі не старалися, закінчилися пшиком.

У чому ж різниця?

А просто: частина «донецьких" зробили ставку на перемогу Януковича, приїхали у Київ і почали вбивати людей. І програли.

Коли Майдан переміг, вони злякалися помсти і замість втекти за кордон, у державу, що їх підтримує, як робили й роблять у подібній ситуації в цілому світі, знову зробили ставку - цього разу на перемогу Путіна. Вони знову помилились, і вже почали розуміти це, і гостинна ватна Росія продовжує терпляче на них чекати.

Вони починають список своїх «обід» з погрому автобусу з кримськими антимайданівцями і одеських подій 2 травня. І скромно мовчать при цьому, що в автобусі 20 лютого, в останній день грандіозного побоїща на Майдані, втікали тітушки з ножами і битами у свіжій крові (мабуть, їх треба було проводжати квітами), а в Одесі все почалося з розстрілу колони з проукраїнськими футбольними вболівальниками (поки антимайданівці поводилися мирно, ніхто їх не чіпав).

Але це все минуле, а думати треба про майбутнє. Якби тих бойовиків було десь до сотні, їх варто було б засудити до пожиттєвого, щоб іншим було неповадно. Але їх дуже багато, вони почнуть відкупатися, і засудять в результаті не найбільш винних, а найбільш бідних, а прокурори й судді стануть мільярдерами. Тому я від початку стою на позиціях амністії одразу після складання зброї - для всіх, крім ватажків і явних військових злочинців. Цих теж не доведеться судити, бо втечуть до Росії.

І ніяких виборів років на 5, це мінімум, а краще на 10, поки не минеться інфекція.

Гарантією від позасудових розправ з боку української влади могли б стати зациклені на правах людини західні спостерігачі, якими легко набити екс-ОРДЛО у великій кількості.
Українські спецслужби ніколи не будуть виловлювати колишніх рядових бойовиків - їм більше нема чого робити, вони полюватимуть на діюче ватне підпілля, без якого ж, ясна річ, не обійдеться, поки існує Росія.

Чи означає це, що рядовий бойовик, склавши зброю, отримавши амністію (чи просто приховавши факт своєї участі у бойових діях) і відмовившись від антиукраїнської діяльності, буде у повній безпеці?

На жаль, ні.

У вищевикладених розкладах не врахований ще один фактор: ДОНЕЦЬКІ. Ті самі, яких били, катували, виганяли з їхніх домівок. Я так спокійно кажу про амністію, бо я з Києва, серед моїх родичів є втікачі з Луганська, але це сім'я троюрідної сестри - все-таки не найближча рідня, а найближчі у Києві, і нікого з них бойовики не зачепили. А донецькі й луганські, ті, які нині воюють на нашому боці - чи зможуть вони пробачити?

Один мій побратим з Донецька одним із перших пішов на фронт добровольцем. «Друзі родини» злили бойовикам інформацію, що він не на заробітках, до його дружини і малого сина вдерлися бойовики, зімітували на очах у матері розстріл дитини, матері після пережитого довелося серйозно лікуватися. Добре, що не вбили, а лише пограбували і вигнали з міста.

В іншій знайомій родині забрали інваліда і тиждень страшно катували в підвалі - за те, що його син служив в «Азові». І все це робили не росіяни, а зовсім-таки місцеві.

Таких випадків безліч. І ці люди повернуться. І вони прямо кажуть, що не хочуть ніяких амністій, і що якщо держава не покарає винних, вони самі будуть їх карати. І будуть же. Не всі, але принаймні деякі, а особливо ті, хто пройшов війну.

Навіть абсолютно мирні вимушені переселенці кажуть нині, що не знають, як після нашої перемоги повернуться додому. Вони кажуть: «Як з цими людьми жити на одній вулиці, дихати одним повітрям, водити дітей до одних дитсадочків?»

А нічого не поробиш. Жити на одних вулицях доведеться. І я вже сьогодні закликаю донецьких «ватників" бути готовими покаятись перед своїми сусідами, які скоро повернуться додому. А донецьких патріотів закликаю бути готовими пробачити своїх сусідів - принаймні, тих, на чиїй совісті немає військових злочинів. Усіх, хто бігав на мітинги й «референдуми» (а на бабусі з плакатом «Путін, пріді!» крові більше, ніж на тому бойовику, що сидить зараз в окопі напроти мене), усіх, хто носив їжу «ополченцям» і навіть стріляв з окопів - доведеться пробачити. Заради майбутнього нашої держави.

Ну, а ті, хто катував, розстрілював, знущався з безвинних і беззахисних - утікайте! Спецслужби ще можуть вас прохлопати, а сусіди дістануть.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
2jgdba.jpg





Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 39 мин.39 минут назад
Еще
- Якщо сьогодні проллється кров, то ми рушимо на Київ і скинемо цю владу!
Тобто, наскільки я розумію, "кровопролиття" входить в програму шоу



смиявсь)

 
Назад
Зверху Знизу